2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daçkada problem hala gordonun eline bakmaları roller belli değil ve keza nerdese aynı tip pivotlar alındı.Bütçeleri fazla olduğu için tamamen yoldan çıktılar sanırım.

O paralara takım guard'ı Gordon mu olur?

Oktay Mahmuti'de zeka namına hiçbir şey yok.Oğuz ve Semih varken git furkanı al.

Samet Geyik ve Ersin'e yazık.

Bu kadar salak bir basketbol takimi olamaz ya ibrahim den oktay a kadar beyin fukaraları misko da basketbol hayatını bitirmeye calisiyor heralde furkanin neyse hayrını görsünler 150 kişi yi bir iki tane blok koyup bir tane smac basıp costurur artık birde misko açıklama yapmıştı furkan istediği takıma gidebilir diye para falan alamiyacagiz heralde

Bize daha çok oynatan , uzunları besleyen Tutku tarzı 1 numara lazım. Uzun alacağımızı sanmıyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhammed aslında haklısın ama Ege, İzzet ve Duşan Ergin Hoca'nin istediği katkıyı vermiyorlar olacak ki Ergin Hoca pek süre vermiyor.
Bence dediğin gibi 1 numara transferi ve Ersin hamlesi ile ligin net favorisi oluruz.

Arkadaşlar artık Ersin filan beklemeyelim. Adam kaç yaşına geldi yahu! Şu takımın dinamizmine de yazık etmeyelim, Ersin i de fazla yormayalım. Daçka da alsın parasını emekli olsun, ondan alacağımız pek bir şey kalmadı çünkü. Lasme nin dört numaraya kaymasına genel olarak karşıyım ama Dorsey form tuttuktan sonra özel durumlarda Lasme yi dörde çekeriz olur biter.

Ersin transferine bende pek ılımlı değilim açıkcası sadece antrenmanlara çıkıyor Daçka ile ne kadar hazır olabilir ki yaşı da malum katkı vermesine verirde biraz zorlasa ondan alacağımız katkıyı Egeninde verebileceğini düşünüyorum ayrıca Ersin Daçkadan bildiğim kadarıyla 800 bin dolar kazanıyor.

Arkadaşlar artık Ersin filan beklemeyelim. Adam kaç yaşına geldi yahu! Şu takımın dinamizmine de yazık etmeyelim, Ersin i de fazla yormayalım. Daçka da alsın parasını emekli olsun, ondan alacağımız pek bir şey kalmadı çünkü. Lasme nin dört numaraya kaymasına genel olarak karşıyım ama Dorsey form tuttuktan sonra özel durumlarda Lasme yi dörde çekeriz olur biter.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. 35 yaşına geldi nerdeyse, üstelik transfer etmek istesek hayrına oynamayacak bizde Daçka'dan 800 bin euro alıyormuş. Gereksiz yani özetle.

Biz uzunları besleyebilecek ve benchte oturmayı (ya da benchten gelmeyi) dert etmeyecek "görev adamı" bir PG bulabilirsek müthiş işler yapabiliriz. Mesela Çin sonrası (ligleri en geç Nisan'da bitiyor) Pargo ya da Jeter'ı getirebilirsek son düzlükte dörtnala gideriz.

Furkan'in alacagi para bi resmiyet kazansinda temiz gulelim herif Shved kadar para alacak deniyor hatta biraz daha fazla olabilir.

Iki ribaund cekecek, bi blok yapacak diye bu adama o parayi veren ya kara para akliyordur ya vucudunda bulunan fosforun tamamini tuketmistir.

Sanki bana Hakeem Olajuwon.
Furkan elbetteki değerli bir oyuncu özellikle de onun özelliklerini ön plana çıkartacak bir yapıda basketbol oynandığında..Oktay mahmuti elbet ondan verim alacaktır ama gelelim işin maddi boyutuna daçkanın kadrosu zaten fazlasıyla şişkin bir de üstüne furkan gibi bir oyuncuya öyle fahiş bir ücret ödeyeceklerse eğer furkana o parayı veren basketbol aklı bence basketbolla olan ilişkisini en kısa zamanda kessin:) Furkan değerli bir parça evet ama bizdeyken aldığı para bile bence fazlaydı eğer şimdi kartvizitine nba oyuncusu title'ını ekledi diye böyle paralar verilirse oldukça skandal olur.Bizdeyken aldığı paranın üstünde bir para alcaksa hele hele nba'de aldığı gibi bir para alacaksa skandal.

Krasnydeki D.j Cooper yazılmıştı buraya ancak gördük ki çok vasat bir oyuncu gelmesini hiç istemem, en göze batan oyuncuları Hamilton dı.

Ersin o kadar para kazaniyosa gelmesin :)
Furkan da o kadar para vereceklerse mantikli davranmis çünkü her türlü oynar hani basketbol yasami acisindan sikinti olmaz. Oguzdan da semihten de iyi oyuncu. Dacka fena sacmaladi ama hem de öyle böyle degil. Oktay hocaya coook büyük saygim var. Düzen basketbolu, inatciligi, bize son topa kadar sloganini getiren kisi olmasi vs. ama su takimin tek sorumlusudur...

Geçen haftaya kadar Schilb'i göndermek isteyenleri sahneye almak istiyorum...Kusura bakmayın ama bunu yazmak istedim....
(Adamın kariyeri belli, yaptıkları ortada, Daha takıma alışmadan 3 maçta çöp muamelesi yapıp astığınız adam şu an bu takımın en iyisi. Micovi le beraber oynadıklarında tadından yenmiyor...)

Geçen haftaya kadar Schilb'i göndermek isteyenleri sahneye almak istiyorum...Kusura bakmayın ama bunu yazmak istedim....
(Adamın kariyeri belli, yaptıkları ortada, Daha takıma alışmadan 3 maçta çöp muamelesi yapıp astığınız adam şu an bu takımın en iyisi. Micovi le beraber oynadıklarında tadından yenmiyor...)
Schilb'e yapılan eleştiriler, onun kariyeri ve geçmişinden bağımsızdı. Transfer döneminin en başından itibaren, elimizde Micov varken, Schilb'e gerek olup olmadığı konusunda kafalarda soru işaretleri vardı. Schilb yerine bir PG transferinin takım için daha faydalı olabileceğini savunanlar bulunmaktaydı. İlk maçlarda Schilb kötü bir görüntü çizince, forumda bu tür düşünceler daha yüksek sesle dillendirildi ve yol yakınken, Schilb yerine bir PG transferinin mümkün olup olmadığı sorgulandı.

Ben bunda yanlış bir şey göremiyorum? Neticede herkes bu takımın iyiliğini istiyor. Bir fikir paylaşılıyorsa, takımın iyiliği için paylaşılıyor.

Evet, gelinen noktada Schilb hamlesi tutmuş görünüyor. Bu durumdan Schilb transferini eleştirenler de, yerine PG arayanlar da, en az sizin kadar mutludur. Bundan emin olabilirsiniz.Nazire yapmanın kimseye bir getirisi olmaz.

Oktay hocayı forumdaki bir cok kisi gibi ben de severim. Fakat doğuş grubuna inanılmaz sinirliyim. Bu kadroyla başarılı olmaları imkansız. Zaten Oktay hocanin Ergin Hocama hic bir zaman şansı tutmamiştir. Tutmayacaktırda. Muhtemelen Aydın örs hocaminiz yetistirdigi bu iki insan o dönemde dahi Ergin hocam hep bir adım öndeydi.
Demem o ki Oktay'a ortalama bir nba klubu kadrosu ver yine de Ergin hocam ezer geçer. Şunlarla bi karşılaşsak artık yağlarim eriyecek!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buyuk takimlarin sezon kapsaminda iyi ve kotu donemleri olabiliyor. Suan ritim bulmus durumdayiz ama muhakkak ki ritim kaybettigimiz, elestirelere maruz kalacak donemler de yasanacak. Bizi, zorluk yasayacagimiz, ritim ve istikrar kaybedecegimiz donemde bizi bu zorluktan cikarabilecek bir PG alinmasi cok gerekli bir durum. Takimimiz oyun kurucusuz oynuyor. Diger pozisyonlarda oynayan oyuncular her mac bu gorevi ustlenemeyecek. Onun icin bir oyun kurucu sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...