2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroya ilaveler olacağını düşünüyorum ama şu an bir değişiklik olmaz.Her sene 1-2 oyuncu takıma ilave yapıyoruz bu senede olacağı düşüncesindeyim.Ayrıca bu konuda başarılıyız da.Marko-Young bunun örnekleri.Arkadaş Dorsey yerine Furkan gelse bir oyun kurucu alsak keşke demiş.Ben de keşke Young olsaydı diyorum.Şu an herkesin hedefinde Dorsey var umarım düzelir

Tony Mitchell Krasny'den ayrılmış.Çok beğendiğim bir oyuncu.Bizim takımda görmeyi çok isterdim.Tabi bizim ihtiyacımız olan yine aynı takımdan D.j. Cooper.

Seneye furkani biz alalim ama :) dackaya gitmesine seviniorum artik ersini birakirlar :) birakmazlarsa da playoffda ilk bizle eslessinler her mac 20 sayiyla yenelim sunlari acaip bileniyorum dackaya.

Furkan 4 yıllıgına Dacka'da . Bu transferden bizim bir karimiz olacak mi ? Bildigim kadariyla Furkan , Türkiye'de yalnizca Galatasaray'da oynar maddesi bulunuyor.

Doğuş Furkan'ı transfer etmiş. Ben bu kadar saçma sapan kadro kuran bir takım görmedim, 18 yada 19 oyuncu oldu kadrolarında. Furkan'la beraber toplam 4 tane pivot onun dışında 5 tane pf var takımlarında. Bu noktada allahtan fener almadı furkanı, ama objektif bakınca şu anda doğuş sade zarar veriyor türk basketboluna. O karmaşadan Dudley'i kapsak çok iyi olur ama bütçe yok.

Darüşşafaka Doğuş & Furkan Aldemir 4 yıllık sözleşmeye doğru

<center>
1446605719.jpg

</center>
Bu sezon ilginç bir kadro kuran, A Milli Takım'ın iki pivotu; Semih Erden ve Oğuz Savaş dahil kadrosuna 8 uzun alan ve Ersin Dağlı'yı antrenman oyuncusuna dönüştüren Darüşşafaka Doğuş büyük olasılıkla Furkan Aldemir'i de kadrosuna katacak.

Philadelphia'nın NBA sezonu öncesi son anda kadrosundan çıkardığı Furkan Aldemir ile Darüşşafaka Doğuş'un 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

3-4 ay daha sabretmedi, en formda zamanında gidebileceği en kötü NBA takımına gitti.Şimdi de dönebileceği en kötü Türk takımına dönüyor.Allah yetenek vermiş.Kullansana aklını be güzel kardeşim.

Eurolig cezbetti galiba. Ama bilmiyorlar ki bu macera kısa sürecek ve bir daha zor gidecekler EL ye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan'in alacagi para bi resmiyet kazansinda temiz gulelim herif Shved kadar para alacak deniyor hatta biraz daha fazla olabilir.

Iki ribaund cekecek, bi blok yapacak diye bu adama o parayi veren ya kara para akliyordur ya vucudunda bulunan fosforun tamamini tuketmistir.

Sanki bana Hakeem Olajuwon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...