Patrick Young çarpraz bağları koparmış sezonu kapatmış.Bizim takımda kalsaydı bayağı zor durumda kalırdık.Her işte bir hayır varmış.
Patrick Young çarpraz bağları koparmış sezonu kapatmış.Bizim takımda kalsaydı bayağı zor durumda kalırdık.Her işte bir hayır varmış.
Yıllardır ispanya acb liginde uygulanan sisteme geçildi ilk yarı sonunda ilk 8 de olan takımlar 1-8 2-7 3-6 ve 4-5 şeklinde eşleşecek kura çekimi olmadan sıralamalar belirleyecek eşleşmeleri...
Bizde kalsa Olympiakos-Efes maçında ribaunt pozisyonunda yer alacağını ve sakatlanacağını zannetmiyorum açıkçasıPatrick Young çarpraz bağları koparmış sezonu kapatmış.Bizim takımda kalsaydı bayağı zor durumda kalırdık.Her işte bir hayır varmış.
TBL2 takımı olsak iyi transfer olurdu.Tabii rotasyon amaçlı alınıyorsaSertaç Şanlı'yı neden Trabzonspora kaptırdık,bir türlü anlayamıyorum.Altyapıdan gelen ve fiziğini çok geliştirmiş bir oyuncu.Yaz dönemi yapılması gereken ilk transferdi.
TBL2 takımı olsak iyi transfer olurdu.Tabii rotasyon amaçlı alınıyorsa
Oyun kurucudan evvel takım bu yapısıyla top paylaşımını daha da arttırırsa,playoffa girerken 4 numaraya Çinden yıldız bir isimle takviye ederek şampiyonluğa yürürüz.Ama şu an hem bütçeyi,hem hamle hakkını korumak lazım
Ben bu sene için değil ama seneye green yerine daha iyi bir 4 numara alacağımızı düşünüyorum. Bu sene 7. yabancı hakkını kullanırsak sakatlık vs. olmazsa kesinlikle oyun kurucu alırız. Top getirmekte bile zorlanıyoruz. Ne mccolum ne şafak bu işi çok çok iyi yapamıyor...
Yazarken aklımda direk o olarak yazdım ne yalan söyleyeyimBeasley çok güzel olmaz mı?
Yazarken aklımda direk o olarak yazdım ne yalan söyleyeyim