2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır ispanya acb liginde uygulanan sisteme geçildi ilk yarı sonunda ilk 8 de olan takımlar 1-8 2-7 3-6 ve 4-5 şeklinde eşleşecek kura çekimi olmadan sıralamalar belirleyecek eşleşmeleri...

Bu sistem kadınlarda da kullanılıyordu zaten.Ama orada sadece türkiye kupası oynayacak 8 takım lig sıralamasına göre belirleniyordu.Yani kura vardı.Aynı şekilde sanırım acb'de de ilk 2 finale kadar oynamayacak şekilde ve ilk 4 1.turda karşılaşmamak üzere seri başı sistemiyle kura çekiliyordu.Formatı bulamadım ama muhtemelen bizde yine 8 takımda birbiriyle oynayabilir şeklinde kura çekilir.Ayrıca ilk devre bittikten sonra ertelenen maçlar oynanacak ve türkiye kupası öncesi sıralama belli olacak.Ama ya başka maçlarda çeşitli nedenlerle ertelenirse türkiye kupasına kimlerin katılacağı ve organizasyonun ertelenip ertelenmeyeceği tartışılır herhalde.

Sertaç Şanlı'yı neden Trabzonspora kaptırdık,bir türlü anlayamıyorum.Altyapıdan gelen ve fiziğini çok geliştirmiş bir oyuncu.Yaz dönemi yapılması gereken ilk transferdi.

Gelecek sezon Quincy Miller kesinlikle düşünmemiz gereken bir oyuncu.22 yaşında ve 2.06 boyunda.Hem 3 hemde 4 numara oynayabiliyor.Belli bir seviyede şutu ve çok iyi atletizmi var.

Joe Alexander Avrupa'da daha fazla parlamadan kadromuza katsak keşke, yazın da bolca yazmıştım burada. Şutu vasatın bir tık üstü, topu yere vurabilen atletik bir PF. Savunması da hiç fena değil, mücadeleyi seviyor...

Geçmişte yaşadığı bir kaç sakatlık olmasa çok daha iyi yerlerde olurdu sanırım.

Oyun kurucudan evvel takım bu yapısıyla top paylaşımını daha da arttırırsa,playoffa girerken 4 numaraya Çinden yıldız bir isimle takviye ederek şampiyonluğa yürürüz.Ama şu an hem bütçeyi,hem hamle hakkını korumak lazım

Ben bu sene için değil ama seneye green yerine daha iyi bir 4 numara alacağımızı düşünüyorum. Bu sene 7. yabancı hakkını kullanırsak sakatlık vs. olmazsa kesinlikle oyun kurucu alırız. Top getirmekte bile zorlanıyoruz. Ne mccolum ne şafak bu işi çok çok iyi yapamıyor...

Ben bu sene için değil ama seneye green yerine daha iyi bir 4 numara alacağımızı düşünüyorum. Bu sene 7. yabancı hakkını kullanırsak sakatlık vs. olmazsa kesinlikle oyun kurucu alırız. Top getirmekte bile zorlanıyoruz. Ne mccolum ne şafak bu işi çok çok iyi yapamıyor...

Kartal hala Beşiktaş'ta hiçbir yere gidemedi. Bence Kartal'ı alsak bizim için yeterli olabilir.

Murat Bey Uşak Sportif'ten Paul J.R. Harris çok etkileyici bir performans sergiliyor.7 maç sonunda 33 dakikada 15,7 sayı 11,4 ribaund ve 2 asist ortalaması ile oynuyor.İşin ilginç yanı 1,93 boyunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...