2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence oyun kurucu değil pf lazım.Top paylaşımını Sinan'ın da iyileşmesi ile çözeriz.Saf pgli düzen gibi olmaz kabul ama top paylaşımı takım kimyası ile ilgili daha çok.Topu çok tutan pf ile Schilb-Micov gibi isimlerin veriminin düşeceğini de hesap ediyorsunuz umarım

Ama PF eksiği o kadar açık ki.Green eleştirisi oarak yazmıyorum tabii.Green gününde olsa bile takımda süre verebildiğin sadece 1 tane PF var.Ege'yi falan ciddi maçlarda dahil edecek kadar güveniyor muyuz cevabı hayır.1 mevki tek 1 oyuncuya emanet edilemez.Kaldı ki Green de belli düzenlerde çok da fazla verim veremeyen bir oyuncu

Ciddi maç trafiğini kaldıracak kadar kısa elemanı var mı rotasyonda kullandığımız?Evet
Uzun var mı? Hayır. Her yol PF transferine çıkıyor öyle ya da böyle

Tamam Rowland iyi oynadı ama karşısında onu savuncak adam olmayışından. Sinan olsaydı o kadar verimli olamazdı.
Mccolumdan ne beklediğimiz önemli. Eğer ondan oyun kurmasını beklersek hayal kırıklığına uğrarız. Ama zor zamanlarda sayı atmasını beklersek mutlu oluruz.

Ben şöyle düşünüyorum yapılacak DOĞRU pg transferiyle bir çok şeyi çözeriz.
-ön alan savunması
-pick&roll ya da pick&pop oyunu ile lasme dorsey ve greenin efektif kullanımı
-top kaybının azalması
-kısa rotasyonuna bir ekleme ile micovu ara ara pf oynatıp 4kısa 1uzunlu beşlere dönüp oyunda farklılık yaratabiliriz.

Ha bence de 4 numarada sıkıntı var ama pg daha acil ihtiyaç sanki. Dorseyin form tutması ile lasmeyi daha fazla 4 oynayabiliriz. Bir türk takviyesi aslında rotasyonu rahatlatacak. (egenin seviye atlaması ya da izzetin gelişim gösterip o boyunun hakkını vermesi gerek çünkü zaten pf türk çok yok)

Daçka bie güzellik yapıp Oğuzu bize kiralasa Lasme'yi daha çok 4 kullanarak uzun sayısını çözebiliriz,son transferi de guarda yaparız o durumda

Bildiğim kadarıyla dorsey ve spa çok anlaşamayan oyunculardı. Hatta dorseyin olyden o yüzden ayrıldığı falan söylenmişti. Ben mi yanlış hatırlıyorum???

Ocak ayından itibaren hem Eurocup'ta maçlar daha ciddileşecek hem de ligde ikinci yarı daha çok deplasman maçı oynayacağız ve ardından da play-offlar başlayacak... Hoca bunun farkındadır muhtemelen ve son iki-üç maçtır İzzet'e daha çok süre vermeye başladı. Şafak da hakeza süresini arttırdı.

Sinan-Schilb-Micov-Green-Lasme / Mccollum-Dorsey-Göksenin rotasyondaki iskeletimiz. Son 4-5 maça kadar bu rotasyonla geldi hoca, şimdi Şafak ve İzzet'i de kullanmaya başladı ki bunu süreklileştirmeliyiz. Eğer transfer yapmayacaksak ana iskeletin fazla yıpranmaması için Şafak ve İzzet'in her maç 7-8 dakika civarında süre alması şart.

Yine de Ocak ayında bir PG transferi kötü olmazdı...

Guard alırsak Sinan'a 2'den, Schilb'e 3'ten Micov'a 4'ten süre verebiliriz, 4 alırsak kısa rotasyonumuz aynı şekilde devam eder Micov'un yükü azalır. Hangisinin iyisini bulabiliyorsak, kesinlikle almalıyız. Yoksa bu iş böyle gitmez.

Alsak olur mu derdim hep ama bu artık almalıyız moduna geldi. Gerçekten fazla yıpranmaya başladık.

Caner Erdeniz'in yerli rotasyonuna katılmasını isterim açıkçası. Çok ahım şahım bi oyuncu olmasa da somut katkı verebileceği yerler var bizim oyunumuzda.

Galatasaray Odeabank, oyun kurucu rotasyonunu Daçka'da forma şansı bulamayan Mehmet Yağmur ile güçlendirmek üzere... kaynak:sporx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...