2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farmar olmasın zaten.Farmar şu kadroya hiç uymaz.Geçen sene fena gitmeyen Darüşşafakanın ayarlarını bozduğu gibi bizim takımın da ayarlarını bozar.

Valla usenmedim butun NBA takimlarinin rosterlarina baktim. Tam tamina bu tanima uyan oyuncular Dragic, Calderon, Beverly falan bunlar olacak isler degil.

Geriye tek bir isim kaliyor oda Neal. Hem 1 hem 2 oynar ama ne bileyim yani...

Cliff Hammonds'ın netten videolarına ve istatistiklerine baktım. Bizim aradığımız, asist yönü olan bir guarda benzemiyor. Daha çok McCollum tarzı, skorer bir guard... McCollum'dan farkı ise savunmasının iyi olması...

Uzunlardan kimsenin kontratı feshedilmez. Micov schilb zaten demirbaş. Son maçlarda pas tercihlerinde Mccollum ciddi zararlar verdi ama onun da kontratından çıkılacağını sanmıyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortada mccollum'dan vazgeçmek için bir sebep olduğunu düşünmüyorum ve Ergin hocanın da böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum,bazı ufak tefek hataları olsa da mccollum ciddi fark yaratan ve her geçen gün kendini geliştiren bir oyuncu.

Ligde maç kadrosuna 7.yabancı giremiyordu diye hatırlıyorum şayet 7.yabancı transferi yapılacaksa lig için değil de avrupa için daha net faydası olacaktır.ligde kullandığımız yabancılarla rotasyon yaparak 6 yabancıyı belirleyeceksek ve dengeleri değiştireceksek eğer çok fark yaratacak bir oyuncu olmadığı sürece dengeleri değiştirmek çok akıllıca olmaz.Çok fark yaratacak huertas gibi bir isim olursa kartlar yeniden karılabilir ama cliff hammonds gibi bir oyuncu için dengeleri ve rolleri çok değiştirmem ben olsam.yani cliff hammonds tarzı bir oyuncu alıcaksam sadece eurocupta kullanırım,o da ne kadar elzem tartışılır.

McCollum'u beğeniyorum. Ancak Huertas, Pargo, Farmar, Bobby Brown gibi biri gelecekse McColum'un kontratından çıkılabilir diye düşünüyorum. Sorun McCollum'da değil. Bizim takımın oyun kurucuya ihtiyacının olmasında.

McCollum iyi bir skorer, belki ilerde Euroleague çapında yıldız olabilir. Ancak şuan bizim bir oyun kurucuya ihtiyacımız var

Bana Gary Neal gibi geliyor ama bakalim.

Veteran bir oyuncu değil demiş gary neal'e baktım 31 yaşındaymış o olacağını sanmıyorum. Zaten Usa' da oynuyor demiş Nba olsa öyle yazardı bence, Cliff hammonds'a baktım Alba' da asist ortalaması iyi değil muhtemelen iki numara oynatılmıştır. Şu an nba-d league'de 7 asist ortalama ile oynuyormuş. Hangisine güvenmek lazım bilemedim.

Euroleague kriteri uymuyo
Yaşı genç degil Neal olmaz

Hammonds olabilir, Erick Green belki olabilir bilemiyorum
Ama ikisi de oynatan pg misyonunu karşılamaz bence

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...