gshoopsKaynak nedir acaba ?
gshoopsKaynak nedir acaba ?
Yabancı Guard transferi yoldaymıs.
Adamım Joe Alexander 19 sayı 5 ribaundla oynamış Malaga'ya karşı. Bu sezon Euroleague ortalamaları da 26:51 dakika - 11,3 sayı - 5,4 ribaund - 1,5 blok.
Eğer Mccollum-Schilb ve Micov'un takım içi rollerini bozmamak adına 7. yabancıyı kısa transferiyle kullanmayacaksak Green-Alexander-Lasme-Dorsey pota altı bizi ihya eder.
Gerçi Sassari'nin bırakması için de sebep yok ama yine de düşünmesi bile güzel.
edit: Bütçe yeter mi diye soru işareti olan olursa şöyle izah edeyim; Sassari'nin "yıldız"larından Marquez Haynes 150 bin dolara oynuyor yıllık. J.Alexander da o civara kontrat almıştır Sassari'den. Yani buy-outla falan bize yarım sezonluk maliyeti en fazla 200 bin dolar olur.
Hoca, eğer guard takviyesi düşünüyorsa gözden çıkardığı oyuncu McCollumdur. Avrupa'da, piyasada McCollum yerine tercih edebileceğimiz pek oyuncu yok. Benim aklıma sadece Farmar geldi
Maccabi'nin Euroleague maçında süre almadı. Sakatlığı varsa bilemem
Hoca, eğer guard takviyesi düşünüyorsa gözden çıkardığı oyuncu McCollumdur. Avrupa'da, piyasada McCollum yerine tercih edebileceğimiz pek oyuncu yok. Benim aklıma sadece Farmar geldi
Maccabi'nin Euroleague maçında süre almadı. Sakatlığı varsa bilemem
Yedi yabancıyı kadroda bulunduracak mali lüksümüzün olduğunu düşünmüyorum. Eğer transfer yapacaksak mevcut yabancılardan birisiyle karşılıklı anlaşarak kontartından çıkarız gibi geliyor.
Öyle de şu an mevcut kontratından çıkabileceğimiz bir oyuncu bulamıyorum ben. Mccollum olmaz Schilb bence faydalı oynuyor. 7. yabancıyı alacak maddi durum olmadığı sürece oyuncu almayız bence. Alırsak epey saçma gelir bana
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse gelmiyor akla bu tariflere uyan.Enteresan