E.McCollum şu an Avrupa'da oynayan en iyi 2 numaralardan bir tanesi buna rağmen oyun kurucu görevi verilmiş bunada itiraz ve kapris yapmadan elinden geleni yapmaya çalışıyor üstelik savunmasıda yaptığı görevleri itibariyle kötü değilken adamın rolünü,saf pg olmadığını ve asıl özelliğini hesaba katmadan cidden acımasızca eleştiriliyor,iki yeni isim yazılıyor özelliklede McCollum'un performansını ciddi olarak artıracak ve onu tamamlayacak özelliklere sahip Clifford Hammmonds daha gelmeden beğenilmeyip istenmiyor harbi tuhaf durum. Ligte birinin tribüne gönderileceğini bende biliyorum ama EC maceramız devam ediyor.
Ligte gerekirse Erric'le dönüşümlü tribüne gönderilirler çünkü diğer oyuncular zaten alternatifsiz tabi Ergin hocanın Micov'u veya Shilb'i tribüne göndermeyi tercih edeceğini sanmıyorum ama Göksenin'e itimat edip birini ( Shilb ) daha uygun gibi tribüne gönderse fenada olmaz böyle olursa yeni oyun kurucu olursa ( Hammonds ) ve Errick ikiside Ligte oynayabilir takımın savunma direnci artar uzunlarımızda daha kolay devreye girebilir çünkü asist özelliğide var bunun haricinde kaybımız olacağını sanmıyorum bakalım Ergin hocanın tercihleri ne olacak göreceğiz.
Ligte gerekirse Erric'le dönüşümlü tribüne gönderilirler çünkü diğer oyuncular zaten alternatifsiz tabi Ergin hocanın Micov'u veya Shilb'i tribüne göndermeyi tercih edeceğini sanmıyorum ama Göksenin'e itimat edip birini ( Shilb ) daha uygun gibi tribüne gönderse fenada olmaz böyle olursa yeni oyun kurucu olursa ( Hammonds ) ve Errick ikiside Ligte oynayabilir takımın savunma direnci artar uzunlarımızda daha kolay devreye girebilir çünkü asist özelliğide var bunun haricinde kaybımız olacağını sanmıyorum bakalım Ergin hocanın tercihleri ne olacak göreceğiz.