2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E.McCollum şu an Avrupa'da oynayan en iyi 2 numaralardan bir tanesi buna rağmen oyun kurucu görevi verilmiş bunada itiraz ve kapris yapmadan elinden geleni yapmaya çalışıyor üstelik savunmasıda yaptığı görevleri itibariyle kötü değilken adamın rolünü,saf pg olmadığını ve asıl özelliğini hesaba katmadan cidden acımasızca eleştiriliyor,iki yeni isim yazılıyor özelliklede McCollum'un performansını ciddi olarak artıracak ve onu tamamlayacak özelliklere sahip Clifford Hammmonds daha gelmeden beğenilmeyip istenmiyor harbi tuhaf durum.:) Ligte birinin tribüne gönderileceğini bende biliyorum ama EC maceramız devam ediyor.

Ligte gerekirse Erric'le dönüşümlü tribüne gönderilirler çünkü diğer oyuncular zaten alternatifsiz tabi Ergin hocanın Micov'u veya Shilb'i tribüne göndermeyi tercih edeceğini sanmıyorum ama Göksenin'e itimat edip birini ( Shilb ) daha uygun gibi tribüne gönderse fenada olmaz böyle olursa yeni oyun kurucu olursa ( Hammonds ) ve Errick ikiside Ligte oynayabilir takımın savunma direnci artar uzunlarımızda daha kolay devreye girebilir çünkü asist özelliğide var bunun haricinde kaybımız olacağını sanmıyorum bakalım Ergin hocanın tercihleri ne olacak göreceğiz.

Bence bekleyelim uzunla ikili oyun oynayabilecek güçlü bir guard lazım bize şutu olmasın sayı atmasın önemli değil. Organizasyon, topu getirme ve uzunu oynatma işini çözsün yeter. Ha yanında ön alan savunması için sertlik katan biri olursa yeme yanında yat. Ben bahsedilen oyuncuları tanımıyorum ama biraz beklesek fena olmaz...

Videoları izleyince hammonds sanki daha iki numara gibi geldi iyi savunma yapıp güçlü penetre özelliği var gibi. Highlights videosunda 2 asisti var mesela. Dleague de bi maç 14 asist yapmış ama daha çok geçiş hücumlarında gibi. Defensive videoda topu kaptırıp dönüp blok yapıyor. Hani bence güçlü olması iyi ama bize oyunu yönlendirecek biri gerek. Diğer bahsi geçen eleman mccolum gibi zaten.
Mccolum la ilgili eleştirileri de doğru bulmuyorum onun bir tarzı var ve biz onu en iyi şekilde kullanmaya çabalıyoruz. Eleman saf pg değil ki!
Son söz de la lakersa allah kahretsin ne vardı huertası alacak. Çok mu lazımdı şu saçma takımınıza...

Bence yabancı trasnfer için çok acele edillmesine gerek yok. Kaldıki şu anda gruplardan çıktık, lig de fena değiliz. Bu yüzden yabancı takviyesinden önce rotasyonu genişletecek Ersin veya 1-2 oynayabilen türk oyuncu hamlesi daha güzel olur. Sonuçta sakatlık falan olur allah korusun.
Her yenildğimiz maçtan sonra msccoluma bahene bulmak artık bizim takım için yenilginin arkasına sığınmak gibi bişey oldu. Bence Mccolum bizim bu sene en iyi ttransferlerimzden biri ve bizimle uzun süre kalmasını isterim.

Beaubois kalite olarak bence tartışmasız hammondstan daha üst seviyede bir oyuncu ama ihtiyacımız olan oyuncu mu o tartışılır.Bence ne hammonds ne beaubois tam cuk oturacak oyuncular değil ama benim tanıdığım ergin ataman ikisi arasında bir seçim yapacaksa da kaliteyi seçecektir eğer ikisinin de durumu transfer için uygunsa

Bence tam zamanı. malum Eurocup'da bundan sonra git gide sertleşecek ve ligde saha avantajı çok önemli. İş işten geçmeden önlem almaıyız bundan sonra oynanacak hermaç çok önemli.
Bence yabancı trasnfer için çok acele edillmesine gerek yok. Kaldıki şu anda gruplardan çıktık, lig de fena değiliz. Bu yüzden yabancı takviyesinden önce rotasyonu genişletecek Ersin veya 1-2 oynayabilen türk oyuncu hamlesi daha güzel olur. Sonuçta sakatlık falan olur allah korusun.
Her yenildğimiz maçtan sonra msccoluma bahene bulmak artık bizim takım için yenilginin arkasına sığınmak gibi bişey oldu. Bence Mccolum bizim bu sene en iyi ttransferlerimzden biri ve bizimle uzun süre kalmasını isterim.

Bence sorun direk maalesef E.Mccolumn'da. Maccloumn ne zaman oyuna girse, bazen insanüstü performanslar sergiliyor, kabul ama uzunlar başta olmak üzere Shillb ve Miicov'unda verimi düşüyor. Kısaca acil bir oyun kurucuya ihtiyacımız var, bu da bence kesinlikle Beabouis...

Bize takımı oynatacak asist yönü kuvvetli bir guard lazım.
Bahsi geçen 2 isimde bildiğim kadarıyla böyle oyuncular değil.
Biraz daha sabretsek çok mu şey kaçırıriz ?

Yeni guard adaylarımızdan biride bobby brown olabilirmi sonuçta ergin atamanın ona karşı ilgisi eskiden beri var hemde çin liginde sezon bitti diye biliyorum

Bence bize lazım olan oyuncu True Murry. Asist özelliği ve uzunlar oyuna sokma özelliği iyi. Savunmasıda çok kötü değil. Siz ne düşünüyorsunuz oyuncu hakkında?

Telfair ve Boby Brown bu takıma seviye atlatır.
Özellikle Telfair gelirse Eric, Dorsey ve Laser başta olmak üzere herkesin vereceği katkı daha da artar.
Ama Hammonds ve Beabouis transferler için aynı şeyi söyleyemem.
Sadece rotasyonu rahatlatırlar.

Telfair Ergin Atamaninda gormek istedigi bi oyuncudur diye dusunuyorum.Kontrati ne kadardir onemli olan bu malum donup dolasip butceyi konusuyoruz.

Brown için sene başında yıllık 2 milyon dolarlardan bahsediliyordu. Bence epey ücreti olur bizim için yarı sezon da olsa. Keşke brown olsa muazzam iş olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...