2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi capinda birsey yapmaya calisiyor iste surekli Shaqtin' a fool'a konu olacak goruntuleri dusuyor twitterda onume. Zaten Lakers'da Allah'lik bu sezon.

Sirf Los Angeles'da yasamak icin gittigini dusunuyorum baska bi esprisi yok yani.
Ben pek NBA takip eden biri değilim. Shaqtin' A Fool programından sayenizde haberdar oldum. Baya espirili birşeymiş. Keşke biz de sporla böyle eğlnebilsek.. :D Huertas'ın konu olduğu bölümlerin videolarından bunları bulabildim. Başka var mı bilmiyorum. :)

[video=youtube;RiaARppUFlg]https://www.youtube.com/watch?v=RiaARppUFlg[/video]

[video=youtube;x5ntJg7_0h4]https://www.youtube.com/watch?v=x5ntJg7_0h4[/video]

Değerini bilmediğimiz büyük değer bir maç daha kaybettirdi şuursuz hareketleriyle.Ama Euroleague efsanesi olacak,çok büyük potansiyel

Değerini bilmediğimiz büyük değer bir maç daha kaybettirdi şuursuz hareketleriyle.Ama Euroleague efsanesi olacak,çok büyük potansiyel

Merak etme olacak.
Siz Messi'den savunma oyuncusu olmasını ve bundan katkı almayi ne kadar beklerseniz McCollum'dan da takımı oynatmasini o kadar bekleyebilirsiniz.
Bu takıma guard transferi artık şart..

Merak etme olacak.
Siz Messi'den savunma oyuncusu olmasını ve bundan katkı almayi ne kadar beklerseniz McCollum'dan da takımı oynatmasini o kadar bekleyebilirsiniz.
Bu takıma guard transferi artık şart..
180 boyla guardlık yapamayacaksa,kritik anlarda asist yapmasını geçtim airball-turnover ile geçecekse ne anladım ben öyle skorerden.2 numara oynatsan fiziği zayıf 2 numara savunamaz,1 oynatsan oyun zekası yok
İstatistik doldurur ancak kendisi küçük takımlarda bana kalırsa.Takımın bütün halinde kalitesine hiçbir artı değer katmıyor.Uşaklı D'Angelo Harrison'ı yada Chris Warren'ı falan bile aynı özgürlükle kadroya katsak muhtemeln 2 tane falan daha fazla galibiyetimiz vardı şu ana kadar
Hatta Rowland gelse 2 gömlek daha iyi takımdık ki Rowand'ı da çok beğenmem

Fener bu tür oyuncuların en iyisi Goudelock'ı aldı ki olay skorerlikse çok çok daha kaliteli bir adam McCollum'dan.Onunla bile takım oyun yapısına pozitif bir katkısı olmadığı kanaatine varıp yolları ayırdılar,biz aynı türün 5 gömlek alt versiyonu üstüne takım kuruyoruz.Her kritik maç sonu komiklikler yapıp maç kaybettiriyor.Banvit ve bu maçta top onun kontrolündeyken son 10 dakika sayı bulamadık iki maçın sonunda.Herhalde top o bölümler Ender Arslan gibi alt seviye bir adamda bile olsa iki maçı da almıştık.McCollum2un seviyesini oradan yola çıkıp hesaplamak zor değil

Boşverin arkadaşlar Mccollum tartışmasını.. Günahıyla sevabıyla grup birincisi olduk...Keyfini çıkartalım..Kadro planlamasını sonra yaparız :)

Saha görüşü iyi,oyuna hükmeden,lider özellikli bir guarda mutlak suretle ihtiyacımız var kritik dakiklarda eline bakabileceğimiz kaostan çıkaracak,oyuna ağırlık koyacak lider biri olmalı bunun ekliğini yaşıyoruz.

Bence verilen grup birinciliğine çok da sevinmemiz gerekiyor. Çok büyük eksiklerimiz var öncelikle oyun kurucu ve hocanın kendine gelmesi. Yoksa tripleri hiç çekilmiyor artık. Eğer şampiyonluktan bahsediyorsa koçta ekstra performans gösterecek.

Arroyo kendisi ile yaptığımız görüşmede de söylemişti o tribünü çok özlediğini.
İyi bir planlama ile gelecek sezon basketbolu formamız altında bırakmak isteyebilir.
Vefa bir yana, parçalı kıymet bilir mesajı için, bu son ömürlük mesaj olur..

Hoca 2012-13 ve 2013-14 sezonunda da Furkan'a takmisti bir ara, az sure veriyordu. Simdi de tam Izzet'in suresini arttirmaya baslamisken bu sefer Safak'inkini kisti. Artik rotasyonu genis tutmasi lazim, bugun Mccollum'u son dakikalar icin diri tutmasi gerekirdi.

Bu arada kisa transferi de elzem...

D.j. Cooper ,Hammonds ve Beaubois'ten çok daha organizatör bir oyuncu.Hazır boştayken değerlendirilmeli.Yoksa bu karar anlarındaki tercih hatalarından daha çok maç kaybederiz.

Oyuncu transferinden once Ergin hocanin kafayi bi toplayip kendine gelmesi lazim. Bi bosvermislik almis basini gidiyor, tek duze yonetiliyor takim. Kritik anlarda cizilen, oynanmaya calisilan setlere bi bakin, tamam McCollum bi Arroyo degil ama boylede olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...