2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micic olmaz bence bize.Münih yeni Teodoosic olacak etiketi ile aldı,orada bile pek ışık vermedi
Khostov olsa iyi olur tabii.Oyun zekası da var şutu.Fiziksel olarak çok sert bir isim olmasa da işimizi görür yıldız guard kovalamayacaksak Çinden kısa sözleşmeli.Ben yılın en kritik bölümü için Çinden isim beklememiz gerektiği fikrindeyim.Tabii Eurocup 2.tur grubu ve ligte de bu dönemde kritik maçlar oynayacağız.Çin Ligini beklemek bize bu açıdan kaybettirir

En makul çözüm Çin Ligi bitene kadar 2 aylık kısa kontratla bir pg alıp ona lig lisansı çıkarmamak sadece Eurocupta kullanmak.2 ay sonun da Çin Ligi bitince illa ki üst düzey pgler kalacak.Bitirici vuruşu orda yapmalıyız,ya da Nba'den free agenta düşen guardlardan

Lampe 650 bin dolara oynuyor bjkde. Beşiktaşın bel kemiği konumunda şu anda hakikaten o olmayınca Beşiktaşın durumu felaket. Yağızer hoca da takımdan istediğini bulamadı.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 numara için Austin Daye hakkınd ne düşünüyorsunuz? Bence bu sene olmasa da seneye en azından transfer listemizde olmalı. Topu yerevurabilen 2.11 boyunda ve şutu olan kalbur üstü de atletizmi olan bir 4 numara bence Avrupa'da iyi yerlere gelecek.

Austin Daye benim de takip ettiğim bir oyuncu.Hem 4 hemde 5 numarada kullanılabilir.Orta mesafe ve 3'lük atabilen uzunları ayrı bir beğeniyorum.

Aslında 4 numara alirken hem 4 hem 5 oynamasi bizim gibi bütçesi düşük takımlar için iyi bir hamle.Bu şekilde takımın bir çok alternatif oluyor. Seneye oyuncuları bu şekilde seçebiliriz . elimiz de Micov ve Schilb gibi bu tarzda oyuncular mevcut.

Aslında 4 numara alirken hem 4 hem 5 oynamasi bizim gibi bütçesi düşük takımlar için iyi bir hamle.Bu şekilde takımın bir çok alternatif oluyor. Seneye oyuncuları bu şekilde seçebiliriz . elimiz de Micov ve Schilb gibi bu tarzda oyuncular mevcut.

Bu tarz oyuncular ya yavaş ayaklı oluyor ya da dış şutu olmuyor. Yani bence bu tarz bir oyuncu alacaksak en fazla yedek oyuncu olmalı.

Çin liginden bobby brown alsak bize baya katkı sağlamazmı arkadaşlar sonuçta bu adam 2012/2013 yılında euroleague sayı kralı olmuş yani avrupa tecrübeside üst düzey

1-Kuzminskas Malaga'da harcanıyor,seneye özellikle El'e kalırsak almalıyız,Avrupa'da en beğendiğim oyunculardan,hem 3 hem 4 oynar

2- Böyle bir sezonda K.Nikolov oynamazmıydı,gittiği takımdada süre almıyor,bu çocuk için o kadar övgüler düzüldü,o kadar beklenti yaratıldı,kötü oyuncu mu ? Nikolov hakkında yorumu olan biri var mı

Biraz baktım bugün..Çin Liginden oyuncu alabilmek için onların sezonu bittiği anda oyuncunun kontratınında bitmesi gerekiyor...Bobby Brown'un kontratı Dongguan Leopardsla 2017 sezon sonu bitiyor..Yani, Bobby Brown ile anlaşabilmek için öncelikle bu takımla sözleşmesini feshetmeli..Bu ne mümkün görünüyor ne de bizde öyle bir bütçe var...
1 ay kadar daha bir transfer yapmazsak olabilecek oyuncuların listesini yapacağım...
Ama sözleşmesi bitecek oyuncular arasında Jeter var..Jeter zaten sezon sonu Avrupa'ya gelmeyi alışkanlık haline getirmiş bir oyuncu ve sanırım bu yüzden Çin'de senelik sözleşmeler imzalıyor...Hatta, Ergin Hoca ile görüştüklerinde, bu konuyu bile konuşmuş olabilirler..Çünkü görüşmeden sonra olumsuz bir açıklama yapmadı Jeter'le ilgili...

Ben hocanın denenmişi bir daha deneyeceğini düşünmüyorum hoca bu konularda gurur yapıyor hoş benim tavrımda bu şekilde olurdu.
Jeterin ayağına kadar gidildi ve kabul görmedi hoca bir daha Jeteri yazmaz o listeye.
Bobby Brownda son dönemlerde düşüş var sanki kariyer sonlarıma yaklaştım bir piyango vurayım deyip Çinde güle oynaya kendini sıkmadan,yıpratmadan oynuyor hali vakti yerinde avrupaya döneceğini pek sanmam.
Çin ligi haric guard olarak şuan boşta Nate Robinson ve Sebastian Telfair var.
Bir Will Bynum ya da Pargo olmayacaksa bu isimler değerlendirilmeli tabi yine yazıp çizdiğimiz isimler için gerekli bütçeninde oluşması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...