2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anda 6 milyon usd lik oyuncu butcesi sonuna kadar kullanilmis durumda. Su noktada yabanci oyuncu almak kadar ona lig icin lisans cikartmak da ayri bir para. Ihtiyac var mi, evt var, cunku ne izzet ne de safak yeterli katikiyi yapmiyor, hatta izzet su haliyle bolgesel ligde zor oynar.
Ege ise henuz cok genc. Dusan' da anca subat ortasi donecegine gore 8 oyuncu ile iki kulvar gitmez. Fakat butcede yok su anda. Burda hocanin tercihleri biraz sorgulanmali, yani ybancilarin ucunu biraz daha ucuza mal edip burdan artan paray ile iki yerli transfer yapilabilirmiydi???

Benim bildigim su anda transfer dusunulmuyor ama uygun bir yerli olursa kiralanabilir. Tabi dacka nin ne var ne yoksa fais fiyatlara toplayip, 20 kisilik kadro kurup elindeki yerli oyuncularin cogunu heder etmeside eli kolu bagliyor. Oynamadan diger takimlarda oynayarak kazanacaklari paranin iki katini kazaniyolar. Ha muthis tarafsiz basketbol medyasi bu duruma ne diyor, tabi ki 3 maymun.

Samet Geyigi hangi mantıkla aldı bu dacka ? Serhat cetin , dudley , Oguz savaş ve Samet kadroya giremeyen oyuncular ... Serhat ve oguz takım rotasyonunu icin nokta atışı olurdu . Para para para ...

Joey Dorsey, son yılların en mantıklı hamlesi. Fiziksel açıdan sıkıntısı yok, sakatlığı yok. Düşüşte değil ve sadece 650 bin dolar. Açıkçası sıkıntının Dorsey'i yönetememekle alakası olduğunu düşünüyorum.

Bir oyuncu, kontratı devam eden takıma dair burdan gitmek istedim diye bir açıklama yapıyorsa orda bir problem var demektir. Saha içindeki problem zaten hepimizin malumu ama bu saha dışına taştığı an sadece biz değil, oyuncular da etkilenir.

Eğer Dorsey ayrılmak istiyorsa, her iki tarafı da mutlu etmek adına yolları ayırabiliriz. Yerine yerli bir uzun bulmak zor belki ama daha düşük profilde, daha çok şey verebilecek bir oyuncu bulabiliriz.

Yere batsın transfer ya,yeter ki sakatlık ve başka sorun olmasın,bu kadroyla ne olacaksa olsun,çıkıp savaşımızı verelim,Gs'yi yönetemeyenler utansın fb para buluyorsa biz bulamıyorsak bu benim suçum mu ulan ? Kongre uyeside değilim ki olsakta bizi tutmazlar doğrulara takir takır söyleriz,işine gelmez zenginlerin,valla utanması gereken biz değiliz,ergin hoca ve takımdan beklentim herşeye inat,moralimizi bozanlara ( içte ve dışta ) sövercesine oynasınlar,ben armayla ve takımla gurur duyuyorum,yeri gelir yine elestiririm teknik konularda ama bizi para yönünden hep zorda bırakanlara kızgınlığım asla bitmeyecek,efendim bıdı bıdı sponsor buamadık,ya niye talip oluyorsun o zaman niye,bir işe talip oluyorsan onu en iyi şekilde yapabileceğin içindir,her sene sıkıntı yaşıyorsak kader mi suçlu ?

26 yaşındayım,kendimi bildim bileli bu şube hep para sıkıntısı yaşıyor,madem Türkiye'nin en büyük kulübüyüz nasıl sponsor bulamıyoruz ? Şube hep skandallarla anılıyor,salonumuz yok,olmayacakta,bu kafa ile asla olmazda,baskete bakış açısı değişecek ve Galatasaray kadar büyük bir başkan seçilecek anca öyle,bıktım hep bu bütçesizlik muhabbetinden,mağdurluk muhabbetinden,biz ne zaman büyüklüğümüze yakışır şekilde yönetileceğiz ? Başarısızlık mesele değil,salonumuz olsun,belli bir kültürümüz olsun,iyi bir sponsorumuz olsun yine şampiyon olamayalım,katlanırız,3 sene olamayız 4 sene üst üste oluruz

D-League'den falan sadece eurocupta oynayacak, kısıtlı sürelerde katkı verebilecek bir uzun bulunabilir ama kısa işi baya zor. Piyasa baya dar şu an, net katkı verecek bir kısa bulmak zor.

Erceg gelse nasıl olur acaba uzun için? Guard içinse çin liginden pargo brown jeter beklenebilinir? Ya da ilk eurocup bitiminde dışarda kalan takımlardan guard bakılabilinir. Ya da direk gidip huertasla konuşup hacı bak sen lakersta yapamıon habire saq dalga geçio senle diyip ikna edelim :) tabi bir de ekstra para mevzu var. Bence boş hayal kuruyoz umarım sene sonuna kadar maaşlar da ödeme sıkıntısı yaşamayız...

Nhizny maclarinda bol bol kulaklarini cınlattıgım Kravtsov'un tekrar rakibimiz olmasi şaka gibi ... Ben hayatimda bu kadar antipatik bir tip görmedim. İnsanlarin fiziksel görüntülerini assagilamak tabiki dogru degil ama ben böyle bir şey görmedim.. İki mac daha bu tipe katlanmak !

Ersin dağlı katkı verebilir mi emin değilim ben :/ gerçi şu saatten sonra katkı verebilecek oyuncu bulmak da zor.. izzet-ege hiç katkı vermiyor. Öyle ya da böyle türk katkısı önemli. Fener efes maçında bence daha net gözüktü.
Biz sene başında kerem ve enderi bırakmayacaktık bence çok büyük hata ettik. İkisinden de max verim alıyorduk ne kadar ender saç baş yoldursa da en az 10 dk fena katkı vermezdi. Keremin savaşçılığı takıma çok şey katıyordu. Ataman çok eleştirildi bu haftalarda ben de hocayı çok sevmeme rağmen bu sene çokça hata yaptığını düşünüyorum.
Piyasa da iyi türk oyuncunun az olması da etken tabii.

kinsey yerli mi oynuyor yabancı mı? (cunku bır ara onun Türk olması muhabbeti vardı) eger yerlıyse tam bıze gore bır oyuncu sene basından beri aklımdaydı ve bugun koçla tartısıp 2.yarıya cıkmamıs macta

Kinsey zaten takımdan ayrılmak istiyordu yol yapmış kendine. Ama bence bizim takıma yaramazdı zaten micov schilbb ve sinan var bize net guard lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...