2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman: 2 transfer yapmak istiyoruz. Eksik olduğumuz kısa ve uzun rotasyonuna transfer için temaslarımız mevcut.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tahmini maliyeti ne kadar olabilir ki bu transferlerin jem paul karacan(600 bin euro) kadar maliyeti olur mu mesela?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"YABANCI OYUNCU SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDEBİLİRİZ"
Harun Erdenay, Spor Toto Basketbol Ligi'nde takımların 6 yabancı oyuncu oynatması kuralıyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Sezon sonu bu sistemi değiştirerek yerli oyuncuların daha fazla süre almasını istediklerini aktaran Erdenay, "Bu sistem aslında kulüplerin avantajına oldu ve Avrupa kupalarında başarı hemen geldi. Bu kararı Türk oyuncuların dakika bulma sıkıntısını gidermek için yeniden değerlendireceğiz. Ivkovic ve Obradovic gibi koçlar gençlere şans veriyor ama diğer takımlarda biraz problem yaşanıyor. Sene sonunda yabancı oyuncu sisteminde değişikliğe gidebiliriz" şeklinde konuştu

Genç oyuncuların şans bulması için "Ümitler Ligi" kurmak istediklerini aktaran Erdenay, Şile'de 140 dönümlük yeni bir tesis yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Milli takım genel menajeri Haluk Yıldırım ise Türk oyuncuların daha fazla süre alacağı bir sisteme geçmek için gelecek sezon öncesi bir karar alacaklarını kaydetti.

Harun Erdenay, Spor Toto Basketbol Ligi'nde takımların 6 yabancı oyuncu oynatması kuralıyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Sezon sonu bu sistemi değiştirerek yerli oyuncuların daha fazla süre almasını istediklerini aktaran Erdenay, "Bu sistem aslında kulüplerin avantajına oldu ve Avrupa kupalarında başarı hemen geldi. Bu kararı Türk oyuncuların dakika bulma sıkıntısını gidermek için yeniden değerlendireceğiz. Ivkovic ve Obradovic gibi koçlar gençlere şans veriyor ama diğer takımlarda biraz problem yaşanıyor. Sene sonunda yabancı oyuncu sisteminde değişikliğe gidebiliriz" şeklinde konuştu

Genç oyuncuların şans bulması için "Ümitler Ligi" kurmak istediklerini aktaran Erdenay, Şile'de 140 dönümlük yeni bir tesis yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Milli takım genel menajeri Haluk Yıldırım ise Türk oyuncuların daha fazla süre alacağı bir sisteme geçmek için gelecek sezon öncesi bir karar alacaklarını kaydetti.
Hayatımda en saçma bulduğum şeylerden biri yabancı kısıtlaması. Kısıtlamanın da bir mantığa oturması gerekiyor. Takımlara bakıyorsun yabancı kuralı değiştikten sonraki hali ortada şimdiki hali ortada. Yerli oyuncular yatarak oynuyorlardı şimdi zor süre buluyorlar. Onlar da daha fazla çalışsın oynasın kardeşim. Yerli iyiyse yerli yabancı iyiyse yabancı oynasın.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonun yarısı bittiği için maliyetler de yarısına düşecek. 500 bin dolar civarı bütçe iki transfere yeter.

Geçen sezon bonservisle birlikte Young+Carter 700 bin dolara mal olmuştu.

Avrupanın en iyi liglerinden birine sahibiz bizden daha kötü onlarca lig var bizim yerliler madem çok oynamak istiyorlar gitseler ya bir sürü lig var orada oynasınlar. Parayı bırakıp oynamak için ülke değiştirmek zor geliyor tai. Elin amerikalısı 100-150 bin dolara kıta değiştriyor bizim paşalar bençte totosunu büyütüyor. Sonra onlar yedek kalmasın diye kuralı daraltıyoruz. Bu ülkedeki saçma sapan yönetimin ben. Lan ben mecbur muyum İzzet denen çapsız ya gelişirse diye medet ummaya aynı paraya ondan çok daha iyisi gelip oynuyor da bu çapsızın özelliği ne aynı paralara bir halta yaramadan duruyor kadroda. Nasıl sinirlendim ya

İsmail Şenol:Galatasaray ve Anadolu Efes arasında Joey Dorsey-Alex Tyus takası konuşuldu ancak Alex Tyusun Euroleagueda kalmak istemesi sebebiyle bu takas gerçekleşmedi.

İsmail Şenol:Galatasaray transfer yasağını kaldırabilirse 2 transfer için çalışmalar yapıyor.Bu isimler muhtemelen yabancı olacak.

Hocam, İsmail Şenol transfer hangi güne kadar olmalı dedi?

Bir de Dorsey- Tyus takası gündeme gelmiş, Tyus istemeyince yatmış

Eurocup'ta 3. maçın sonunda bir kaç günlük bir transfer dönemi varmış.

Bu arada Dorsey-Tyus takası bence iyi olurdu. Normal şartlarda istemezdim ama Dorsey ve Ataman'ın dikiş tutturamadığını düşündüğümde Tyus daha çok enerji katabilirdi bize.

Ben çok kötü bir takas olurdu bizim için. Tyus'ın en önemli özelliği potaa hızlı devrilmesi. Bizde kim kullanacak bu özelliğini. Dorsey en azından hücum ribauntları alıyor.

Dorsey net öne çıkan isim iyiki böyle bir takas yapmamışız.
Bu arada geçen sene ksk ve bjk nin de borçları vardı onlar ödemişler bir tek biz mi kalmışız valla bravo

Ben çok kötü bir takas olurdu bizim için. Tyus'ın en önemli özelliği potaa hızlı devrilmesi. Bizde kim kullanacak bu özelliğini. Dorsey en azından hücum ribauntları alıyor.

Buna katiliyorum, takimda Arroyo, Huertas, Delaney gibi bir guard olsa Tyus'u aktif kullanabilecegimz icin baska sebeplerden bu takasa sicak bakabilirdim ama bu takim yapisinda Dorsey bir degil iki adim one cikar. Iyi ki gerceklesmemis boyle bir sey.

2 milyon 650 bin euro gibi bir borcu var mı dedi İsmail Şenol ben mi yanlış anladım? 2 milyon 650 bin dediğine eminim de euro mu dedi lira mı ona emin olamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...