2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khem Birch bizim gibi bütçesi kısıtlı takımlar için ideal bir pivot. Sadece 23 yaşında ve şimdiden Olympiakos'un izlediğini de söylemişti İsmail Şenol.

Bu sezon için düşünülmez elbette ama gelecek sezon mutlaka ilgilenmeliyiz. Muazzam zıplıyor.

Su anda varolan transfer yasaklarımız ve yaklasık meblagları sunlar arkadaslar ...Faizler avukatlık masrafları vs dahil değil...

09 / 12 / 2015
BAT 0640/14
(Nolan Smith, Wasserman Media Group v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)
Nolan Smith 386 bin dolar – temsilci şirket 47.500 dolar vs giderler

09 / 12 / 2015
BAT 0678/15
(Nana Yaw Dwene Mensah-Bonsu v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)
43 bin dolar vs giderler

09 / 12 / 2015
BAT 0699/15
(Yön Menejerlik Eğitim Spor Organizasyon ve Oyuncu Temsilciliği Limited Şirketi v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi))
200 bin dolar vs gşderler

10 / 11 / 2015
BAT 0605/14
(Zellous, Dyke, Baptiste v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)
13/14 sezonu 75 bin dolar
14/15 sezonu 135 bin dolar

10 / 11 / 2015
BAT 0650/15
(Jawai, Wasserman Media Group v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)
13/14 sezonu 305 bin dolar jawai temsilcisi 40 bin 14/15 sezonu 355 bin jawai temsilcisi 50 bin dolar

10 / 11 / 2015
BAT 0651/15
(MaÄ￾van v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)
Yaklasık 250 bin dolar

10 / 11 / 2015
BAT 0667/15
(Gordon v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)
Yaklasık 500 bin dolar

Toplam borcumuz 2 milyon 633 bin dolar ama Zellous bizde bir sezon oynamamış mıydı? Bir de transfer yasağı neye göre geliyor ve neye göre kalkıyor bilgin var mı Cem abi?

Toplam borcumuz 2 milyon 633 bin dolar ama Zellous bizde bir sezon oynamamış mıydı? Bir de transfer yasağı neye göre geliyor ve neye göre kalkıyor bilgin var mı Cem abi?

Borcu ödediğinde ya da karşı taraf talebini geri çektiğinde kalkıyor Semih .... Zellous'a ilişkin kararın sonuç bölümü :

AWARDFor the reasons set forth above, the Arbitrator decides as follows:
1. Galatasaray Spor Kulübü Dernegi is ordered to pay to Ms. Shavonte ZellousUSD 75,000.00 as compensation for unpaid bonuses relating to the 2013-2014 season, together with interest of 5% per annum from 26 May 2014.
2. Galatasaray Spor Kulübü Dernegi is ordered to pay to Ms. Shavonte ZellousUSD 135,000.00 as compensation relating to the 2014-2015 season, togetherwith interest of 5% per annum from 30 September 2014.
3. Galatasaray Spor Kulübü Dernegi is ordered to pay jointly to Mr. Brian Dykeand Mr. John J. Baptiste USD 13,500.00 as compensation relating to the2014-2015 season, together with interest of 5% per annum from 30September 2014.
4. Galatasaray Spor Kulübü Dernegi is ordered to pay jointly to the ClaimantsEUR 4,565.25 as reimbursement of the advance on BAT costs.
5. Galatasaray Spor Kulübü Dernegi is ordered to pay jointly to the Claimantsthe amount of EUR 4,000.00 as reimbursement of the handling fee.
6. Any other or further-reaching requests for relief are dismissed.Geneva, seat of the arbitration, 26 May 2015.

Birde toplam borca benim verdiğim meblağları toplayarak ulastıysan doğru olmaz..Cunku onun içinde faizler, yargı masrafları ve avukatlık giderleri yok..Onlarda oldukça tutar...

Birde toplam borca benim verdiğim meblağları toplayarak ulastıysan doğru olmaz..Cunku onun içinde faizler, yargı masrafları ve avukatlık giderleri yok..Onlarda oldukça tutar...

O zaman 3 milyon dolar civarı bir borcumuz var toplam. Hangi oyuncu yasak koydurttuysa onun ödemesini yapmak lazım. Ama toplam borç da çok vahim boyutta, onu da eritmek gerek bir an önce...

Futbol takımı yarıştan kopmuşken oraya şu an büyük bir yatırım yapmanın manası yok. Oraya yatırılacak paranın birazı bile basketbolu ihya eder

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok doğru bir tespit. Yabancı kısıtlamasının tek sonucu, yeni emirleri, sabrileri, selçuk şahinleri, mehmet topuzları zengin etmek olur.

Bu yerli seviciliğinden tiksinmeye başladım. Anti milliyetçi birisi olup çıkıcam. Rezil kepaze herifleri paraya doyurmaktan ( doymuyorlar da zaten) başka bir halta yaramıyor bu gerzek anlayış. 100-150 bin liraya kıta değiştiriyorsa bir amerikalı kafasında hayalleri var hedefleri var. Bizim dingiller de gitsin almanya ligine orada oynasınlar süre bulsunlar ama yok yerli kontenjanı sayesinde bençte popolarıyla ısıtacakları koltukları bırakıp giderler mi. Oynamak oynamamak umurlarında değil parayı alsınlar yeter havlu sallarlar arada taraftara şirin gözükmek için amigoluğa soyunurlar. Federasyonlardan klüp çalışanlarına da herkes bunların arkasını kollamak için yarışır. Evlatçılığınız batsın

Trabzon kinsey ve odomun kontratından çıkacakmış. Ben odomu çok beğeniyorum nasıl olur sizce? Çok güçlü oyuncu tek sıkıntısı topu elinde çok istiyor mccolum la yan yana fazla lüks gibi ama oynatma anlamında kesinlikle daha iyidir Odom. Bir de eleman cidden acaip güçlü penetre ettiği zaman kimse duramıyo önünde. Jamont geliyor aklıma keşke sakatlanmasa idi jamont..

Konuyla alakasız ama Halil Üner nerelerde bilen var mı:)
bir dönem ligin dibindeki takımlar hemen Halil Ünerle anlaşırdı sezon ortasında,Halil Üner bizim fitch'i getirirdi ve büyük ihtimalle ligde kalırlardı:)

Can abi tüylerim diken diken oldu okuyunca. :)
Ben bunu sportoto basketbol ligi konusuna yazdım sanıyordum ama buraya yazmışım farkında olmadan:)
Halil Üner böyledir işte adamın tüylerini diken diken eder ama ciddi manada da merak ettim akıbetini,normal şartlar altında ligde koç istifaları olduğu anda hemen Halil Üner'in ismi geçerdi takımlarda son bir iki senedir pek geçmiyor sanırım:) Mesela Royal Halı Gaziantepten filan beklerdim öyle bir hamle ya da koç değişikliği olan diğer takımlardan:) koçluğu tartışılır tabi ama renkli adam vesselam:)

Aynen öyle,akılcı davranmak lazım. Futbola 8 transfer yapsan bile maksimum 2. oluruz onun yerine 1 transfer az yapıp oraya vereceğimiz 2 2.5 milyonu basketbola yatırsak şubeye yeterli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef ikisi farkli sirketler oldugundan oraya para aktarımı istenilse de yapılamıyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...