Bu yasak ancak birinin nakit olarak bu borcu yatırıp klübün ona borclanması, yada en azından bir kısım yüklü ödeme yapıp geri kalan borcu tekrar yapılandırıp şikayetlerin geri çekilmesi ile kalkar.
Şimdi bu konuya girmiyeyim diyorum içimden, ama tutamıyorum kendimi, bu borc yükü burda vizyoner olarak adlandırılan şahsın döneminden kalmadır. Gecen sene ekim ayında yaklaşan felaketi görüp ; uefa kriterleri ve basketbol şubesinin ödemeleri, divan kurulunda ki bir kaç ihtiyarın eleştirisini bi punduna getirip hadi eyvallah diyip sırra kadem basmış bu beyfendinin nasıl bir vizyonu olduğunu ben anlamış deilim. Vizyonu olan insan geride bir dikili ağaç bile bırakmadığı gibi, son bir buçuk senesinde yapılmış ve yaşanmış olan rezaletler saymakla bitmez.
Basketbol özelinde şubenin hareketlenmesi ve yeniden ayağa kalkması Hakan Üstünberk zamanında olmuştur. Onun zamanında mahmudi ile bir atılım başlamış ve ikinci sene medical park ile üç senelik, yıllık 5 milyon usd den antlaşma yapılmıştır. Hakan Üstünberk zamanında kurulmuş olan disiplinli düzen, vizyoner başkanın gelmesi ile altüst olmuş, bütçeler şaşmış, medicalpark tan alınan çekler kırdırılıp futbola harcanmış ve sonuç olarak basketbol şubesi bugünkü borç batağına saplanmıştır. Bu arada bu borçlar dışında bu sene başında iki sene önceki oyuncular olan Engin Atsür,Domercant ve jamont gordon içinde ciddi paralar ödenmiştir.
Bu yönetimin de özellikle sportif icraatlarında ciddi anlamda beceriksiz ve yetersiz olduğu fikrine katılıyorum, ama iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Basketbol özeline de en azından bir bütçe disiplini oluşturmaya çalışıyolar. Klüb içinde idari anlamda ciddi tasarrufa gidiyolar, mesai harcıyolar.
Salon projesi için ciddi anlamda adımlar atıldı, bunun yanında yapılan otelden de amatör şubeler gene ciddi bir gelir elde edicekler. Batık durumda olan Gsstore bu sene kar acıkladı ve gene amatör şubeler burdan fena olmayan bir destek alıcak.
Ben şahsen beklerdim ki büyük vizyoner ortaya cıksın ve bu borc benim zamanımdan kalma, ben bunu ödüyorum ve klüp bana borclansın. Uygun bir planla bana ödeme yapsın desin, ben ve benim gibi düşünen herkes de dediklerini yemek zorunda kalsın. Ama ne yazıkki bu klübü zor zamanında bırakıp giden birinden bunu beklemek hayalcilik olur.
Şu durumda bu işi çözebilecek tek insan Dursun Özbek. Ama oda yazın futbol şubesinde yediği hurmalar yüzünden tamamen ara transfer de günü kurtarmaya konsantre olmuş durumda. O yüzden ben şahsen transfer beklemiyorum. Geçen seneki rezaletlerden ve bu borç batağından sonra şu mevcut kadroyu kurabilmiş olmak bile bence başarılı bir operasyon. Mevcut oyuncuların maaşları düzgün ödensin bana yeter, varsın eurocup ta ceyrek finalde elenelim, yada ligde yarıfinal yapalım, ama şu şubenin üzerine yapışmış olan borç lekesinden kurtulalım.
İnşallah 2016 basketbol adına 2015 den cok daha güzel bir yıl olur. Herkese iyi seneler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynı benzer eleştiriyi geçen günde yazmıştın bende cevap yazmayayım dedim ama kendimi tutamıyorum,Ü.AYSAL'cı falan değilim hatta bu forumda kendisini en fazla eleştirenlerden biriyim hatta bu nedenle forumda hakkında herif yazdım diye cezada almıştım,o hatalarına rağmen futbol takımımız ŞL'de .çeyrek finalde oynamış yine ciddi bir ihal yapmasına rağmen kadın basketbol takımımız malum rakibi finalde yenip EL şampiyonu olmuştu buna rağmen özellikle mali anlamda yaptığı hatalardan dolayı cidden eleştirileri hak ediyordu ama iş yapmasınıda biliyordu şimdi diyeceğim şu;adam çıkıp genel kurulda kendini eleştirenlere ve orada bulunanlara açıklamaları yaptı vede kendini savundu koca salonda çıt çıkmamış her seferde kongre haricinde atıp tutanlar salonda adama bir şey diyememişler özellikle kafatasçı GALATASARAY düşmanı dedeler,bu arada sizde 20 yıllık kongre üyesiyim demiştiniz peki neden adamın arkasından atıp tutacağınıza o malum dedelerin veremediği cevabı o salonda adamın yüzüne söyleyemediniz ? o biatçı dedelere uyarak cevap veremediğiniz adamın arkasından burada ahkam kesmenin size hiç bir faydası olmaz hatta ciddiye bile alınmazsınız tutarlı olun biraz,kendisinden sonraki aynı zihniyetin işaretiyle ve desteğiyle yönetime gelmiş yalancılıkta ve beceriksizlikte nam salmış adamlara tek laf etmeyişinizde manidar doğrusu.>:/:/" smilieid="52" class="inlineimg">