2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davis transferi mevcut şartlarda olumlu bakıyorum. Green in geri dönecek olması, Micovu orda kullanabilmemiz ve oyun kurucu için bütçe gerekmesinden dolayı mantıklı transfer.

Galatasaray Odeabank, Chuck Davis ile sözleşme imzaladı. Davis hafta sonunda İstanbul'a gelerek Galatasaray ile çalışmalara başlayacak.

Davis'in Eurocup'ta oynayabilmesi için Galatasaray'ın 1.7 milyon euroluk eski borçlarını ödeyerek transfer yasağını kaldırması gerekiyor.

Ülkemize ilk olarak TED Ankara Kolejliler için gelen Chuck Davis geçen sezon sonuna kadar Banvit'te oynamıştı.

1.7 milyon € mu :( kime ne borcu varmış kulübün ünal aysal yardım ederim diyordu verebilir sanırım yoksa ömür billah kalkmaz o yasak. Arkadaşlar bu yoklukta neden Dusan Cantekin hiç kadroya girmiyor ?

1.7 milyon € mu :( kime ne borcu varmış kulübün ünal aysal yardım ederim diyordu verebilir sanırım yoksa ömür billah kalkmaz o yasak. Arkadaşlar bu yoklukta neden Dusan Cantekin hiç kadroya girmiyor ?

Borç çok daha fazla ancak transfer yasağının kaldırılması için şimdilik ödenecek meblağ bu diyorlar...Ne kadar doğru bilmiyorum...

Duşan sakatlandığında 6 hafta sürer diyorlardı...Bir ayı geçti sanırım sakatlandığı...

Hırvatistan’ın 97′ jenerasyonundaki önemli oyuncularından Ivica Zubac, alacaklarını temin etmediği gerekçesiyle Cibona Zagreb’den ayrıldı.

Uzun bir süredir Cibona Zagreb’den alacaklarını tahsil edemediği için ayrılık kararı aldığı belirtilen Ivica Zubac’ın Hırvat basketbolunun halihazırdaki en güçlü ekibi Cedevita Zagreb ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Pivot pozisyonunda oynayan 1997 doğumlu Ivica Zubac, bu sezon Adriyatik Ligi’nde beş karşılaşmada forma giyerken maç başına 13.0 dakika süre aldı ve 6.8 sayı, 3.0 ribaund, 1.2 blok ortalaması yakalamayı başardı. 57.7% saha içi yüzdesiyle mücadele eden Zubac, serbest atış çizgisinden de 57.1% isabet oranı tutturmayı bildi.

Girit’te düzenlenen ve Hırvatistan’ın yarı finalde Türkiye’yi eleyerek Amerika Birleşik Devletleri ile final oynadığı 2015 FIBA U19 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda da boy gösteren Ivica Zubac, organizasyonu maç başına 26.6 dakika, 17.6 sayı, 7.9 ribaund, 1.3 asist, 0.9 blok ortalaması ile tamamlamış ve ülkesinin gümüş madalya kazanmasına çok ciddi bir katkıda bulunmuştu.

2.14 metre uzunluğundaki pota altı oyuncusu aynı şampiyonada 72.4% iki sayı ve saha içi yüzdesi ile mücadele etmesinin yanı sıra serbest atış çizgisinden de 59.1% isabet oranı yakalamıştı.

Hırvatistan’ın Türkiye’yi 91-56 mağlup ettiği yarı final maçına da damga vuran Ivica Zubac, karşılaşmayı 20 sayı, 9 ribaund, 4 asist ve 1 blok ile tamamlayıp istatistik hanesine de 29 verimlilik puanı yazdırdı.

İlerde çok önemli yerlere gelebilecek potansiyelde bir oyuncu.Takımımızda görmeyi çok isterdim.

Kısa oyuncuyu kullanırız bence de 7.yabancı olarak, Davis de Ergin Ataman'ın sevdiği tarzda 1'e 1'leri iyi oynayan, orta mesafeden takır takır sokan bir isim, olumlu karşıladım ben, maliyeti de uygun, fiziki problemi yoksa güzel transfer.

Yok sezon başından beri bir takımla çalışmıyor zaten eurocup da 4. Haftaya kadar oynayamiyor ve ligde ilk yarının sonuna geldik. Kısacası bu arada fizik olarak gelişir bence 250 bin$ biraz fazlada olsa 5 ay için iyi hamle.

Yok sezon başından beri bir takımla çalışmıyor zaten eurocup da 4. Haftaya kadar oynayamiyor ve ligde ilk yarının sonuna geldik. Kısacası bu arada fizik olarak gelişir bence 250 bin$ biraz fazlada olsa 5 ay için iyi hamle.

Bundan biraz daha uygun fiyatı, geçen sene Carter'in sadece bonservisine 150 bin dolar mı ne vermiştik bu dönemde zor yani daha uyguna kaliteli topçu almak.

Fiziki durumu mariç jawai vs gibi olmayacaksa iyi transfer oynamadan yorum yapmak doğru değil ama ben nedense umutlu değilim chuck davisi çok beğenmeme rağmen içime sinmiyor daha doğrusu korkuyorum...

Davisin fizik durumu iyiyse bence çok makul transfer. Epeydir oynamıyor umarım fiziksel olarak bitik değildir

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan biraz daha uygun fiyatı, geçen sene Carter'in sadece bonservisine 150 bin dolar mı ne vermiştik bu dönemde zor yani daha uyguna kaliteli topçu almak.

Ben fiziki durumu düşünüp biraz pahalı dedim geçen yıl carter hem Uşak için çok onemli bir parcaydi bırakmak istemiyolardi bedavaya hem de carter oynuyordu. Yine de hayırlı olsun.

Darius washington'in geri donmesi lazim.Oyuncu kalitesi,maliyet orani olarak super bir transfer olur.Suanda kendisi amerikada kendi basina calisiyor bir takimda degil.

Geçen sezon Young'a 6 aylık 300 bin dolar, Carter'a da 5 aylık buy-outla birlikte 400 bin dolar vermiştik sanırım. Eyüp Yıldız'a sormuştum...

Twitter'da Chuck Davis'in 5 aylık maliyeti 50 bin dolar olacak denmiş ama o kadar ucuza aldığımızı hiç sanmıyorum. Aylık 10 bin dolar basketbol için komik bi para.

Geçen sezon Young'a 6 aylık 300 bin dolar, Carter'a da 5 aylık buy-outla birlikte 400 bin dolar vermiştik sanırım. Eyüp Yıldız'a sormuştum...

Twitter'da Chuck Davis'in 5 aylık maliyeti 50 bin dolar olacak denmiş ama o kadar ucuza aldığımızı hiç sanmıyorum. Aylık 10 bin dolar basketbol için komik bi para.

Geçenlerde bir yerde okudum, ne kadar doğru bilmiyorum ama Yeşil Giresun'lu ligin sayı kralı adaylarından Crocker'ın maliyeti yıllık 100.000 dolarmış...Bu açıdan bakınca makul duruyor aslında...

Herkes ile hemfikirim.
Eğer fiziksel sorunu yoksa iyi bir transfer hamlesi olarak görüyor bende Davis transferini.
Kesin ücretini merak ettim açıkçası.

Chuck'i iki uc senedir bu takimda gormek isterdim. Fiziksel durumu iyiyse en az Green kadar hatta daha fazlasini da verir. Hucumda; post, birebir,orta mesafe ve son bir kac yildir yuzdesini artirdigi dış sutu mevcut. Ayni Green gibi onunda asist yonu iyi. Savunmada yeterli degil. Cokta iyi ribaundcu oldugunu soylemek zor. Bu ulkeye gelmis en iyi oyunculardan biri. Fiziksel durumu iyiyse katki vereceginden suphem yok. Ergin Atamanin sezon ortasi transferlerde daha basarilidir. Bakalim kisa oyuncu kim olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...