Oyun kurucu da mı yabancı olacak ?
İsmail Şenol Son Çeyrek'te öyle demişti.
Oyun kurucu da mı yabancı olacak ?
1.7 milyon € mu kime ne borcu varmış kulübün ünal aysal yardım ederim diyordu verebilir sanırım yoksa ömür billah kalkmaz o yasak. Arkadaşlar bu yoklukta neden Dusan Cantekin hiç kadroya girmiyor ?
Yok sezon başından beri bir takımla çalışmıyor zaten eurocup da 4. Haftaya kadar oynayamiyor ve ligde ilk yarının sonuna geldik. Kısacası bu arada fizik olarak gelişir bence 250 bin$ biraz fazlada olsa 5 ay için iyi hamle.
Bundan biraz daha uygun fiyatı, geçen sene Carter'in sadece bonservisine 150 bin dolar mı ne vermiştik bu dönemde zor yani daha uyguna kaliteli topçu almak.
Geçen sezon Young'a 6 aylık 300 bin dolar, Carter'a da 5 aylık buy-outla birlikte 400 bin dolar vermiştik sanırım. Eyüp Yıldız'a sormuştum...
Twitter'da Chuck Davis'in 5 aylık maliyeti 50 bin dolar olacak denmiş ama o kadar ucuza aldığımızı hiç sanmıyorum. Aylık 10 bin dolar basketbol için komik bi para.
Aylık 50 bin dolar olacak o.Geçen sezon Young'a 6 aylık 300 bin dolar, Carter'a da 5 aylık buy-outla birlikte 400 bin dolar vermiştik sanırım. Eyüp Yıldız'a sormuştum...
Twitter'da Chuck Davis'in 5 aylık maliyeti 50 bin dolar olacak denmiş ama o kadar ucuza aldığımızı hiç sanmıyorum. Aylık 10 bin dolar basketbol için komik bi para.
Geçen sezon Young'a 6 aylık 300 bin dolar, Carter'a da 5 aylık buy-outla birlikte 400 bin dolar vermiştik sanırım. Eyüp Yıldız'a sormuştum...