Forum ahalisi Marcus Williams'a ne der acaba? İlgilenip ilgilenmediğimizi bilmiyorum ama bir beyin fırtınası yapalım
Marcus da sanki daha çok oynatan değilde atan guard tanımlamasına yakın bir oyuncu...
Ceyhun Altay'i gelecek sezonun yerli rotasyonu icin dusunebiliriz. Ozellikle bu sezon ki oyununu ben cok begeniyorum.
Oyun kurucu transferi olmayabilir. Ergin hoca Davis'in ligde oynayacağını söyledi. Bu demektir ki oyun kurucu almayacağız, alırsak da ligde oynatmayacağız. Bu da oyun kurucuyu alsak bile düşük profilli bir oyuncu alacağımıza işaret
Bir yabancıya çıkartılan 7. yabancı lisansını üç kere değiştirme hakkımız var. Yani mesela Chuck Davis'e lisans çıkarttık ve 7 lisanslı yabancı oyuncumuz oldu diyelim. O yedi lisans içerisinde üç değişiklik yapabiliriz isteğimize göre.
Tabi oyun kurucu almayabiliriz de, bilemiyorum tabi.
Şöyle düşünülüyor da olabilir chuck davise, green gelene kadar lig lisansı çıkarıp green geldikten sonra da oyun kurucuya lisans çıkartabiliriz. çok mu iyimserlik yapıyorum bilemedim oyun kurucu gelmeyedebilir ataman chuck için özeklikle 4den oyun kurabiliyor, 2 -2.5 asist ortalamasıyla oynuyor demesi bana oyun kurucu almayacakmışız hissiyatı da yaratmadı değil.
Ki ben bu yönetimin transfer yasağını kaldıracağını bile düşünmüyorum umarım yanılırım..