2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım 13 ocak'a kadar yasak kalkacak uzun rotasyonumuz green ve davis'in dönüşüyle "bir sakatlık yasanmazsa" iyi duruma gelecek. Mccollum iyi oynayıp asist yapıp savunmaya katkı versede bu takımın bir oyun kurucu eksikliği aşikar. Bütçe olur ve bi kısa transferi yaparsak geleceğe daha net bakabiliriz. Blake katkı vermeyince çok zorlaşıyor maçi almamiz. Ama herseyden önce Koç'un maç konsantrasyonu o istegince alamayacağı maç sayısı çok az.

Boşta çok az adam var zaten. Aldığı ceza sonrası baya oynamadı zaten anca böyle denk getirebiliriz.
Takımında oynayan, ya da iyi sorunsuz biri için buyout ödemek gerekir bizim de bütçemiz yok. Marcus Williams ın geçen seneki performansı gayet iyiydi. Ben alınmasını isterim...

Chuck Davis su saatte alinabilecek en iyi oyunculardan. Oyuncu kurucu olarak NBA'de kadroya giremeyip,gelisim liginde ( savunma-asist ) olarak istatistiksel on planda olan bir isim ile anlasmak en iyisi.

Hoca, Davis'le anlaştığımızı, 20'sinden sonra maçlara çıkacağını, zaman zaman ligde de kullanacağımızı söyledi. Eğer kısa transferi yapacaksak onu da zaten 20-25 arası yapacağız.,Hemen hemen Davis'le aynı zamanda sahaya çıkacaklar demektir.

Bu durumda kısaya lig lisansı çıkarmayacağız anlaşılan. Bu da düşük profilli bir kısayla anlaşacağımıza işaret

Şimdi sıra geldi oyun kurucu transferine. Umarım hocamız bu konuda gerekli kararı vermiştir. Hoş yönetim gerekli bütçeyi ayıracak mı belli değil.

Oyun kurucu transferi olmayabilir. Ergin hoca Davis'in ligde oynayacağını söyledi. Bu demektir ki oyun kurucu almayacağız, alırsak da ligde oynatmayacağız. Bu da oyun kurucuyu alsak bile düşük profilli bir oyuncu alacağımıza işaret

Oyun kurucu transferi olmayabilir. Ergin hoca Davis'in ligde oynayacağını söyledi. Bu demektir ki oyun kurucu almayacağız, alırsak da ligde oynatmayacağız. Bu da oyun kurucuyu alsak bile düşük profilli bir oyuncu alacağımıza işaret

Bir yabancıya çıkartılan 7. yabancı lisansını üç kere değiştirme hakkımız var. Yani mesela Chuck Davis'e lisans çıkarttık ve 7 lisanslı yabancı oyuncumuz oldu diyelim. O yedi lisans içerisinde üç değişiklik yapabiliriz isteğimize göre.

Tabi oyun kurucu almayabiliriz de, bilemiyorum tabi.

Bir yabancıya çıkartılan 7. yabancı lisansını üç kere değiştirme hakkımız var. Yani mesela Chuck Davis'e lisans çıkarttık ve 7 lisanslı yabancı oyuncumuz oldu diyelim. O yedi lisans içerisinde üç değişiklik yapabiliriz isteğimize göre.

Tabi oyun kurucu almayabiliriz de, bilemiyorum tabi.

Orası öyle ancak ikinci yarının ilk lig maçı 30'unda. Zaten oyun kurucuyu da 20-25 arası transfer edebiliriz. Yani Davis'le aynı dönem maça çıkacaklar.

Eğer oyun kurucuya lisans çıkaracak olsak Davis'e neden çıkaralım? Oyun kurucu alacaksak bile lig için ilk etapta Davis düşünülüyor. Bu da oyun kurucu transferinin ya yattığına ya da düşük profilli olacağına işaret

Şöyle düşünülüyor da olabilir chuck davise, green gelene kadar lig lisansı çıkarıp green geldikten sonra da oyun kurucuya lisans çıkartabiliriz. çok mu iyimserlik yapıyorum bilemedim :) oyun kurucu gelmeyedebilir ataman chuck için özeklikle 4den oyun kurabiliyor, 2 -2.5 asist ortalamasıyla oynuyor demesi bana oyun kurucu almayacakmışız hissiyatı da yaratmadı değil.
Ki ben bu yönetimin transfer yasağını kaldıracağını bile düşünmüyorum umarım yanılırım..

Oyun kurucuya fazla odaklandık ama biz hala 3 sayı gerisini savunamıyoruz. Alacağımız oyuncunun sert olmasını aynı zamanda oyunu yönlendirmesini beklemek fazla iyimser olur heralde:)

Şöyle düşünülüyor da olabilir chuck davise, green gelene kadar lig lisansı çıkarıp green geldikten sonra da oyun kurucuya lisans çıkartabiliriz. çok mu iyimserlik yapıyorum bilemedim :) oyun kurucu gelmeyedebilir ataman chuck için özeklikle 4den oyun kurabiliyor, 2 -2.5 asist ortalamasıyla oynuyor demesi bana oyun kurucu almayacakmışız hissiyatı da yaratmadı değil.
Ki ben bu yönetimin transfer yasağını kaldıracağını bile düşünmüyorum umarım yanılırım..

Green ve Davis in dönüş tarihi ayni hemen hemen bu yüzden alternatif degil beraber oynayacaklar ligde. Yasağı kaldırmak zorundalar yoksa ceza artabilir gibi bir durum söz konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...