Oktay Hoca bizdeyken, 2. sezonunda Göksenin'e nedense süre vermiyordu (ilk sezon süre veriyordu, memnundukta Gökseninden...İkinci sezon ise resmen takmıştı, defalarca Gökseninin oynamamasını eleştirmiştim, forumda da kötü adam olmuştum). Ataman ise ilk geldiğinde sakatlanana kadar Göksenin'i çoğu maçta ilk 5 başlattı. Oktay Hoca Efes'teyken Cenk, Barış Hersek gibi isimler bence mahkum oldu. GS İlkan'ı aldı, geldiği gibi KSK'ya kiralattı.Geçen senede 24 yaşındaki Göksenin'i saymazsak, Datçka'da adam gibi süre verdiği genç yok. Tanjevic, İvkovic hatta Obradovic desen anlarımda, Oktay Hoca doğru bir örnek değil. Datckaya bakmayın diyorsunda, Kartal'ı oynamadan postaladı, Samet gibi bir yetenek değil benc kadroya dahi giremiyor. İddia ediyorum, Samet'in Bjlecia'dan fazlası var, eksiği yok...Gençlere süre verecek bir koç Bjleica gibi sıradan oyuncuları oynatmaz. Ayrıca geçen senede fazla süre bulamayan Metin Türen'in birkaç idmanını izledim, şutu çok iyi. Fiziği de fena değil. Neyse sözün özü, ben Oktay Hoca hakkında tam tersini düşünüyorum...