Bjleica'yı Oktay Hoca aldı takıma. Tekrar ediyorum, Bjelica'nın oynayacağı oyundan çok daha fazlasını Samet verir. Madem Oktay Hoca genç oyuncu sevdalısı oynatsın. Oktay Hoca 3 takımda görev yaptı, Efes, Biz, Datçka. Göksenin dışında oynattığı (oda sadece ilk sezon, hani Kartal'ı zorunluluktan oynattı ya Ataman, Oktay Hocada herhalde Göksenin'i zorunluluktan oynattıki ertesi sene pozisyonuna 2 transfer yaptı) , yetiştirdiği tek bir genç oyuncu yok !!! Melih Mahmutoğlu'nu evet unutmuşum, Melih milli takıma skorer oyuncu olarak yükselecek seviyedeyse, neden biz onu bence mahkum ettik ? Geçen sene oynadığı maçlarda çok da iyi katkı verdi. Bu sene oynamamasını FB'li olsam eleştirirdim, şimdi oynamaması işime geliyor... Oktay Hoca'nın ilk grup maçlarında altımıza aldığımız 2 takım dışında galibiyet çıkaramadığını unutmuşuz. O canını dişine takan takım, favori olduğu ve saha avantajı olduğu seride nedense BJK'a iki maç ezilerek kaybetti, bunu da unutmuşuz. Grup birinciliğini garantileyen yenilgisiz CSKA'yı yenmek herşeye rağmen, büyük başarıydı. O maçtaki isteği ilk sezon Banvit maçına kadar yenilgisiz giden takımda gösterdi. Dünkü takımın ise gamsızlar ordusu olduğuna katılmıyorum. Lasme ve Schilb daha ne yapsın ? Kötü gününde olmasına rağmen Sinan ve Micov'da ellerinden geleni yaptı. Dediğin kadrodan Tutku Açık ile Mccloumn'ı yer değiştir, dün Sarsari'yi 15 sayı farkla yenerdik. Mccolumn'ı Ergin Ataman transfer etti, zaten bu konuda bende Ergin Ataman'ı eleştiriyorum...