2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketfaul'e göre düşük maliyetli, hazır, iyi bir oyun kurucu bulamazsak transfer yapmayacakmışız. Nate Robinson önerilmiş. Oyuncunun son durumunu bilen var mı?

Sakatlığa sevinilmez ama bu bir fırsat yaratabilir. Umarım çabuk iyileşir ve sakatlık sonrası şut ritminde ya da performansında bir sorun olmaz ama eğer bütçe yaratılırsa kadroya eksiğimiz olan istediğimiz guard transferini katabiliriz bu sakatlık sonrası...

Haberi ilk veren Kerem Övet diye birisi. Dyson'ı Torino'nun, Cooper'ı AEK'nın bırakmadığını, zaten bütçe olmadığını, transfer yapılacağını sanmadığını yazmış

hangi bütçeyle transfer yapacağız? ayrıca ne nate robinsonı ya, onun yerine şafakla alt yapı topçusu oynasın ona vereceğimiz parayla da hayır yapalım daha iyi.

Ergin Ataman, oyuncu arayışlarına başladı kısa süreli kontratla NBA'den oyuncu bakılıyor. Ayrıca B planı olarak boşta olan bir Avrupa'lı oyun kurucu ile de görüşülüyor. Fakat bu transferin gerçekleşmesi tamamen yönetime bağlı.(Eyüp Yıldız)

Takımda en büyük sorun olan patlayiciligi atletizm çok büyük oranda kapatır. Deplasmanlarda yenilgiyi kabul etmeyecek bir adamımız olur Ergin hoca sever böyle hırçın oyuncuları takımla bütünleşeceğini ve avrupa da çok iş yapacağını düşünüyorum. Merak ediyorum Şafakla nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun??

El sakatlıkları çok pis sakatlıklar. Oyuncu uzun bir süre şut ritmini yakalayamayabiliyor. Mc Collum gibi tek numarası skorerlik olan birisi için çok kötü bir haber.

Nate Robinson nba'de bile takım için oynamayan şahsi oynayan kafasına göre takılan birisi. Avrupaya geldiğinde düzen içinde iş yapacağını mı sanıyorsunuz buraya çin muamelesi yapacak kafasına göre oynayıp kimselere topu vermeden şut atıp istatistik kasmaya çalışacak.Huyunu suyunu öğrendik nba'den.

Ayrıca salak bir oyuncu şahsen ben aptallara tahammül edemiyorum.

Her ne kadar düşüşte olsa da Farmar en uygunu. Onun tipinde bir oyuncu için de en uygunu Ataman'la çalışmak. Ataman direksiyonu Farmar'a verir. tekrar yükselmesi için ona fırsat tanır.

Maccabi'de Rochistie ile topu ve liderliği paylaşamadılar.Burada böyle bir sorunu olmaz.Olur da eski günlerine dönerse takımı Eurocup şampiyonluğuna taşır. 89 doğumlu bir adam için denemeye dener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...