2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'de sözleşmesi biten guardlar : 1)Dentmon 2)Jeremy Pargo 3)Lester Hudson 4) Jeter 5)Will Bynum 6)Willie Warren 7)A.J Price 8) Dominique Jones 9)Jonathan Gibson Bilgi kaynağı genelde twitter ve güvenilirliğini bilmediğim siteler..Bu yüzden hata varsa affola...

Not: Bu arada bunları derlememe rağmen çoğuna bütçemizin yeteceğini veya geleceklerini sanmıyorum...Sadece bilgi olarak bulunması açısından paylaşıyorum...Jeter iki sezondur , Gibson iki sezon önce bu şekilde Avrupa'ya gelmişti...

Çin'de sözleşmesi biten guardlar : 1)Dentmon 2)Jeremy Pargo 3)Lester Hudson 4) Jeter 5)Will Bynum 6)Willie Warren 7)A.J Price 8) Dominique Jones 9)Jonathan Gibson Bilgi kaynağı genelde twitter ve güvenilirliğini bilmediğim siteler..Bu yüzden hata varsa affola...

Not: Bu arada bunları derlememe rağmen çoğuna bütçemizin yeteceğini veya geleceklerini sanmıyorum...Sadece bilgi olarak bulunması açısından paylaşıyorum...Jeter iki sezondur , Gibson iki sezon önce bu şekilde Avrupa'ya gelmişti...

Jeter ve Pargo bizi uçurur.

Bu futboldaki durumun basket takımına ara transferde nasıl yansıyacağı konuşulmuyor hiçbir yerde.

Olumsuz mu yansır yoksa nasılsa futbolda forvet transferi gerçekleşmeyeceği için bütçe anlamında basket şubesine daha rahat mı destek atarlar?

Telekom Manny harris ile anlasmis.Adam d liginde 27.2 sayi 7.9 ribaunt la oynams.Ya anlamadgim butun takimlar 1 2 gunde istedkleri oyunculari alirlarken biz dualarla transfer istyoruzz koskocaman galatasaryiz dustugumuz duruma bakin .

BC Astana'da Kenneth Hayes diye bir PG var. VTB liginde de çok iyi oynuyor Fiba Eurocup'da da. Birkaç kez canlı izleme şansım oldu. Muhtemelen sudan ucuza oynuyordur.Çok dengeli bir oyuncu. Özverili ve cesur aynı zamanda. Düşünülebilir.

Futbol takımına bile transfer yapamıyorlar, hiçbir şey bilmeyen şaşkınlar topluluğu olan bir yönetimimiz var. Onlar da bilmiyor ne yaptıklarını o kadar içi boş bir oluşum ki yönetim. Tüm şubelerimiz allaha emanet yürüyor işte.

Ergin Ataman ; Chuck Davis, önümüzdeki haftadan itibaren oynamaya başlayacak. Pazartesi günü lisansı çıkacak. Kulüp, transfer yasağıyla ilgili gerekli borçları ödedi. Bu arada da bir oyun kurucu arayışımız da devam ediyor. McCollum’un yaklaşık 1 ay oynayamayacak olması nedeniyle yetiştirebilirsek bir de oyun kurucu transferi yapacağız. Şu anda bazı oyuncularla görüşmeler devam ediyor.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...