Bırakmaz takımı. Buy-outu olan kimseyi alamayız şu aşamada.Guard için Mike Green'e ne dersiniz? Sizce alma ihtimalimiz olur mu? Alırsak katkı yapar mı?
Bırakmaz takımı. Buy-outu olan kimseyi alamayız şu aşamada.Guard için Mike Green'e ne dersiniz? Sizce alma ihtimalimiz olur mu? Alırsak katkı yapar mı?
Pargo(Jeter)-Mccollum-Şafak
Sinan-Schilb
Micov-Göksenin
Davis-Green-Ege-İzzet
Lasme-Dorsey-Duşan
Çifte kupaya sadece bir transfer belki de yarım sezon için ödenecek 500 bin dolar uzaklıkta olduğumuzu hisseden bir tek ben değilimdir.Yok mu şöyle bir Galatasaray sevdalısı iş adamı anlamıyorum ki.
Çin'de takımı play off potası dışında olan tek amerikalı Dwight Buycks. Play Off'ların Şubat'ta başladığını düşünürsek oradan oyuncu düşürmemiz epey düşük ihtimal sanıyorum.
NBA'de boşta olan Tony Wroten ve Jimmer Fredette dışında oyuncu yok.
Avrupa için boşta Marcus Williams, Jordan Farmar var.
Ya D-League'ye yöneleceğiz ya da bu oyunculardan biri gelecek.
Aaron craft'ta olabilir aslında d-league'den tabi 10 günlük kontrat kovalamıyorsa.
Marcus Williams için ne düşünüyorsunuz?
Bu arkadaş kim Kutay Bey ismi filan mı geçiyor ?Jose Gutierrez'in top hakimiyeti nasıldır baskıya rağmen akıcı top sürebilecek bir oyuncu mu ? En azından Mccollum'dan daha iyi midir bu açıdan ?
Bu arkadaş kim Kutay Bey ismi filan mı geçiyor ?
Tamam iddiasızlar ama top 16 deva ederken oyun kurucularını göndermeleri garip olmuş.Kalnietis Milano ile Elijah Millsap Maccabi ile anlaşmış.