2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pargo(Jeter)-Mccollum-Şafak
Sinan-Schilb
Micov-Göksenin
Davis-Green-Ege-İzzet
Lasme-Dorsey-Duşan

Çifte kupaya sadece bir transfer belki de yarım sezon için ödenecek 500 bin dolar uzaklıkta olduğumuzu hisseden bir tek ben değilimdir.Yok mu şöyle bir Galatasaray sevdalısı iş adamı anlamıyorum ki.

Pargo(Jeter)-Mccollum-Şafak
Sinan-Schilb
Micov-Göksenin
Davis-Green-Ege-İzzet
Lasme-Dorsey-Duşan

Çifte kupaya sadece bir transfer belki de yarım sezon için ödenecek 500 bin dolar uzaklıkta olduğumuzu hisseden bir tek ben değilimdir.Yok mu şöyle bir Galatasaray sevdalısı iş adamı anlamıyorum ki.

Maalesef yok arkadaşım öyle bir iş adamı. Bizimkiler ancak suada beleşmi, kalamışta çay içebilir miyiz onun derdindeler hepsi.

Çin'de takımı play off potası dışında olan tek amerikalı Dwight Buycks. Play Off'ların Şubat'ta başladığını düşünürsek oradan oyuncu düşürmemiz epey düşük ihtimal sanıyorum.

NBA'de boşta olan Tony Wroten ve Jimmer Fredette dışında oyuncu yok.

Avrupa için boşta Marcus Williams, Jordan Farmar var.

Ya D-League'ye yöneleceğiz ya da bu oyunculardan biri gelecek.

Çin'de takımı play off potası dışında olan tek amerikalı Dwight Buycks. Play Off'ların Şubat'ta başladığını düşünürsek oradan oyuncu düşürmemiz epey düşük ihtimal sanıyorum.

NBA'de boşta olan Tony Wroten ve Jimmer Fredette dışında oyuncu yok.

Avrupa için boşta Marcus Williams, Jordan Farmar var.

Ya D-League'ye yöneleceğiz ya da bu oyunculardan biri gelecek.

Aaron craft'ta olabilir aslında d-league'den tabi 10 günlük kontrat kovalamıyorsa.

Aaron craft'ta olabilir aslında d-league'den tabi 10 günlük kontrat kovalamıyorsa.

Aaron Craft, beklentilerimin epey altında kaldı Szolnoki'de. Sonunda da yolları ayırmışlar tekrar D-League'ye dönmüş. Aslında olabilir ama sene başında 7.olarak alınmasıyla, sene ortasında 7. olarak alınması arasında epey farklar var sanıyorum. Beni bozmaz şahsen, savunma gücü, enerjisi. Olabilir :)

Jose Gutierrez'in top hakimiyeti nasıldır baskıya rağmen akıcı top sürebilecek bir oyuncu mu ? En azından Mccollum'dan daha iyi midir bu açıdan ?

takımın savunmadaki sertliğinin ve isteğini yukarı çıkaracak bi oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..takımda oyun kurmak ve skor desteği vermek anlamında micov , schilb , sinan (ve hatta chuck davis'in de topu yere vurabildiğini biliyoruz) varken savunmasıyla ön plana çıkan bir guard transferi daha mantıklı olur gibi geliyor..çünkü bana göre takımın en büyük sorunlarından biri takımı uyandıracak tempoyu arttıracak yapıda oyuncu sayımızın az olması.. şafak'ın da aldığı sürelerde ceza atışlarıyla skoru yukarı çekebileceğini düşünüyorum..zaten mccollum'un da 1 ay sonra döneceğini düşünürsek skor anlamında doğuş'un yetersizliğini takımın her türlü kapatacağına inanıyorum.. 'Tamam güzel diyosun ama peki Doğuş gelmek ister mi?' sorusuna bu kadar az süre aldığı bir sezonda play-off ve eurocup'ta iddialı bir takımda önemli bir rol almak varken benim gibi hırslı ve kazanmaya aç bir insan bu fırsatı kaçırmazdı diyorum..yaz döneminde milli takımın hazırlık maçlarında ergin hocanın da kendisinden iyi bi verim aldığını düşünürsek bu da bi etken olabilir..buna rağmen efes'in bırakmama ihtimali var..tabi geriye bi soru daha kalıyor..ne kadar kazandığını bilmiyorum..bu konuda da bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Efes bırakmaz doğuşu . Lig için potansiyel rakiplerini güçlenmesini istemezler.Doğuş efesin kaptanı iki ucyuz bin dolardan kurtulmak için yol vermezler. Zaten çok yeteneksiz bir adam hiç Ergin atamanın tarzı değil. Mecbur kalmadıkça sevmez böyle yeteneksizleri

ben daha çok oyuncu isteğinden yola çıkmıştım ama tabi bunun için hocanın istemesi sonra doğuş'un istemesi lazım vs vs.. ama yine de oyunu kontrol edecek oyuncudan çok yine de savunması ön planda bi oyuncu şu an daha ideal gibi geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...