Chuck Davis belli ki takıma katkı verecek, maç sonu oyundan biraz düştü tabii, fakat bu kondisyonu ile normal. Takımı tanıması için üst üstü iki gün önemli hazırlık maçları almamız da çok doğru düşünülmüş, teknik ekibi tebrik ederim.
Gençlerden Doğukan çok uzun süre aldı, ben genel olarak kendisinden umutluyum, yalnız ceza şutlarını geliştirmesi lazım. Bir de kendini göstermek adına bugün çok sert savunma yapmaya çalıştı, fakat bunu faulsuz yapmayı öğrenmesi gerekiyor. Zira çok kolay 4ledi ve hakemlerin 5. faulu çalabileceği pozisyonlar vardı, sanırım hazırlık maçı olduğu için es geçildi.
Kutay'ı da sahada görmek keyifliydi, sayısını da attı, umarım yarınki maçta da kendisini görmeye devam ederiz.
Ege ve Dusan'ın katetmesi gereken mesafe uzun, umuyorum uzun rotasyonuna derinlik katabilirler fakat Davis'in de katılmasıyla beraber, sezonun ikinci yarısında pek süre alabileceklerini sanmıyorum.
Son olarak, Dorsey böyle devam ederse bazı maçlarda yabancı sınırına takılabilir, inşallah kendisini bu durum kamçılar ve playoff zamanı gerekecek sertliği ondan temin edebiliriz.