2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banvit'den sonra son durumu nedir ne degildir bilmiyorum ama takım olaganüstü karakterli bir oyuncu kazandi diyebiliriz. İş ahlakı üst seviyede cok zeki bir oyuncu chuck.
[video=youtube;d6Ypgs0mDLE]https://www.youtube.com/watch?v=d6Ypgs0mDLE[/video] ..

Kendisiyle yapılan söyleşiyi keyifle izledim. Geleceğe yönelik hedeflerini anlattığı kısım oldukça keyifli ve öğreticiydi.
Alternatifi olan insanlara her zaman ayrıca saygı duyuyorum. Zira alternatifi olan insan, bulunduğu yeri kaybetmemek için kulis yapmaz, sadece işine odaklanır. Geleceğini kurduğu ikili ve çetrefilli ilişkiler değil, ortaya koyduğu performans belirler.
Umuyorum Türk oyuncuların arasında da böylelerini görebiliriz.

Dorseyi ufaktan taraftar olarak bitirme çabalarımız başladı. Daha oyun kurucu alamamışken, kaç aydır oynamayan kilo fazlası Davisi almışken Green sakatken Dorseyin nazını çekeceğiz başka yolu yok arkadaş. Duşan ve 5 numara icin bazen kısa kalan Lasme ile mi geçeceğiz 5 numarayi.

Yapmayın a dostlar sezon başından beri dorsey aynı yeminle bir kaç şeyin gazına geliyoruz. Dorsey önemli bir oyuncu bu takım için...

Sezon basindan beri yasanalar dogrultusunda Dorsey'nin duzgun bir sporcu karakteri oldugunu dusunmuyorum. Zaten olsaydi su anda Avrupa en elit bes uzunundan biri olurdu. Hasta oldum beni oynatmasinlar diye anasina telefon actiran, ama hasta oldugu halde parti yapmayi gezip dolasmayi birakmayan, 33 yasinda olup hala 15 yasinda ergen davranislari gosteren bu arkadastan istikrarli bir verim alamayiz.
Bu saatten sonra el mahkum bu adam ne veriyosa onu alicaz ama ona guvenerek bir yola cikilmaz. Allah Lasme yi korusun diyorum.

Başdan sonra üstün götürdügümüz oyunu son saniye üclügü ile kaybettik . Davis daha iyi olacaktir .. Hem mac eksigi hemde alısma süreci diyelim..

Chuck Davis belli ki takıma katkı verecek, maç sonu oyundan biraz düştü tabii, fakat bu kondisyonu ile normal. Takımı tanıması için üst üstü iki gün önemli hazırlık maçları almamız da çok doğru düşünülmüş, teknik ekibi tebrik ederim.
Gençlerden Doğukan çok uzun süre aldı, ben genel olarak kendisinden umutluyum, yalnız ceza şutlarını geliştirmesi lazım. Bir de kendini göstermek adına bugün çok sert savunma yapmaya çalıştı, fakat bunu faulsuz yapmayı öğrenmesi gerekiyor. Zira çok kolay 4ledi ve hakemlerin 5. faulu çalabileceği pozisyonlar vardı, sanırım hazırlık maçı olduğu için es geçildi.
Kutay'ı da sahada görmek keyifliydi, sayısını da attı, umarım yarınki maçta da kendisini görmeye devam ederiz.
Ege ve Dusan'ın katetmesi gereken mesafe uzun, umuyorum uzun rotasyonuna derinlik katabilirler fakat Davis'in de katılmasıyla beraber, sezonun ikinci yarısında pek süre alabileceklerini sanmıyorum.
Son olarak, Dorsey böyle devam ederse bazı maçlarda yabancı sınırına takılabilir, inşallah kendisini bu durum kamçılar ve playoff zamanı gerekecek sertliği ondan temin edebiliriz.

Evet Dorsey aykırı bir kişilik. Belki fazla çocuksu, duygusal bir yapısı var. Yaşının olgunluğuna da erişememiş olabilir lâkin biz de süper işleyen, dört dörtlük bir takım değiliz. En azından sezon sonuna kadar Dorsey'e kesinlikle ihtiyacımız var. En önemli ve belki de tek özelliği boyunun uzunluğu olan Duşan'la falan olmaz bu işler. Zaten imkânlarımız kısıtlı, maceraya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...