2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4586791302f60587303da3e979962c9b.jpg

Dorsey de Ataman da uyuşmadı birbirine. Ama transfer takvimi çok dar şu an, Eurocup için son hafta.

Aslında yönetim bir güzellik yapsa şu Khem Birch'ü bonservis ödeyip 1,5 senelik kontratla kadromuza katsak müthiş olurdu.

Dorsey'i pohpohlayıp devam etmemiz lazım.Yapacak başka bir şey yok
Kısa transferi şu an olmazsa olmaz
Simdi onu pohpohlayinca diger oyunculara asiri haksizlik oluyor. Ornegin schlib, adam kardesi vefat ettigi gun kimseye soylemeden maca cikti, yada mccollum nisanlasi gecici felc gecirdi bes gunde abd ye gidip gelip maca cikti.
Afedersin ama yemisim dorsey'nin nazini, hayatta hersey kazanamak deil, ilk once adam gibi emek harcayan takim arkadaslarina saygin olucak, eger yoksa dusan oynar ege oynar, belki sportif basari gelmez ama adam gibi karakteri olanlar bu formayi giyer.

O yuzden bence hic pohpohlanacak bir durum yok, maasini aldigi surece her profesyonel sporcu gibi formasinin hakkini verecek, ayricalik taninirsa takim dagilir.

Galatasaray Odeabank’ta forma giyen pivot oyuncu Joey Dorsey, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir açıklamada bulundu.

Son günlerde ağır bir hastalıkla mücadele ettiğini buna rağmen takımının kendisini idman yapmaya zorladığını söyleyen Amerikalı oyuncu sitem etti. Yarın gerçekleşecek All-Star 2016 organizasyonunda sahada yer alacak olan Joey Dorsey, durumunun iyi olduğunu da belirtti.

Açıklamaların tamamı şu şekilde: “Son üç gündür hastanede domuz gribi ile savaşıyorum. Onlara ölecek gibi hissettiğimi söylediğimde bana grip aşılarından yapmadılar ve bu beni sekiz pound (yaklaşık 4 kilo) kaybına zorladı. Doktorlar sağolsun beni hastanede tuttular. Antrenman sırasında griple savaşıyordum ve hastaneye gitmeden önce neredeyse bayılıyordum çünkü takım beni idman yapmaya zorluyordu.

Doktorlar en sonunda yeniden hücümü toplayıp All-Star’da beni görmek isteyen hayranlarım için bana izin verdi. Domuz gribiyle savaşmamda bana yardım ettiğin için teşekkürler Tanrım.”

Kimse kimseye zorla antrenman yaptırmaz.Önce doktorları eleştiriyor sonra teşekkür ediyor.All-Star için izin isteyeceğine sana ihtiyacı olan sakatlıklarla boğuşan takımın için izin iste.

Genc Kazim sponsor bulunursa Farmar alinacak demis. Salliyor mu dogru mu soyluyor belli degil ama Ergin hoca bu tur sorunlu oyunculardan verim alabiliyor.

10 üzerinden 9'luk bir pivotun -çeşitli nedenlerle- istikrarsız biçimde 5'lik performans vermesindense 10 üzerinden 7'lik bir pivotun istikrarlı olarak 6'lık oynamasını yeğlerim.

Yani o yüzden Tyus takasına sıcak bakarım. Ama sorun şu ki Euroleague'de devre arasına 3 maç var, Efes takasa ikna olursa Dorsey'i üç maç kullanamaz, haliyle bu takas da onların pek işine gelmez.

Ben ilk gündeme gelince söylemiştim şimdi de söyleyeceğim. Eğer Tyus'ı besleyecek bit guard alacaksak Tyus, öyle bir guard almayacaksak Dorsey kaldın isterim.

Bence olay bir şekilde atlıya bağlanmalı. Eğer Dorsey'in dediği gibi olduysa Dorsey haklıydı ama yaptığı bu açıklamayla haksız duruma düştü bence. Bu olay büyütülmeden tatlıya bağlanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...