2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

bu kadro da ısrarcıyım :)
her takımla kafa kafaya oynar

Muslera
Cavanda - Serdar Aziz - Hakan Balta - Carole
Lassana Diarra - Josue
Poldi - Sneijder - Bruma
Eren

Bence Basket'de gibi Futbol'da medya'nin dedikodularina inanmiyalim.
Beklentiler sonra cok yükseliyo. Özbek 1-2 Transfer daha yapilacak dedi.

Josue sanirim kesinlesti. Özbek kendisi'de dogrulamis anladigim kadariyla.
Fellaini dedikodusuna hic ama hic inanmiyorum. Adam ManU'da kim bilir ne paralar aliyor.
Diarra cuk diye oturur ortasaha'ya ama CAS'in Ceza Konusu var. Onu bir Avukatla cözüp kontrat'a yazdirmak lazim.
Yoksa yine bize girecek.

Diarra işi zor. Hele ki bu yönetimi düşününce. İnşallah taraftarı Diarra ile oyalayıp sezona dmc almadan girmek gibi bir köylü kurnazlığı düşünmüyorlardır. Şahsen ben her şeyi beklerim bu basiretsiz yönetimden.

Diarranın son durumu nasıl? Bu sene izleyen var mı?

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sezon 32 si ilk 11 toplamda 33 maç oynadı aynı zamanda takım kaptanlığı yaptı.Geçen hafta ligin ilk maçında da 90 dk sahada kaldı.Gelirse çok fark yaratır ama ben hala olumsuz bakıyorum çok maliyetli olacak gibi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink hocam büyük karakter. Başarılı olur olmaz orası ayrı ama gerçekten düzgün bir insan. Bu her hareketinden, konuşmasından belli oluyor. İnşallah başarılı olur.

Umarım başarılı olur riekerink. Ben ilk olumsuzdum ama duruşu insani ilişkileri iyi. Bakalım umarım hollandalı gibi oynatır takımı da :)
Dmc transferi yapamazsak çok sıkıntı yaşarız yalnız.
Bir de kadro dışı kalan oyuculardan kurtulmak lazım.

Guingamp'a konuk olan Marsilya'da Lassana Diarra, takım kaptanı olarak maça 11'de başlıyor.

İnşAllah orda ki son maçı olur ve sonra da bize gelir :)

Bu arada Hikmet Karaman açıklama yapmış. Adebayor ve Flamini ile prensipte anlaştık. Rize'ye gelecek son görüşmeleri yapacağız. Sonra da sözleşme imzalayacağız.
Olursa cidden şaşırırim. Biz alsak ya bu 2 ismi...

Riekerink hocam büyük karakter. Başarılı olur olmaz orası ayrı ama gerçekten düzgün bir insan. Bu her hareketinden, konuşmasından belli oluyor. İnşallah başarılı olur.

Riko hocamiz uzerinde durulsun gelmis gecmis en iyi yabanci antrenor olarak lucescu'yu bile sollarsa kimse sasirmasin gelecek yillar icerisinde. Luce zaten bitmis artik burada Zenit'te.

Iyi ki anlasmadik kendisi ile Ruslar cildira dursun kendisinden, Diarra gelirse takimin orta sahasi inanilmaz guclenecek ve Selcuk yerine Josue tercihi gerceklesirse inanilmaz bir takim olacagiz.

Bugün ligdeki ilk maçımıza çıkıyoruz.Fb nin 3 puan kaybettiği hafta kazanmak gerek.Şu ilk haftalarda kaybedilen puanların telafisi olur geyiğinide kabullenmiyorum gördük geçen sene nasıl olduğunu.Seyircili ilk maç 18 eylülde rize maçı olacak.(2 dep üst üste ve milli maç arası var)

İlk 11 nando-linnes-ched-hakan-carole-tolga-selçuk-wes-bruma-sinan-eren olacaktır diye düşünüyorum.Cavanda ve Serdar'ın hazır olmadığı söyleniyor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celta Vigo - Leganes maçı 37 farklı tv kanalında canlı yayınlanırken, bizim maçımız sadece Lig Tv'den yayınlanıyor. Her fırsatta kamera karşısına geçip, Türk futbolunun marka değerinden bahseden TFF yetkililerine selam olsun.

cel.png