2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Hoca forvet transferi istemiş yönetimden. 10 gün içinde bi golcü alınacakmış.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel şey yapmış.
Bu takıma kesinlikle forvet lazım.
Ön libero dışında bir forvet ile eksiksiz bir kadro oluruz.

Bugünku maçta ki ilk 11;

Muslera

Linnes Ched Balta Carole
Selçuk Tolga
Sinan Sneijder Burma
Eren

Celta Vigo - Leganes maçı 37 farklı tv kanalında canlı yayınlanırken, bizim maçımız sadece Lig Tv'den yayınlanıyor. Her fırsatta kamera karşısına geçip, Türk futbolunun marka değerinden bahseden TFF yetkililerine selam olsun.

cel.png
Çok normal zeminler güzel,stadlar dolu,kaliteli oyun oynanıyor avrupanın çoğu liginde.Bizimkiler anca kendisini kandırsın.Sene sonunda ihale marka değerini göreceğiz bakalım kac tl

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topun oyunda kalma sürelerine bile bakılsa ne kadar kaliteli ligimiz var anlaşılacaktır. Ha bir de stadların doluluk oranını es geçmemeli.

Hoca forvet istemişse son gün kiralık olarak niaseyi(eğer henüz kimse ile anlaşmadı ise takip edemedim) alabiliriz. Ama sert bi ön libero çok daha acil. Tolga iyi oyuncu ama kurtarmaz bence.

Bugün sezonun ilk maçına çıkıyoruz Allah yardımcımız olsun..Ayrıca bir forvet ve lass bu takımı uçurur umarım bu yönetim jor hocamı üzmez :(

Linnes bu takımın oyuncusu değil Selçuk bir tane dikine pas atmadı. Bu sene yine kanser olacağız ilk haftadan belli.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Linnes derhal satis listesine konmali. Mustafa Denizli neymis, Linnes'i cok begeniyormus. Linnes ancak Norvec'in Molde, Tromso gibi takimlarinda oynar.

Umarim Cavanda bir an once gelir ve ayrica Diarra ve bir forvet sart. Eksiklikler bu sekilde giderilmeli. Selcuk Bey yerinede Josue'yi monte ederse Riko hocamiz her sey rayina oturur.

Bu Linnes derhal satis listesine konmali. Mustafa Denizli neymis, Linnes'i cok begeniyormus. Linnes ancak Norvec'in Molde, Tromso gibi takimlarinda oynar.

Umarim Cavanda bir an once gelir ve ayrica Diarra ve bir forvet sart. Eksiklikler bu sekilde giderilmeli. Selcuk Bey yerinede Josue'yi monte ederse Riko hocamiz her sey rayina oturur.
Linnes,listenin 4.sırasındaki bek oyuncusuydu.Çok begendiği falan yok,yılana sarılmak misali.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga selçuk çok iç içe. Sinan da bruma da hâlâ toy ondan zorlanıyoruz. Oyunu açamıyoruz. Ama ben hocanın ilk devreyi beklemeden linnesi çıkarmasını çok doğru buldum. Tüm takıma mesaj vermiş oldu kimsenin gözünün yaşına bakmam. Hocayı ilk istemiyordum ama çok doğru işler yapıyor umarım devamı gelir. İkinci yarı ilk yarıda yapamadıklarımızı yapmaya başlarsak o zaman daha ümitli olacağım. Doğru şeyleri yapmaya çalışalım yeterli şuan. Olur olmaz ayrı dert ama doğru oynayalım.

Basketbolda bir koçum derdi sen o andaki doğru pası at arkadaşın oraya gitmiyorsa onun sorunudur ama sen o doğruyu, gördüğünü yap.

Bu Eren hangi kritere gore alindi,kim izledi, kim aldirdi? Yedek forvet olacaksa lafim yok. Ama asla ilk 11'de oynayamaz. En fazla 20 dakika veya Turkiye Kupasinda.

Çok şanlıydık bugün. Karabük çok pozisyon harcadı. Ortasahada Selçuk çok aksıyor. Hücuma çıkarken bizi yavaşlatıyor. Bunun yanında dikine oynamak yerine yana ve geriye oynuyor. Ortasahayı Diarra-Josue(Tolga) gibi bir ikili yaparsak daha akışkan oynarız.

Bir de bugün üç bekimizi de beğenmedim. Hücuma katkıları çok kötüydü bugün. Zaten Sinan ve Bruma orta açma konusunda çok eksikler. Onlar daha çok içeri kat edip şut çekmeyi ya da araya koşu yapmayı tercih ediyor. Onların kanatta boşalttığı alana beklerin gelip içerideki Eren'i beslemesi lazım. Bugün bunları hiç göremedik.

Sent from my iPhone using Tapatalk