Sneijderin de Sinanın da Selçuk haricinde kendini toplaması lazım.
Dün oyuna girmeyenler donk,hamit,serdar,cenk ve berk ismail.Hiç girmesinler daha iyi Lass ve Josue takıma girdiğinde büyük ihtimal Selçuk'un olmadığı bir takım izleyeceğiz.Dün akşam ki maç sonu yorumum
1- linnes bir daha bu formayı giyemez
2- Chedjou nun yerine Serdar Aziz monte edilmeli
3- Takım Selçuk Wesley ikilisini taşıyamıyor. ikisinden biri ki bu Selçuk olmalı artık kenara alınmalı. Rakibi karşılayamadığımız için bu kadar çok pozisyon veriyoruz
4- Hoca neden 3. değişikliği yapmıyor anlamıyorum
Selçuk ne katkısı sağlıyor ki? Yan pas,geri pas,rakibi izlemek.Bende izliyorum tv den rakibi zaten.Belki biraz dinlenmesi lazım toplaması gerek kendini.Tolga son yarım saat en dinç oyuncuydu sahada koşu mesafesi yüksek,2 tane şut denemesi var ve hareketli gözüküyor.Selcuk'un olmadıgı orta saha hayalini fazla kurmayın.Geçen sene Jose ıle başlayan Selcuk un yerine adam arayışı bu sene Tolga ile devam ediyor ama bu 2 oyuncuyu da toplasan Selcuk'un yarısı kadar katkı saglayamaz.
Selçuk ne katkısı sağlıyor ki? Yan pas,geri pas,rakibi izlemek.Bende izliyorum tv den rakibi zaten.Belki biraz dinlenmesi lazım toplaması gerek kendini.Tolga son yarım saat en dinç oyuncuydu sahada koşu mesafesi yüksek,2 tane şut denemesi var ve hareketli gözüküyor.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O çıksın topunu oynasında ben mahçup olmaya razıyım.Selcuk'un oyundan çıktıgı 4-3 kaybettigimiz rize maçı,manu maçının ikinci yarısı Selcuk'un öneminin daha fazla anlaşıldıgı maçlardı ve bu maçlardan sonra taraftar Selcuk'un önemini anlarken 1 maç sonra tekrar sallamaya başlıyor.Selcuk yedek klübesini görürse-ki hiç sanmıyorum- o zaman önemi daha da anlaşılcaktır.