2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Chedjou çok kötü bir stoper. Pozisyonunun gerekliliklerini yerine getirmedikten sonra diğer özelliklerinin de bir anlamı kalmıyor. Semih'le birlikte ligin en kolay çalım yiyen oyuncusudur kendisi. Çoğu zaman aciz duruma düşüyor resmen.

Bu Chedjou nasil Fransa'da sezonun en degerli defansi olmus,cidden hayret ediyorum. Chedjou yuzunden kazandigimiz 3 mac varsa, kaybettigimiz 13 en az 2 sezonda.

Nerede riskli geri pas,adami kacirma kendisinde. Bir bulamadik eski fenerli Lugano tarzi defans. Balyoz gibi sindiren rakibi.

Doğuş Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve NTVSpor TV kanalları, yıllardır sürdürdükleri taraflı yayıncılık anlayışına dün gece eşi benzeri görülmemiş bir yenisini eklemişlerdir.

Canlı yayında dile getirilen mesnetsiz iddialara karşı Galatasaray Spor Kulübü’nün yaptığı açıklamayı bile görmezden gelecek kadar habercilik ilkelerini ayaklar altına alan söz konusu yayın kuruluşları temsilcilerinin, akreditasyon yetkisi Galatasaray’a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi, tarafsız yayıncılık ilkelerini yerine getirdiklerine ikna olacağımız güne kadar durdurulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

SONUNDA.

...

Kulübün yaptığı açıklamayı desteklemekle birlikte uzun bir süredir bunlarla mücadelede edindikleri pasif tutumu da eleştiriyorum.
Kendi pisliklerine bizi de çekmeye çalışan bu adamlara itibar etmemek gerek aslında ama sinek küçük de olsa mide bulandırıyor.

İşin daha da komiği FETÖ'nin zirve yaptığı 2005-2011 yılları arasında bizim kulüp hemen her branşta sürünürken bunlar hemen her branşta zirvedeydi.

Beşiktaş'ı vizyonsuz bulurdum ama bu yaz beni şaşırttılar. Defans ve özellikle orta sahada ciddi ve seviye atlatan bi olgu yarattılar.
Chedjou transferi edileli 3 yıl olacak. İlk geldiği gibi değil artık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'ı vizyonsuz bulurdum ama bu yaz beni şaşırttılar. Defans ve özellikle orta sahada ciddi ve seviye atlatan bi olgu yarattılar.
Chedjou transferi edileli 3 yıl olacak. İlk geldiği gibi değil artık.

Bu kadar kiralik oyuncuyla işleri zor.2 hafta sonra cl maçları var gelen giden belli değil,ne idman yaptılar ne oturup konuştular.Bu yıl sampiyon olamazlarsa bi daha böyle adamlarıda getiremezler zaten.1 yıl tadını çıkartabilirler.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou aslında çok kötü stoper değilde, yanındaki oyuncu Chedjouya göre değil..Yani Chedjou ayakları iyi ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoper ve bu yüzden ileri çıkışları normal..Yanında Chedjou'nun açıklarını kapatacak biri lazım Ujfalusi tarzı biri..Tabi formunda da düşüklük yokmu var özellikle oyun içi konsantrasyonu zayıf bana göre en büyük handikapı bu..

Caner - Gökhan ile aksayan bölgelerine nokta atış yaptılar. Mevcut kadroyu koruyup Nasri eklemesi de çok iyi oldu. Sanırım Gomez yerine bir forvet almadılar hala.
Şampiyonlar Ligi'nde belki de en kolay 2 gruptan birine düştüler. Şenol hoca hazırlar takımı.

Bence tek eksikleri stoper bölgesinde..Orta sahaları çok iyi oldu Atiba-Oğuzhan-Talisca-Tolgay-Nasri-Quaresma lig için fazla..Forvet içinde Aboubakar ismi geçiyor oda lig için baya iyi..Biz umarım Lass transferini yaparız da tek rakibimiz gibi olacak Beşiktaş ile çekişebilelim..Ayrıca bizim Eren'den daha iyi bir forvete de ihtiyacımız var!!

Lass ve Forvet transferinden sonra oluşacak kadro ;

Muslera

Linnes Chedjou Serdar Carole

Lass Tolga

Bruma Sneijder Podolski

Eren/Transfer

Bence tek eksikleri stoper bölgesinde..Orta sahaları çok iyi oldu Atiba-Oğuzhan-Talisca-Tolgay-Nasri-Quaresma lig için fazla..Forvet içinde Aboubakar ismi geçiyor oda lig için baya iyi..Biz umarım Lass transferini yaparız da tek rakibimiz gibi olacak Beşiktaş ile çekişebilelim..Ayrıca bizim Eren'den daha iyi bir forvete de ihtiyacımız var!!

Lass ve Forvet transferinden sonra oluşacak kadro ;

Muslera

Linnes Chedjou Serdar Carole

Lass Tolga

Bruma Sneijder Podolski

Eren/Transfer
Eren çok iyi bir forvet neden daha iyisini almak için milyon eurolar harcayalım? Kasımpaşadan aldığımız için beğenilmiyor sanıyorum. Alternatif ucuz bir forvet yeterli.

İkili mücadele: 13/19, pas oranı: %88.4, uzun top: 4/7, top çalma: 8, top kaybı: 2, çalım: 3/3... Diarra'nın son maç istatistikleri. Tam aradığımız adam, orta sahayı toparlar. Fakat basında geçen 4.5m euro senelik ücret, 5m euro ceza oldukça komik ve saçma rakamlar. Bu maliyetler ile olacaksa olmasın.

Forvet oyuncusunu kiralayabiliriz, sanırım Niasse gelmek istiyor. Düşük maliyetli scout transferi olabilir. Eren'in sakat yada formsuz olduğu dönemde Poldi ve Sinan forveti idare edebilir, sonuçta sadece ligde oynayacağız. 65m euro sınırının içinde kalmalıyız. Umarım yönetim transferleri yaparken bu sınıra dikkat ediyordur.

Lass'a kardeşim sana yıllık 4 milyon avro cezanı buradan sen öde. Lakin kendine hem 4,5 milyon avro hem de cezası için 5 milyon ödemek saçma.

Lass'a kardeşim sana yıllık 4 milyon avro cezanı buradan sen öde. Lakin kendine hem 4,5 milyon avro hem de cezası için 5 milyon ödemek saçma.

Lass olmassa Hollandali on libero pitbull lakapli N'dong ile imzalayacagiz. Umarim N'dong gelir..Dunya kupasinda kasap lakabi ile taninan N'dong tam bizim ligin topcusu. Gir adamin ayagina pat kut...Ozellikle Emre Belezoglunun.

Sinan bu haliyle forveti falan idare edemez. Erken "ben oldum" havalarına girdi sanırım. Bir golcü şart. Bu sezon mutlaka şampiyon olup önümüzdeki sene ŞL'ye katılmalıyız.

3 yıl için bonuslarla birlikte 12 m € diarra ya.Lokomotiv'e 3 taksitte 5 m€ ödenecek deniyor.Tazminat ödemesek imza parası isteyecek zaten çok farklı olmaz isteyeceği para.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lass Diarra gelsin,Josue takima monte edilsin, Selcuk kesilsin ve Forvete Eren'in yanina bir golcu gelsin...En az 12 puan farkla sampiyon oluruz.