2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Iste bu be Wesley..Supersin Eren..Kafa topu geldi mi cakiyorsun boyle. Selcuk resmen sefilleri oynuyor.. Burada Rusya'dan guzel saydiriyorum,saydirdiklarimi duymuyor tabi... Josue girerse 4'leriz bunlari.

Su an skorun 1-3 olmasi icten bile degildi, Selcuk yerine kaliteli bir on libero , Josue ilk 11 duzenegi olsaydi. Chedjou icin sunu diyorum bu adam orta saha ve forvet oynasa belkide dunyanin sayili isimlerinden biri ( Drogba ) olabilirdi. Defans kendisine gore degil.

Rodallega'yi gorduk.Son derece pasif kaldi. Buyuk maclarda,sampiyonlar liginde falan cok sac bas yoldurur. En zayif halkamiz Chedjou'yu neredeyse 1-2 atak disinda zorlayamadi bile.

Iste Riko hocamiz,iste Bruma,iste Josue-Sneijder farki.. Haftaya kazandik mi yine deplasmanda, bizi bu ligde kimse tutamaz.

Tek yapilmasi gereken Cavanda ve yeni gelecek on liberonun monte edilip dertlerin bitmesi.

Yedek forvet olarak Niasse'de 15-20 dak oyunlar icin gider.

Bu takimin son 2 senedir yasadigi dertlerin ana sebepleri : Takimda gruplasma yapan Trabzon tayfasi ve Selcuk'tur.

Riekering sinanla başlamayarak ona mesaj verdi bence çok kıymetli bu hamle. Genç oyuncular ben oldum havasına girince gelişimleri duruyo onları sarsmak gerekiyor.
Haftaya da selçuk olmaz bence takımda.

Sneijder bugün çok istekli idi keşke aynını selçukta da görsek, oyun içinde saklanmaktan oyuna giremedi.

Riekering hoca oyuna müdahale etme noktası dışında iyi sinyaller veriyor.

Bu takimin olmasi gereken sampiyonluk kadrosu bence soyle. Muslera Cavanda-Chedjou-Serdar Aziz-Carole Bruma-Diarra(Tiote) -Josue Podolski-Eren-Sneijder ( 4-3-3 ) Receteyi verdim Riko hocam:) Oyuna girecekler : Tolga,Sinan,Yasin Satis listesine koyulcaklar : Selcuk

Ujfa dan beri net, sağlam stoperimiz olmadı ki semih de Ujfalusi ile büyümüştü. Denayer kiralanıp Ched hala değerli iken satsak iyi iş yapmış oluruz. Bence Serdar'a verilen o paraya yazık onun yerine Telles kalsa idi ben daha mutlu olurdum şahsen.

Eren bugün sakatlanınca durumun ne kadar vahim olduğu ortada. Yedek başlamayı dert etmeyip, sonradan oyuna girince katkı sağlayacak bir forvete de ihtiyaç var sanki. Niase iyi olurdu.

Ön libero zaten alınacak sanırım. Bence Josue'yi iyi ki aldık. Selçuk ya iyi olacak ya da oynamayacak. Hatta ön libero-tolga bile yaparız. Keşke Hamit iyi olsa çok faydalı olurdu.

Maçın tamamını izleyemedim 2-1 iken Akhisar fırsatlar yakaladı. Bir ön libero takviyesi hayati önem taşıyor. Ön libero ile defans da toparlanacaktır.
Carole 3. golde çok iyiydi. Genel anlamda da çok sırıtmadı. Çok beğenilmiyor ama bence kötü değil.
Tolga da hem çok topla buluşuyor hem de genelde olumlu kullanıyor. İlk 11 şu haliyle başlar mı tartışılır ama Selçuk'tan formayı alır. Şu haliyle almalı.
Eren yine golünü attı.
Para harcama noktasında saçmalıklar yaptığımız herkesin malumu yalnız takviyelerimiz olumlu. Hoca da olumlu iz bırakacak gibi.
Lass hamlesi ile şampiyonluk yarışında oluruz.

Güzel takımız da Chedjou maç sırasında beni çıldırttı. Bazen ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Ayağı iyi falan ama bir stoperin bu kadar saçma hatalar yapması hiç hayra alamet değil

Bir mucize olur da Diarra-Tiote ikisi birden gelirse resmen seviye atlarız, dehşet bir ekip oluruz. Uzun zamandır hasret kaldığımız hızlı oynayan, dinamik takıma kavuşabiliriz. Alternatif forvet de iyi olur.

Chedjou'yu Marsilyaya versek en azından maaşından kurtulsak. Denayer geliyormuş. İnsanı çıldırtıyor Chedjou. Git gide Dany'e evriliyor. Yedekte beklemesin o maaş ile. Semih var zaten aynı hataları yapacak. En azından daha ucuz.

"Dinamik olmak" anahtar kelime bu bizim futbol takımı için. Dinamik bi takım olursak belki ben bile artık maçları izleyebilirim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrası basın açıklaması yapan Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar:

“Şu anda ne Tiote’nin ne de Diarra’nın durumu kesin. Pazartesi günü belli olcak. Tiote’nin yarın geleceği ise doğrudur. Büyük ihtimalle de bir forvet alacağız. Denayer’in geri dönme ihtimali çok yüksek.

Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını suçluluk psikolojisine bağlıyorum. Şu dönemde herkesin birbirine ihtiyacı var.”

Baki Bey'e katılıyorum. Lass transferinde Chedjou'yu kullanabiliriz. 2 milyon euro bile kâr etsek süper olur.

Sabırsızlıkla gelecek transferleri bekliyorum.
Olur da mucize olur Denayer, Tiote, Lass ve Niasse transferleri birlikte olursa muazzam bir takım oluruz :)
Chedjou ve Donk'ta gitmiş olur böylece.

Gelenler kadar gidecekler de önemli. Maaş sıkıntısı çekeceğiz herkese bol keseden para verdik. Eğer cidden bahsedilen transferler olursa özbek yönetimine bir şey demiyeceğim.

Geçen hafta kötü oynadığımız maçı kazanmıştık. Bu hafta da deplasmanda geriye düştüğümüz maçı kazanmayı başardık. Geçen seneye göre daha iyi sinyaller veriyoruz. Ama gerek Karabük, gerekse Akhisar maçları lig için ölçü olmaz. Oynadığımız futbol ligin üst kısmındaki takımlara yetmez. Mutlaka oyunumuzu geliştirmemiz gerek.