2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Cqie7iIWEAARFas.jpg
(@Baltali_Ilah_05) Kısaca 62.7m € içinde; kadro dışı futbolcuların garanti ödemeleri dahil, Diarra ücreti yok, primler yok, diğer ödemeler yok.

Twitter'da bir Galatasaray'lının yaptığı tabloya göre durum kritik. Olcan, Umut ve Tarık giderse, Lass Diarra ve bir tane kaliteli forvete yer açılıyor. Fakat tersi bir durumda Lass'a verilecek 4.5m euro ile 65m euro sınırını geçiyoruz. İstenen yeni forvet ile de üstüne tüy dikiyoruz.

Lass Diarra, Lokomotiv'e en fazla 10, en az 5m euro borçlu. Marsilya'da senelik 1.8m euro net ücret kazanıyor, 5 sene aralıksız futbol oynasa yine ödeyemiyor cezasını. Hiçbir takımdan imza parası isteyemez, o zaman kendi cezanı kendin öde derler. Yani Galatasaray'ın kara kaşına, kara gözüne gelmiyor bu adam. Şu an güç bizde, para da bizde. 5m euro cezasını ödeyelim, eyvallah. Ama yıllığı da 2m euro'yu geçmesin. Yukarıda hesabı var. Umarım yönetim bu işi hesaba katıyordur.

Ali naci küçük,tiote yarin istanbula geliyor dedi.Benim düşüncem diarra işi arap saçı oldu vazgeçtik diyip tiote yi getirdik dicekler.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler, Tiote geldi geliyor.. Bence tepki gostermeyin. Dursun ve ekibi gidip Diarra,Sneijder,Schwensteiger kalitesinde oyuncu transfer edebilir mi hic?

Caplarina gore 2.lig topcusu Tiote geliyor iste. Elma'nin yaninda armut olmaz. Elma elma ile buyur.

Sneijder'in bu capsiz yonetimle kalmasi helal valla. Ben Sneijder olsaydim basip gitmistim Turkiye'den verilen ceza uzerine,Dursun ve kardesine iyi bir ders verirdim.

Allah bu klubu Dursun'dan kurtarsin ilk once. Kurtarmasi Messi transferi gibi buyuk olay olur...... Tiote icinse soyleyebilecegim bir sey yok. Youtube'daki adamin kontrolsuz topa giris videolari her seyi acikliyor.

Gecenlerde forvet transferi icin Lukas Podolski kalitesinde bir forvet alacagiz diye beyanatlari var TV'de. Niasse ve Lorient'in golcusu bilmemne okuchewa mokuchewa dusunuluyormus :) Yalan soylemede uzerilerine yok,bari tv'de bu sekilde konusma)

Niasse gelirse Eren'i falan kesemez. Eren yorulunca ancak 70 75'te oyuna girer.

Ekli dosyayı görüntüle 849
(@Baltali_Ilah_05) Kısaca 62.7m € içinde; kadro dışı futbolcuların garanti ödemeleri dahil, Diarra ücreti yok, primler yok, diğer ödemeler yok.

Twitter'da bir Galatasaray'lının yaptığı tabloya göre durum kritik. Olcan, Umut ve Tarık giderse, Lass Diarra ve bir tane kaliteli forvete yer açılıyor. Fakat tersi bir durumda Lass'a verilecek 4.5m euro ile 65m euro sınırını geçiyoruz. İstenen yeni forvet ile de üstüne tüy dikiyoruz.

Lass Diarra, Lokomotiv'e en fazla 10, en az 5m euro borçlu. Marsilya'da senelik 1.8m euro net ücret kazanıyor, 5 sene aralıksız futbol oynasa yine ödeyemiyor cezasını. Hiçbir takımdan imza parası isteyemez, o zaman kendi cezanı kendin öde derler. Yani Galatasaray'ın kara kaşına, kara gözüne gelmiyor bu adam. Şu an güç bizde, para da bizde. 5m euro cezasını ödeyelim, eyvallah. Ama yıllığı da 2m euro'yu geçmesin. Yukarıda hesabı var. Umarım yönetim bu işi hesaba katıyordur.
Bizim yönetimler böyle düşünse idi şu durumda olur muyduk sence :(

Bu seneki transferlerimizin kalitesi ortada, Cavanda ve Serdarda şüphelerim var onun haricinde maliyetlerinden bağımsız hepsi iyi oyuncular. Eren Tolga Josue gelirse Tiote de iyi transferler olur. 6 sene Pl oynamış adamı çöp ilan etmenin anlamı yok. Diarra çok başka oyuncu ayrı mesele. Ayrıca daha önce yazdığım gibi ismi geçen Moukandjo da iyi oyuncu. Devre arasında aynı şekilde Kapustkaların falan peşinde olduğumuzda da çok eleştiri vardı , hepsi büyük transferler yaptılar

Beyler, Tiote geldi geliyor.. Bence tepki gostermeyin. Dursun ve ekibi gidip Diarra,Sneijder,Schwensteiger kalitesinde oyuncu transfer edebilir mi hic?

Caplarina gore 2.lig topcusu Tiote geliyor iste. Elma'nin yaninda armut olmaz. Elma elma ile buyur.

Sneijder'in bu capsiz yonetimle kalmasi helal valla. Ben Sneijder olsaydim basip gitmistim Turkiye'den verilen ceza uzerine,Dursun ve kardesine iyi bir ders verirdim.

Allah bu klubu Dursun'dan kurtarsin ilk once. Kurtarmasi Messi transferi gibi buyuk olay olur...... Tiote icinse soyleyebilecegim bir sey yok. Youtube'daki adamin kontrolsuz topa giris videolari her seyi acikliyor.

Gecenlerde forvet transferi icin Lukas Podolski kalitesinde bir forvet alacagiz diye beyanatlari var TV'de. Niasse ve Lorient'in golcusu bilmemne okuchewa mokuchewa dusunuluyormus :) Yalan soylemede uzerilerine yok,bari tv'de bu sekilde konusma)

Niasse gelirse Eren'i falan kesemez. Eren yorulunca ancak 70 75'te oyuna girer.

Carole de 2. Lig topçusuydu.

Tiote transferinin Diarra ile alâkası yok diyorlar. Ne yani ikisini de mi alacağız? Yine palavralar başladı. Tiote kötü oyuncu değil fakat taraftarı Diarra ile oyalayıp Tiote'yi getirmek en basit tâbirle sahtekârlıktır.

Diarra, olayında yönetime kızmak anlamsız olur. Daha ne yapabilirler? Ki ben olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum.
Keşke bir şekilde Selçuk satilabilse Tiote-Diarra orta sahasini kursak. Hayali bile güzel.

Her şeye rağmen Galatasaraylılığım ağır bastı ve Digitürk aldım. Şimdi eve maç izlemeye gidiyorum. İnşallah sinir krizi geçirtmez takım. Tabii asıl almamın sebebi basketbol da, futbola da bakarız..

Mac basladi yine izdirap..Selcuk geriye don kardesim dikine oynama...At kendi kalene vur geriye...Riekerink hocam yapma eyleme...Josue'yi al lutfen

Iyiki sampiyon liginde degiliz.Rezil kepaze olmamak icten degildi bu senede. Neyse sampiyonlar ligi yeni yonetime hayirli olur insallah. Bu kapasitede klup yonetenler Manu'dan 5'te yer Barcelona'dan 7'de.