2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Akhisar deplasmanı lig için ölçüdür. Ciddi bir deplasmandır şampiyonluk adaylarına ters gelen bir takımdır. Geriden gelip kazanmak oyun içerisinde karakter koymak değerlidir. Eksiklikler yok mu var hem de çok. Ama geçen seneki gibi sinmiyor takım.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Riekerink Sinan'ı keserek çok net mesaj verdi; olmadan, olmuş gibi davranırsan 90. dakikada vakit geçirmek için oyuna girersin dedi. Umarım Sinan gerekli mesajı alır ve geçen sene kaldığı yerden yükselerek devam eder.

Takımın ilk yarıda oynadığı futbol çok iyiydi. Topla oynama oranımız bir ara %82'idi. Her ne kadar golü yememizin etkisi olsa da bu deplasmanda böyle oyunla galip gelmek güzeldi. Fakat topla oynadığımız kadar efektif olduğumuzu düşünmüyorum. Geçen haftaya göre tüm oyuncularda ilerleme mevcut, bu ivmeyle devam edersek yeni transferler ile çok iyi bir takım olacağız. Sneijder da bizim Selçuk da, iki hafta eleştirdik, 3. hafta iyi oynarsa başımızın üstünde yerleri var.

Josue'nin takıma net katkı yapacağı ortada. Tolga ve Eren her ne kadar maliyetleri yüksek olsa da nokta transferler. Serdar ise sırasını bekliyor. Yani şu ana kadar Dursun Baggal ve yönetimi iyi bir transfer sezonu geçirdi. Kadro dışıları gönderip, ön libero ve forvet alırsa, geçen sene yapmamız gereken hamleleri yapmış olacaklar.

Denayer geliyor iyi güzel de kardeşim bu Serdar niye geldi diye sorarım ben üstüne dünyanın parasına Semih-Chejdou birini satın 2-3 lira bişey alsanız kardır.

Tolga fiyat performans olarak berbat bir tranefer .Tolga kim 2 milyon alıyor koşmaktan başka yaptığı bir şey yok.Adamın aldığı para 400.000 bin mış naptı da 2 veriyorsunuz şahsen 5 kat fazla veriyorsak ben farklı bir muamele beklerim .Biz bu sene şampiyon olursak anca kupayı alırız.Bu kadar saçma para harcayarak bir yıl daha ceza alırız gibime geliyor .

Benim izlediğim Tolga başka biri heralde.Berlinde 400 bin € alıyor diye burada da 400 e oynaması mı bekleniyor anlamak güç.Şöyle ki her takımın belli bir maaş ortalaması vardır.Siz oyuncuya teklif yaptığınızda takımda diğer oyunculara verilen ort.maaş kadar ister oyuncu.Herkes bjk den örnek veriyor sosyal medyada çünkü onların maaş skalası bu.Performansı farklı değerlendirirsiniz orası ayrı.

Tiote bugün 16:30 da İstanbul'a iniyormuş hayırlı olsun.Diarra işi mali sebeplerden dolayı olmayacak gibi gözüküyor.

Denayer ve Niasse'de son günlerde kiralık olarak alınacak heralde medyada çıkan haberlere göre.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri'nin 1.5 aldığı yerde Tolga'nın 2'sine berbat demek tuhaf, üstelik bu adam oynadığı iki maçta da takımın en iyilerindendi, Hertha takımında da en olgun futbolu oynayan kendisiydi orta sahada, bizzat canlı da izlediğimi daha önce belirtmiştim, tüm ilk topları alıp takımı yönlendiren adamdı. Orda 400 alması hiçbişey ifade etmiyor. Fiyat-performans konusunda Tolga'ya kadar şuan eleştirilecek fazlasıyla isim var en başta Selçuk İnan gibi.

Tiote gelmiş İstanbul'a. Anlaşılan o ki bir iki isim daha gelecek. Ama gideceklerin maaşları çok önemli. O yüzden umarım oynamayacak olan Donk, Umut, Tarık, Salih, Olcan ve bence Chedjou(hala değerli bonservisiyle satabileceğimiz için) yu göndermeliyiz. Yoksa seneye de ceza alırız...

Sabri'nin 1.5 aldığı yerde Tolga'nın 2'sine berbat demek tuhaf, üstelik bu adam oynadığı iki maçta da takımın en iyilerindendi, Hertha takımında da en olgun futbolu oynayan kendisiydi orta sahada, bizzat canlı da izlediğimi daha önce belirtmiştim, tüm ilk topları alıp takımı yönlendiren adamdı. Orda 400 alması hiçbişey ifade etmiyor. Fiyat-performans konusunda Tolga'ya kadar şuan eleştirilecek fazlasıyla isim var en başta Selçuk İnan gibi.
İyi o zaman bizim takıma gelen herkes Sabri'ye göre hesap yapıp para istesin .Sabri'ye Hamit'e verilen paralar zaten başlı başına bir konu .Yukarıda her takımın maaş ortalaması farklı olduğunu söylemiş bir arkadaş zaten mevzu bu bizim en büyük sıkıntımız ödenecek maaşlar ,Avrupa'ya gidememişiz ama Tolga'ya 2 veriyoruz .Akhisar -Karabük maçlarında abartı birsey yapmadı dinamizim kattı eyvallah fiyatı800- 1 milyon olsa gayet iyi transfer .Ama Gs'nin orta sahasina anca yedek olur bu tip oyuncular, kalas gibi topçu bu adam zaten ışığı görse M.gladbach satmaz okuturdu çokta 20-30 a .

İyi o zaman bizim takıma gelen herkes Sabri'ye göre hesap yapıp para istesin .Sabri'ye Hamit'e verilen paralar zaten başlı başına bir konu .Yukarıda her takımın maaş ortalaması farklı olduğunu söylemiş bir arkadaş zaten mevzu bu bizim en büyük sıkıntımız ödenecek maaşlar ,Avrupa'ya gidememişiz ama Tolga'ya 2 veriyoruz .Akhisar -Karabük maçlarında abartı birsey yapmadı dinamizim kattı eyvallah fiyatı800- 1 milyon olsa gayet iyi transfer .Ama Gs'nin orta sahasina anca yedek olur bu tip oyuncular, kalas gibi topçu bu adam zaten ışığı görse M.gladbach satmaz okuturdu çokta 20-30 a .

20.30'luk adamin senin liginde isi ne oncelikle, 2 maçtır izlediğin adam hakkında bilgin olmadığı halde bolca fikrin var. Bu takımda overpaid sayısız adam var Cavanda senin aradığın tarzda sağ bek değil verilen parayı eleştir bu sene, savunmana Şef lazımken tipik hamle stoperi Serdar'a 4.5 veren yönetimi eleştir altı üstü ligtesin dimi, geçen seneki Donk saçmalığı gibi 10 tane saçma sapan buna benzer olay var onları eleştir, bu kadar yeteneksiz adamlara bu maaşlar ödenirken senin gömmeye çalıştığın Tolga şu an takımın en etkili 2-3 oyuncusundan biri performans olarak, fiyat performans diyebilmen için oyuncu hakkında bilgin olması gerekli ki ağır eleştirebilesin, önce samimi olup bu transferlere ve verilen maaşlara dil uzat ve içindeki gençlik ateşini bi söndür, Dinazim bu takımın en büyük problemiydi geçen sene, sen kadronu çok kaliteli falan sanıyosun heralde bizde yedek olacakmış Selçuk abisi mi 11 de oynayacak son 3 yıldaki rezil performansıyla ? Melo yok bu takımda önce bi rüyadan uyanalım sonra daha güzel dille beğenmiyorsan eleştirirsin, bu liseli ağızlarıyla kalas gibi kelimelerle olmaz o hele ki yeterince tanımadığın futbolcu hakkında.

Tolga Ciğerci oynadığı iki maçta ben futbolu hepinizden iyi biliyorum diye bağırdı bildiğin sahada, çok da iyiydi. Geldiğinde kafamda çok fazla soru işareti vardı ama şimdilik hepsini yok etti, umarım istikrarlı bir şekilde devam eder performansı. Selçuk hala çok kötü, çok korkak ve pasif oynuyor Tolga bize geçen yılki sorunun ön libero değil selçuk olduğunu gösterdi aslında bu iki maçta, zaten yediğimiz ilk golde kafaya çıkmaya korkacak kadar aciz olan adamın kaptanlığı da sorgulanır o ayrı mesele, Selçuk bize çok güzel şeyler yaşattı ama son iki hatta üç yıldır bizi ileriye taşımak yerine geriye itiyor, kaptanın kulübeye çekilmesi lazım ki bazı şeyleri hatırlasın tekrardan.

Önce sen adamın hangi takımdan geldiğini bi öğren, 2 maçtır izlediğin adam hakkında bilgin olmadığı halde bolca fikrin var. Bu takımda overpaid sayısız adam var Cavanda senin aradığın tarzda sağ bek değil verilen parayı eleştir bu sene, savunmana Şef lazımken tipik hamle stoperi Serdar'a 4.5 veren yönetimi eleştir altı üstü ligtesin dimi, geçen seneki Donk saçmalığı gibi 10 tane saçma sapan buna benzer olay var onları eleştir, bu kadar yeteneksiz adamlara bu maaşlar ödenirken senin gömmeye çalıştığın Tolga şu an takımın en etkili 2-3 oyuncusundan biri performans olarak, fiyat performans diyebilmen için oyuncu hakkında bilgin olması gerekli ki ağır eleştirebilesin, önce samimi olup bu transferlere ve verilen maaşlara dil uzat ve içindeki gençlik ateşini bi söndür, Dinazim bu takımın en büyük problemiydi geçen sene, sen kadronu çok kaliteli falan sanıyosun heralde bizde yedek olacakmış Selçuk abisi mi 11 de oynayacak son 3 yıldaki rezil performansıyla ? Melo yok bu takımda önce bi rüyadan uyanalım sonra daha güzel dille beğenmiyorsan eleştirirsin, bu liseli ağızlarıyla kalas gibi kelimelerle olmaz o hele ki yeterince tanımadığın futbolcu hakkında.
Benim senin şahsına karşı herhangi bir lafım olmadı yazdığını alıntıladığım iletide, sen önce bu forumun önemli özelliklerinden biri olan düzgün bir üslup ile konuşmayı öğren .
Tolga'nın hangi takımdan geldiğini biliyorum sadece daha önceden M.gladbachda kiralık oynadığını bilmiyordum o yüzden sen madem bu kadar bilgi sahibisin düzgün bir şekilde açıklardın ben de sana eyvallah derdim.Serdar veya diğer söylediğin konuları ben zaten eleştirdim ve sanada katılıyorum .Kalas gibi oyuncu demek onun kötü bir oyuncu olduğu anlamına gelmez bu tip oyuncular da gerektiğinde gayet faydalı olabilir takıma .Tolga'nın da şuan takımın dinamizim eksigini kapattiğına hemfikirim ve sadece o eksiği kapatabilir .Ama asla tolga şu anki kadrodan bağımsız kulüp ismi olarak Gs'nin ilk 11'inde oynayacak isim olamaz .Ve Tolga doğru düzgün verginin olmadı bir ülkede 2 milyon Euro alamaz ,almamalı hele ki kulüp bu maddi durumdayken.Sen benim ne söylemek istediğimi güzelce bir anla daha sonra söylediğin ama aslında senin konuştuğun o liseli ağzınla yazmamayı öğren ve en sonunda gel düzgün bir şekilde seninle tartışabilelim .

Tiote gelmiş İstanbul'a. Anlaşılan o ki bir iki isim daha gelecek. Ama gideceklerin maaşları çok önemli. O yüzden umarım oynamayacak olan Donk, Umut, Tarık, Salih, Olcan ve bence Chedjou(hala değerli bonservisiyle satabileceğimiz için) yu göndermeliyiz. Yoksa seneye de ceza alırız...

Komple takimi yabanci yapalim ilk 11 full yabanci...Turk oyunculardan bir halt olacagi yok. Olsaydi milli takimda adam gibi olurlardi.

Tiote ve yanina Diarra enfes olur. Yedekleri Tolga ve Josue. Selcuk'ta bye bye Cine :)

Selçuk =Ayhan Akman,Ayhan Akman=Selçuk inan

Geldikleri bir iki sene iyi top oynayıp sonra yengeç misali yana ağır top oynuyorlar(dı).

Tolga`yı cok begendim basit vede oldukça verimli oynuyor

Carole izinleyin bir tane orta yok iniyor sonra geri dönüyor.

Eren ilerde top tutmamızı sağlıyor bu çok önemli burak vede umut ayakların top tutamayan futbolcumu desem demesem öle bişilerdi.

Lassana gelirse level atlarız.

Selçuk =Ayhan Akman,Ayhan Akman=Selçuk inan

Geldikleri bir iki sene iyi top oynayıp sonra yengeç misali yana ağır top oynuyorlar(dı).

Tolga`yı cok begendim basit vede oldukça verimli oynuyor

Carole izinleyin bir tane orta yok iniyor sonra geri dönüyor.

Eren ilerde top tutmamızı sağlıyor bu çok önemli burak vede umut ayakların top tutamayan futbolcumu desem demesem öle bişilerdi.

Lassana gelirse level atlarız.

Burak ve Umut'u ne zaman Burak West Ham 11 milyon verdi, o zaman satmaliydik. Neyse Cinliler kazik yedi.Iyi kazikladik Burak kazmasini satmakla. Umut'ta Hamza doneminden sonra satilmaliydi.

Lassana ve bir kac kisi daha gelirse :) Show yapariz. Lassana Diarra orta alanin seviyesini 2 uste ceker, Josue'de Sneijder'la verkaclarla muthis pozisyonlar yakalariz. Podolski daha var.Alman panzeri.

Biz 10-12 puan farkla sampiyon oluruz. Tahminim bu yonde.

Benim senin şahsına karşı herhangi bir lafım olmadı yazdığını alıntıladığım iletide, sen önce bu forumun önemli özelliklerinden biri olan düzgün bir üslup ile konuşmayı öğren .
Tolga'nın hangi takımdan geldiğini biliyorum sadece daha önceden M.gladbachda kiralık oynadığını bilmiyordum o yüzden sen madem bu kadar bilgi sahibisin düzgün bir şekilde açıklardın ben de sana eyvallah derdim.Serdar veya diğer söylediğin konuları ben zaten eleştirdim ve sanada katılıyorum .Kalas gibi oyuncu demek onun kötü bir oyuncu olduğu anlamına gelmez bu tip oyuncular da gerektiğinde gayet faydalı olabilir takıma .Tolga'nın da şuan takımın dinamizim eksigini kapattiğına hemfikirim ve sadece o eksiği kapatabilir .Ama asla tolga şu anki kadrodan bağımsız kulüp ismi olarak Gs'nin ilk 11'inde oynayacak isim olamaz .Ve Tolga doğru düzgün verginin olmadı bir ülkede 2 milyon Euro alamaz ,almamalı hele ki kulüp bu maddi durumdayken.Sen benim ne söylemek istediğimi güzelce bir anla daha sonra söylediğin ama aslında senin konuştuğun o liseli ağzınla yazmamayı öğren ve en sonunda gel düzgün bir şekilde seninle tartışabilelim .

Usluptan dem vurabilmen komik, topici bulandirmamak icin kisisel tartismayi uzatmayacagim lakin bi futbolcu hakkinda berbat, kalas, rezil türevleri kelimeler kullanirsan ki sezona en formda girmis iki adamindan biri alacagin yanit bu kadari olur facebook sayfasinda goygoy yapmiyoruz ayrica uzun yillardir bu forumu takip ediyorum o konuda cekincemiz olmasin. Tolga hakkinda daha detayli bilgiye ihtiyacin varsa özelden devam ederim.