Ben Tolga hakkında yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum , benim için kalas futbolcu tabiri kötü veya verimsiz futbolcu anlamına gelmiyor .Birçok haketmediği parayı kazanan oyuncu olması gerçeği Tolga'nın bu fazla parayi almasını haklı kılmaz.Forumu takip etmediğini değil sadece birbirimize karşı daha saygılı olmamız gerektiginı hatırlatmak istedim.Bunu söylerken bir önceki cevapta bende saygı çerçevesinde yazmadığım içim kendi adıma özürdilerim. İkili tartışmayı sürdürmeme anlayışın içinde eyvallah. Umarim Tolga da oynayacağı oyunla çok daha fazla paraları hakediyor dedirtir, zaten hepimizin istediği de bu yönde .Usluptan dem vurabilmen komik, topici bulandirmamak icin kisisel tartismayi uzatmayacagim lakin bi futbolcu hakkinda berbat, kalas, rezil türevleri kelimeler kullanirsan ki sezona en formda girmis iki adamindan biri alacagin yanit bu kadari olur facebook sayfasinda goygoy yapmiyoruz ayrica uzun yillardir bu forumu takip ediyorum o konuda cekincemiz olmasin. Tolga hakkinda daha detayli bilgiye ihtiyacin varsa özelden devam ederim.