2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Usluptan dem vurabilmen komik, topici bulandirmamak icin kisisel tartismayi uzatmayacagim lakin bi futbolcu hakkinda berbat, kalas, rezil türevleri kelimeler kullanirsan ki sezona en formda girmis iki adamindan biri alacagin yanit bu kadari olur facebook sayfasinda goygoy yapmiyoruz ayrica uzun yillardir bu forumu takip ediyorum o konuda cekincemiz olmasin. Tolga hakkinda daha detayli bilgiye ihtiyacin varsa özelden devam ederim.
Ben Tolga hakkında yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum , benim için kalas futbolcu tabiri kötü veya verimsiz futbolcu anlamına gelmiyor .Birçok haketmediği parayı kazanan oyuncu olması gerçeği Tolga'nın bu fazla parayi almasını haklı kılmaz.Forumu takip etmediğini değil sadece birbirimize karşı daha saygılı olmamız gerektiginı hatırlatmak istedim.Bunu söylerken bir önceki cevapta bende saygı çerçevesinde yazmadığım içim kendi adıma özürdilerim. İkili tartışmayı sürdürmeme anlayışın içinde eyvallah. Umarim Tolga da oynayacağı oyunla çok daha fazla paraları hakediyor dedirtir, zaten hepimizin istediği de bu yönde .

Tarihin en ballı kulübü yıllardır olduğu gibi yine son dakikada gol atıp paçayı kurtardı. 1 puan da iyidir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya Bursaspor bunlari yenerse 3.haftadan teslim olurlar ligde. Ama zor...Bursa'nin hocasi Hamza Hamzaoglu ayni basketboldaki Oktay Mahmuti gibi yetersiz. Nasil J.Gordon'u ordan oraya Mahmuti tasidi,goturdu ayni sekilde, Akhisar'in topcularini Bilal Kisa,Merthan Yuce vb.. sanki tapulu mali gibi oradan oraya ( Jem Karacan'i unuttum ) goturuyor.

Bursa taraftarinin tepkisi son derece yerinde Hamza'ya karsi. Galatasaray'dan kovulmasi bu yuzden oldu Hamza'nin...Sen sampiyonlar ligindesin ne isin olur Jem Karacan,Bilal'le...

Neyse 2-3 haftaya Hamza devri kapanir, Ertugrul Saglam yeniden gelir Bursa'ya demedi demeyin)))

Tolga'ya verilen para ne kadar yanlışsa onu sadece koşuyor diye tanımlamakta bir o kadar yanlış. Yapılacak ön liberö transferinden sonra Selçuk yerine kadroda olması gereken adam.

Ne zaman tv de şu koşu mesafeleri çıktı o zmaan bir koşma türküsüdür gidiyor.Tolga nın çok koşması umrumda değil hatta bir oyuncunun çok koşması umrumda değil. ama adam doğru koşuyor . şu iki maçta Tolga yerine bilal -selçuk ya da rodriguez - selçuk ikilisi oynasa bizim savunma özürlü savunmaya dolayısıyla takımın yediği gollere +2 daha ekle.

Üst düzey futbolculuktan ziyade temiz ve net oynuyor. Bundan kastım meloyu hepimiz çok severiz ama bazen gelen pası topukla kontrol sol baldırıyla kontrol edecem diye kaptırması ya da sağda adam boşken vermeyip daha imkansızı deneyecem diye kaptırdığı toplar hepimize şöyle kısa süreli kalp sıkışmalarına yol açardı.

Riekerink e hepimizin sempatisi var. Kariyer geçmişine bakılmadan bir antrenöre nasıl güvenilir herkese gösterdi. İlginçtir çok kariyerli bir hoca getirsen içim de olmayan bir umut riekerink te var. maçın gidişatına göre mutlaka bir bildiği vardır çevirir bu maçı diye düşündürüyor. Bazı davranışlarını da Ergin Atamana benzetiyorum . mesela bir aksilik varsa işlemeyen bir yer varsa hemen müdahale etmesi. Bizim kezban antrenörler de ilk yarı bi bitsin algısı var. geçen haftaki linnesi 30 da çıkarması aslında çok bile dayandı. (ki sir Tolunay Kafkas lig tv maratonda ben olsam ilk yarıyı beklerdim demecinde görüldüğü üzere) kadro dar olsun geniş olsun ama rotasyonu dar tutuyor. Ki zaten onuda anlamam sırf oyuncu değişikliği olsun diye oyuncu değiştirilmez ki. adam sistemle ilgili gerçekten ihtiyacı olan değişikliği yapıyor bu bir oluyor en fazla iki oluyor gerisin de o anki takım enerjisine kimyasına dokunmuyor. Futbol budur zaten 3 oyuncu değişikliğinin de maça etki edip gidişatının çevrildiği kaç tane Maç oldu futbol tarihin de ?

Ama Allah aşkına Hocam Tiote geldi imzalar ya da imzalamaz veya son dakika sürprizi başka bir ön libero gelir keseceğin adam artık selçuk olsun. Tolgayı yeme. Neymiş selçuk inan top yapıyormus da pas kanalını açıyormus da yemişim onun açacağı pas kanalını al geri ver al yana oyna al rakibe kıçını yasla yüzünü kendi kalene dön . Pas kanalını aslanlar gibi sneijderin var orda. en basitinden akhisar maçın da Erenin kafa golünden önce karabük maçın da olduğu gibi chedjou ortalayıp erenin vurduğu kafada kalecinin çıkarttığı pozisyon da dikkat edin selçuk chedjounun gerisin de hala elini kaldırmış pas istiyor. adam da ileriye top atma mantığı yok çünkü.

Yerli pirlo yerli xavi diye diye (alakası da yok) senelerdir bir adam bu kadar formsuzluğuna bu kadar etkisizliğine rağmen hiç kesik yemeden devamlı oynarmı ya ? El insaf

Cheick Tiote Diarra'ya alternatif olarak düsünüldügü kesin. Ama nedense icimde birsey, sanki Diarra'yi da alacagiz diyor.
Sanirim Tiote'yi cok daha maaliyetli düsündüler. 1.5 Mio duydukdan sonra nolur nolmaz alalim demislerdir.
Diarra - Tiote ortasahasi düsünmek istemiyom :) ne top nede adam gecer. Tolga'yi yedek kulubesine cekmek icimi acitiyo ama bu ikili icin yapilir bence.

Dün maçı birkez daha sakin kafayla izledim. Tolga aldığı paradan bağımsız olarak açık ara orta sahada dikine oynayan oyunu yönlendiren oyuncu. Selçuk bitik. Tolga Josue ikilisi ile içerideki maçlarda çok iş yaparız.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote selçuğu keser mi diye sormuşlar. Bu adam bırak Selçuğu kesmeyi yarım ekmek döner için adam vurur orta sahada.

Tiote için sosyal medyada yapılan bir yorum..

Riekerink e hepimizin sempatisi var. Kariyer geçmişine bakılmadan bir antrenöre nasıl güvenilir herkese gösterdi. İlginçtir çok kariyerli bir hoca getirsen içim de olmayan bir umut riekerink te var. maçın gidişatına göre mutlaka bir bildiği vardır çevirir bu maçı diye düşündürüyor. Bazı davranışlarını da Ergin Atamana benzetiyorum . mesela bir aksilik varsa işlemeyen bir yer varsa hemen müdahale etmesi. Bizim kezban antrenörler de ilk yarı bi bitsin algısı var. geçen haftaki linnesi 30 da çıkarması aslında çok bile dayandı. (ki sir Tolunay Kafkas lig tv maratonda ben olsam ilk yarıyı beklerdim demecinde görüldüğü üzere) kadro dar olsun geniş olsun ama rotasyonu dar tutuyor. Ki zaten onuda anlamam sırf oyuncu değişikliği olsun diye oyuncu değiştirilmez ki. adam sistemle ilgili gerçekten ihtiyacı olan değişikliği yapıyor bu bir oluyor en fazla iki oluyor gerisin de o anki takım enerjisine kimyasına dokunmuyor. Futbol budur zaten 3 oyuncu değişikliğinin de maça etki edip gidişatının çevrildiği kaç tane Maç oldu futbol tarihin de ?

Riekerink gerçekten güven veriyor. Dahası biz yıllardır sanki yazın hiç antrenman yapılmamış, kondisyon güçlendirilmemiş gibi takımımızın ilk 6-7 hafta form tutmasını beklerdik. Bu bazen devreyi bulurdu. Melo varken de böyleydi. Yaz kamplarında yatar 7-8. haftadan sonra açılırdı. Artık o kadar alışmıştık ki ilk haftalardaki puan kayıplarını önemsemez olmuştuk. Bir gazetede okudum, şampiyon olduğumuz Terimli sezonlar dahil 2009'dan beri ilk kez 2 haftada 6 puan almışız. İlk hafta Karabük maçında sinik durumumuz vardı ama Akhisar deplasmanında mağlubiyetten 2 farklı kazanmak ve dahası maç sonunda bile diri karabilmek özlediğimiz bir durumdu. Riekerink bundan dolayı da güven veriyor. Takıma daha hamleler yapılacak, Poldi, Tiote (Lass), Josue, Cavanda da eklenecek.
Diğer taraftan rakiplerimiz yazı bizim kadar değerlendirememiş gibi. Umutsuz bitirdiğimiz ve bir kaç sene doğrulamayacağımızı düşündüğümüz bir sezonun ardından bize tekrar şampiyonluk şarkıları söyletiyor Riekerink. Tabi ki ilk haftaların izlenimi bu, 2 haftadan iddialı olmak doğru değil. Göklere de çıkarmayalım ama hocanın arkasında durmamız gerekiyor. O şimdilik üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.

Sene sonunda AY yine bahaneler üretecektir. Şu aşamada bir süre toparlanmaları zor, BKJ de ŞL stresiyle ligde sıkıntılı durumlara düşebilir ki Nasri noktasında sorunlar çıkmış diyorlar. İlk devreyi önde kapatırsak ikinci devre fikstür avantajı da bizde olacak.

Önümüzdeki 2 maçı alıp arenaya 12 puanla gitmek takıma özgüven getirir.Geçen sene özgüveni yoktu takımın.

Diarra'nın bu saatten sonra olacağını sanmıyorum.Tiote,2 yıl öncesine kadar oldukça iyiydi ardından sakatlıklar vs geriye götürdü onu ama bu ligde kendisi oynar.Melo'dan daha agresifti(son sezonu hic izlemedim) rakibede sağlam girer,itisip kakışır ama ona rağmen epl de 1 kırmızısı var 130 küsür maçta.Bonservisi 1.5m€ maaşıda 1.5m€+bonuslar deniliyor.

Stoperde hızlı oyuncu şart artık ne hakan ne chedjou rakibi yakalayamıyorlar ve bu yüzden hep uzaktan savunuyorlar.Hocanın Dinayer isteğide bunun için.Niasse'nin dediklerine göre kendisi olmayacak gibi duruyor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote+Lass olmaz arkadaşlar biri alınmayacak, forvet alınacak.
İlaveten arkadaşların yazdığı bize yeniden şampiyonluk inancı veren adam sözlerine de katılmamak elde değil. Ciddi ciddi lideriz ve şikecilere şimdiden 5 puan fark atmış durumdayız.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal medyada yazanlara göre Tiote sakat çıkmış. Gökmen Özdemir'in sitesi de sakatlık yaşaması durumunda maaşının üçte birini ödeyerek sözleşmeden çıkma maddesi koymak istediğimizi yazmış. Saçma geldi biraz bana. Basketbol gibi her an transfer yapamıyorsun futbolda. 3 maç oynayıp sakatlanacaksa transfer sezonu kapandıktan sonra bir işe yaramaz. Bizim zaten direk gelip katkı verecek oyuncuya ihtiyacımız var. Tiote sakat geliyor anladığım kadarıyla. Sol bacağı sağ bacağından güçsüz ise şuan direk oynayabilmesi de zor. Bu tarz bir riske girmektense scout ekibinde birileri muhakkak vardır. Fransa'dan falan birilerini zorlamak daha mantıklı olur.

Olcan ile tek taraflı fesh edilmiş.Geçmiş alacaklarına karşılık olmuştur inşallah.Granada haberleri var yolu açık olsun.Tiote olmadı De jong deniyor,kendisi 500 bine oynuyor orada 2.2 miyon haberleri var umarım doğru değildir.De jong gereksiz sert oynar,çok atılır bakalım neler olacak.

Oyun merkezindeki tek eksiğimiz sertlik değil. Orada topla gidecek, tempo katacak birine de ihtiyaç var. Fakat tek yer var (Tolga-Sneijder-X). Diarra cuk diye oturuyor bu tanıma işte, hemen hemen tüm kutucukları dolduracaktı bir yere kadar. Şimdi muhtemelen sadece sertlik kısmını dolduracağız. Ana ihtiyaçlardan birisi karşılanmış olacak da işte... Diarra olsaydı iyiydi.

Haluk Yürekli: Galatasaray'da Diarra tamam. Resmi imza için maaş bütçesinin rahatlaması bekleniyor. Olcan'ın sözleşme feshi imza için ilk adım.

Tiote'nin sağlık sorunu varmış Sağlık Ekibi'ne göre.
Yersen !
Serdar Aziz ve Kristic'e başka bir Sağlık Ekibi mi baktı ?
Diarra'ya oyun yapmak için adamı buraya kadar getirdiler.

Haluk Yürekli'nin haberinin doğru olmasını çok isterim.
Tek Diarra da yeter.
Başka bir orta saha olmasa da olur.
Yeter ki Diarra gelsin...