2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Tieto `yı kötülemek neden bizim işimize gelsin sakatlıgı vardı zaten geçen sene 2 kere dizinden sakatlık geçirdi.

Mazlum sakatlardan sakatlık durumu olmasa bize gelmez yedirmezler.

De Jong da razıyım,Diarra zaten bu ligin üstünde .

De Jong gelirse Hoca ne alıcagını biliyor,De Jongda bu sisteme alışkın verimli olacakdır.

Forvet için Niasse`ye olumlu bakıyorum Akhisar Karşısında ilk yarı Erenle topu tutan bir takımdık gayet güzel,İkinci yarı hızlı kontra atak futbolu oynadık ama ona göre forvetimiz yok Niassede bu açığı kapayabilir.

Forvet adaylarım. Niasse,Lucas Barrios, Martin Braithwaite,Moussa Konaté

De Jong Tioteden daha iyiydi zaten. Daha iyi olur

De Jong super adam..Hem Sneijder,Riko hocamizin tanidigi isim, hem katil pittbull lakapli bir seri katil kendisi..Tiote'ye 5 basar.

Dunya kupasinda ucan tekme ile oynayan De Jong'dan basta Emre belezoglu olmak uzere,volkan demirel ve ne kadar cirkef varsa Turkiye liginde birer ucan tekme bekliyorum kendisinden.

Diarra veya De Jong ayni ust duzey klass oyuncular.. Tiote ise tam bir 2 alt duzeyleri.Ancak Kasimpasa'da oynar kendisi veya Newcastle gibi Championship takimlarinda veya Burnley, Ispwich Town gibi.

Forvet için Sighthorsson haberleri var.
Elmander tarzında bir forvet.
Bence daha hızlı ve bitirici biri lazımdı bize...

Sighthorsson gibi bir forvet Eren'i yedeklemek icin birebir uygun. Daha ust duzey birisi su an icin luks olur. Eger Izlanda'li canavar forvet bu sene beklentileri karsilarsa seneye Sampiyonlar ligi icin yedek forvet olarak dusunulmeli bence. Bu sene herkes icin bir sinav. Bu sinavi gecenler, 4-3-3 ekolunun vazgecilmez takimi Galatasaray'da Avrupa kupalarinda destanlar yazacaktir.

En cok feneve aciyorum dogrusu...Bari bir iki transfer yapsalarda, en azindan kume dusme hattindan ciksalar..Yoksa eglencemiz seneye bitmesin.

Dejong gelirse Melo zamanında ki orta sahadaki psikolojik üstünlüğü geri alırız .Diarra 'nın kalitesi tartışılmaz ,ama ben çok takığım şu ceza olayına Diarra'ya imza parası üstüne yıllık 4 falan veririz heralde onu aldıktan sonra şampiyonda olsak tekrar bu cezayı yersek hiç bir anlamı kalmaz.Daha ucuz Dejong yerinde bir hamle olur .

Orta sahasında Selçuk ve Donk gibi futbol katilleri olan bir takım olarak De Jong'u beğenmeme lüksümüz yok. Diarra olsa elbette daha iyi olurdu ancak olmuyor demek ki. Bu da biraz Toney Douglas beklerken Justin Dentmon gelmesine benziyor.

Kolbeini hiç beğenmiyorum ama bizim ligde böyle adamlar iş yapabilir, maliyeti de düşük. Hiç olmadı forvetsiz kalmayız, Umuttan iyidir. De Jong sertlik katar doğrudur ama salt ondan ibaret bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Zaten Diarra çok özel oyuncu ama o maliyete o oyuncuyu alıp Avrupadan men yersek hiçbir anlamı kalmaz.

De Jong , Ben Arfa'nın bileğini kıran De Jong mu? Lass elbette cuk oturuyor ama tonla para sayacaksak olmasın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz tv de Ceylan Çalışkan,Diarra'nın 3 yıllık maliyeti 25m € yapıyordu olmadı dedi.Kolbein Sightorson için 2m € dan 700k € ya indirdik dedi.

Tiote için ileriye dönük sakatlık sıkıntısı olabileceği için vazgeçildi dedi.Bence De jong olunca bence vazgeçildi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolbein, De Jong ve Denayer transferleri ile bitiririz herhalde transfer sezonunu.
Aslında Carole'yi yedeklemek için bir sol bek de iyi giderdi.
Allah korusun sakatlansa kimse yok onun yerinde.
Herhalde Balta ve biraz da Linnes'i düşünüyor orada koç.
Ama oraya da bil sol bek müthiş olurdu.

Bu arada Alanyaspor Wagner Love'yi almış.
Çok iyi iş çıkarmışlar.
Keşke biz Kolbein'in yerine alsaydık.

4-2-3-1
Muslera
Cavanda Denayer S.Aziz Carole
De Jong Tolga
Podolski Sneijder Bruma
Eren

4-3-3
Cenk
Linnes Semih Ched Balta
Hamit Donk Selçuk
Sinan Kolbein Yasin

Kolbein Sightorson çok iyi transfer. Eren ile beraber çift forvet olarakda oynayabilirler. 4-4-2 şablonunu bazı maçlarda deneyebiliriz.
Denayer geliyor ise Cheduo gidecek sanırım. Defans şimdi bayağı şişti galiba. Koray'ın da döneceğini düşünürsek stoper sayısı Semih, Serdar, Hakan Balta ile 6 gibi bir rakam oldu ve gereksiz fazla gibi. Normslde 4 stoper yeterli olur.
Denayer sağ bek içinde kullanılacak derseniz, sağ bekte 4 kişi olur; Denayer saymaz iseniz ise Linnes, Sabri ve Cavani
Sol bekte ise sadece Carol ve alternatif Halan Balta kaldı.

JOR,sesini bile çıkartmadan son yılların en alternatifli en iyi kadrolardan birini kurdu.Hamza Hamzaoğlu biraz baksın nasıl oluyormuş bu işler diye.Geçen sene hem bizi hem kendisini yaktı.

Kupa maçlarında bile çok iyi kadrolarla oynayacağız.Sightorsson,Yasin,Sinan,Josue,Linnes gibi oyuncular kupa maçlarında 11 oynar bu gidişle.Artık iş hocada haftada 1 maç var hem fizik hem mental olarak bu oyuncuları hazırlaması lazım.Bize yakışan armayı desteklemek artık.

Adettendir :)
Muslera,Carole,Serdar,Denayer,Cavanda,De jong,Tolga,Wes,Bruma,Poldi,Eren

JOR,sesini bile çıkartmadan son yılların en alternatifli en iyi kadrolardan birini kurdu.Hamza Hamzaoğlu biraz baksın nasıl oluyormuş bu işler diye.Geçen sene hem bizi hem kendisini yaktı.

Kupa maçlarında bile çok iyi kadrolarla oynayacağız.Sightorsson,Yasin,Sinan,Josue,Linnes gibi oyuncular kupa maçlarında 11 oynar bu gidişle.Artık iş hocada haftada 1 maç var hem fizik hem mental olarak bu oyuncuları hazırlaması lazım.Bize yakışan armayı desteklemek artık.

Adettendir :)
Muslera,Carole,Serdar,Denayer,Cavanda,De jong,Tolga,Wes,Bruma,Poldi,Eren

En buyuk kazancimiz Selcugun bu takimdan sutlanacak olmasini hissetmemiz. JOR hocamiz oldugu surece Selcuk bu ilk 11'e giremez. Selcuk-De Jong ikilisini bir mac deneyim olmadi Tolga-De Jong ikilisine gonderim diyorsa o baska. Muhtemelen onun gibi bir sey yapacak. Selcugu bir macligina De Jong ile ortada oynatacak. Sonra Tolga ile deneyecek De Jong'u. Hangisi kaliba uyacaksa onunla bence as takimi kuracak.

Ama bu kafa ile Selcuk degil ilk 11, ilk 18'e girmemeli. Sabri bile Selcuk'tan daha faydali 3-5 kosuyor en azindan.

Hamza Hamzaoglu icin soylenecek bir sey yok. Futbolun Oktay Mahmuti'disi Hamza. Kendi kendisini yakmakta uzerine yok. Fener maci hamzanin son sansi.Ona gore hazirlansin derim kendisi icin. Kume dusme hattindaki feneri yenemiyorsa onca adam aldi kendi getirdi, bence birakir gider.

Acaba diyorum Eren yerine ilk 11'de Sigh'mi oynasa bir deneme acisindan? Nasil olsa ligde sahamizda bu kadro yenilmez, gol bile yesek 10 dakikada one geceriz.

Fatih Terim :Gerekeni yaptım Başkan kabul etmedi.
Futbolcuların bana degil Türk halkından özür dilemesi gerekır
Milli Formayı Hak eden hal hareket duruşları ile her futbolcuya kapı açıkdır, alınmayanlarda bunlara uymayanlardır .
Alınmayan her oyuncunun kendi için kendi gerekçekleri var.
Özet Fatih Terim alayınıza gider demiş

Çıkıp adam gibi anlatacak olanları kimi niye almadığını.Öyle dalga geçer gibi istediğinizi yazın siz zaten ne olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz vs geçsin bu işleri.Prim ise prim,takımda istemidiği varsa onların olayını.

Bu kadroya gelince bencede daha yararlı olacak,eleneceksek bu gençlerle elenelim.

Çıkıp adam gibi anlatacak olanları kimi niye almadığını.Öyle dalga geçer gibi istediğinizi yazın siz zaten ne olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz vs geçsin bu işleri.Prim ise prim,takımda istemidiği varsa onların olayını.

Bu kadroya gelince bencede daha yararlı olacak,eleneceksek bu gençlerle elenelim.

Zaten herşeyi çok net açıklamıs oldu serkutcum.