2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Zaten herşeyi çok net açıklamıs oldu serkancım.
Öncelikle Serkut ismim alparslancım.Türkiyede sanırım şu açıklamadan tatmin olan bi sizsiniz.Eveleyip geveleyip siz zaten biliyosunuzla geçiştirelecek şey değil bunlar.Bende biliyorum ne olduğunu ama bunları gazete köşelerinde mi okuyacaktık.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Serkut ismim alparslancım.Türkiyede sanırım şu açıklamadan tatmin olan bi sizsiniz.Eveleyip geveleyip siz zaten biliyosunuzla geçiştirelecek şey değil bunlar.Bende biliyorum ne olduğunu ama bunları gazete köşelerinde mi okuyacaktık.

Evelemedi gevelemedi sölenen herşey dogrudur.Ben bir daha bunları ağızıma almak istemiyorum dedi

Fatih Terim'i tebrik etmek lazim. Ozellikle Selcuk,Arda,Burak'in basi cektigi Manisa tayfasi doymuslugun etkisi ile, para hirsi gozlerini burudugunden milli formanin otesine gecmistir yaptiklari her sey..

Isin acikli kismi bu Selcuk garibim her yerde var... Manisa tayfasi,Trabzon tayfasi...Resmen gruplastirici,takimlarin icinde karistirmaktan baska yaptigi bir sey yok.

De Jong, söylenenlere göre Los Angeles'ta aldığı paranın aynısına İstanbul'a geliyor. Bu karakterde olan bir oyuncudan zaten ununu eleyip asması beklenmez, baya bir motive geldiğini söyleyebiliriz. Defansif katkısının yanında ayakları da iyi, takoz değil, pas dağıtabilir fakat Diarra'nın vereceği hücumsal desteği beklememek lazım. Şimdiden çok sert oyuncu olduğu yönünde basında alttan alttan haber yapılmaya başlandı. Kariyeri boyunca 3 tane kırmızı kart gördüğünü de hatırlatmak lazım.

Sigthorsson'u hiç izlemedim. Memleketinden dolayı sempatim var. El çırpmalı kutlamadan bol bol yaparız umarım. Hayırlısı olsun.

Denayer'in de bizi seçmesine Manchester City'li bir yetkili anlam verememiş, bu transfer de olacak büyük ihtimal. Eğer bu transfer oluyorsa, Serdar Aziz'e hakikaten gerek yokmuş.

Eğer Fatih Terim, futbolcuları prim tartışması yüzünden kadroya almıyorsa; kendisi de 3 maç cezalı Gökhan Töre ve sakat Serdar Aziz'i neden kadroya alıp, sonra geri gönderdiğini açıklasın da görelim. Milli Takım oyuncular için büyük gelir kapısı, bu geliri de belirleyen Fatih Terim. Bu gelir için kavga/tartışma çıkıyorsa bunda yine suçlu Fatih Terim. Şampiyon olan Portekiz 270'er bin euro dağıtmış oyuncularına, biz 650şer bin euro verdik. Fatih Terim'in konuştukları ile yaptıkları çok farklı...

Ben zaten yanlış olduğunu yada terim'in yanlış yaptığını söylemedim.Basın toplantısının son 5 dakikasinda mehmet demirkol sorduktan sonra çıkıp prim konusu tek değil istatistik olarakta gerideydi bu oyuncular demekle olmuyor bu işler.Kendisinin aldığı primleride söylesin zahmet olmazsa bol sıfırlı olanlardan.İlk sorduklarında bunları söylese,daha sonra oğuzhan,topal,ismail ne oynadı derler adama.

Ben sizden önce duydum diyor kampta olan kendisi sorumlu olan kendisi ama bütün suçlu oyuncular bu iş böyle olmaz sen ne diye oradasın o zaman nerede kaldı karizman.Söylemesi gereken hiçbir şeyi söylemedi çünkü hepsini biliyorduk zaten!

Neyse burayı meşgul ettim kusura bakmayın.

Prim miktarlarını çok bir halt yapıyorlarmış gibi bu kadar yüksek tutarsan her şey olur .Bütün suçu o adamların üzerine yıkmak da yanlış diğer oyuncular sanki konuşmuyorlardı bu meseleleri bu isimler takımın tabiri caizse ağır abileri ,en fazla kendilerine söz hakkı bulan bunlar konuşmuşlar işte .Diğer oyuncular onlar kadar dusunmuslerdir. Değişimin oyunculardan değil en tepeden başlaması lazım.

6 oyuncuyu çağırmamış. Hepsinin alınmama nedeni aynı mı sorusuna hepsinin farklı demiş. Bu durumda prim kavgası yapanlarla teknik taktik nedenlerle alınmayanları açıklayacak. Siz biliyorsunuz. Bizim basın bir şey yazmıyor ki. Bir kişi bile farklı nedenden dolayı alınmamışsa sen bu yaptığın açıklamalarla o bir kişiyi de töhmet altında bırakmış oluyorsun.
Suçlu ilan edildim diyor. Allah Allah bu takımı sen seçmedin mi? Kimi suçlayacağız. Futbolcuyu yuhalarız yuhalanmaz, teknik direktörü eleştiririz alınır. Arkadaş ben de böyle bir meslek istiyorum.

6 oyuncuyu çağırmamış. Hepsinin alınmama nedeni aynı mı sorusuna hepsinin farklı demiş. Bu durumda prim kavgası yapanlarla teknik taktik nedenlerle alınmayanları açıklayacak. Siz biliyorsunuz. Bizim basın bir şey yazmıyor ki. Bir kişi bile farklı nedenden dolayı alınmamışsa sen bu yaptığın açıklamalarla o bir kişiyi de töhmet altında bırakmış oluyorsun.
Suçlu ilan edildim diyor. Allah Allah bu takımı sen seçmedin mi? Kimi suçlayacağız. Futbolcuyu yuhalarız yuhalanmaz, teknik direktörü eleştiririz alınır. Arkadaş ben de böyle bir meslek istiyorum.
Ve aylık 962 bin tl maaş.Herkes ister :)

Yalnız Takdir edilmesi gereken ayrı bir olay inanılmaz bir temizlik çalışması var. Bu yönetimin mi yönetimden bir veya bir kaç kişinin projesi mi ? Riekerinkin yaptığı bir iş mi bilmiyorum ama Yıllarca hakketmediği halde takımda tutulan oynatılan kulüp için de nerdeyse bir bayrak teslimi gibi sürekli oluşan yerli çetesi bir kaç isim dışın da dağıtıldı.

Özellikle 90 lı yıllardan itibaren başlayan ve 90 ların sonun da Alt Yapıdan gelen oyuncuların artık krallıklarını ilan ettiği takımlar gördük Galatasaray da . En basitinden bu takım da yıllarca Hakan Şükür kollandı durdu. Evet iyi golcüydü çok büyük başarılara imza attı vs. Ama Hakan Şüküre hiç alternatif cıkartılmadı . Knup gibi Marcio gibi adı şanı duyulmamış 2.lig oyuncuları alınarak tehdit unusuru oluşturulmayacak şekil de arada saffet akyüz Mehmet gönülaçar gibi sıradan yerli yedek takviyesi ile hep onun oynaması sağlandı. İlie bir ara Hakandan daha çok gol atıyor diye gönderilmedi mi yahu? Bırakın çok iyi bonservis ödedi valencia hikayesini. Çok iyi para aldın da İlie yerine gittin neden marcio yu aldın? Sırf ilk 11 de oynasın diye orta alan da yer bulunamayan Ümit davala sağ beke çekildi ve capone dan sonra bir daha saf sağ bek alınmadı. Keza Hakan Ünsal sol bekte tekti ve alternatifi onun eksikliğinde orta sahadan sola kaydırılan Ergün Penbe idi. Bir ara nasıl olduysa sol beke luce zamanın da sebastian Perez diye bir adam kiralandı çok ilginçtir Galatasaray tarihini bırakın lige gelen en iyi bek iken ertesi sene bir baktık adam ortalar da yok gönderilmiş. Alınma çabası bile olmadı

Hamzanın demecini Hatırlayın Santrofor transferi için ya alalım da Burakın da üzülmemesi lazım İyi bir santrafor alırsak Burak Ne olacak dedi resmen adam ya . Bunlar işte hep bu yerli çetesini görmüş bu hamurda yoğrulmuş bir beyinin yorumları işte. Bence tek yabancı olmalı diyen Semih Kaya ile 3 yabancı iyidir diyen Olcan Adın bu yorumları tesadüf felan değil tamamen gördükleri içinde bulundukları ortamdan kaynaklanan real düşünceleri idi

hakan şükür, hasan şaş, servet, ayhan, ümit ve arda çetesinin feldkamp'ı bile bıktırdığını nasıl unuturuz. Ha o takım istedi ve şampiyon oldu. Cevat Güler takım kurmayı mı biliyor du ? O takımların bir şekilde kudreti vardı sonucu istediklerin de alıyorlardı. Bizim de demek ki işimize gelmiş şampiyonluklar kupalar geliyo diye ses etmemişiz görmezden gelmişiz yanlışa hataya susmuşuz ama artık kupalarla şampiyonluklara kanacak eski taraftar profili yok. Tek yabancıcı semih gibi değil de şuan sadece savunmada dahi dört yabancı adamının oyuncu olduğu tamamen hakedenin oynadığı, oyuncuların ; oynayanlara, transferlere, takıma geleceklere , gideceklere etki etmeyeceği bir Galatasaray gelirse herşey daha güzel olacak

İşin espirisi bir yana yönetim bu transfer döneminde beklemediğimiz hamleler yaptı alternatifi bol bir kadro oluşturuldu sadece sol bek alternatifsiz kaldı ama bu transferlerde Alp Yalman'ın da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Yerli çetelerine bu hakkı tanıyan ve dolayısıyla taraftarın da görmezden gelmesini sağlayan bir yabancı sınırlaması sistemi vardı. Eski taraftar profilinin olmaması ya da ya gerekirse 11 yabancıyı daha ucuza oynatırız düşüncesi taraftarların kupalara kanmamasından değil, yabancı sınırlamasının esnetilmesinden kaynaklanıyor bence. Yerli çetelerinin temizlenmesine de olanak veren durum bu gibi geliyor. Yoksa ben hala taraftar için şampiyonluğun önemli olduğunu ve kandırılabileceğini düşünüyorum. Sadece GS için değil bu yorumum genel Türk futbolu için.
Kupa almasına rağmen son yıllarda eleştirilen isimlerin başında Özbek yönetimi geliyor ama onlar da o kadar hatalı işler yaptılar ki kupa bile kurtarmıyor. Bu kadar sıvamasalar onlar da eleştirilmeyecek aslında. Hatta bu kadro ile GS şampiyonluk kovalasın ve seneyi lider bitirsin Özbek yönetiminin tüm hataları unutulacak, adamlara bak bu ekonomik tabloya rağmen şampiyon kadro kurdu diye tekrar güven oyu alacak.
Eski alışkanlıkların milli takıma yansımış olması da muhtemel. Aradaki mesele her neyse milli takıma yansımaması en azından kişisel ihtirasların ön plana çıkmaması gerekiyordu. Dünya kupası elemelerinde Hırvatistan ile oynanacak maçta belki de en formda milli futbolcu Arda'nın alınmaması eleştirilebilir. Milli takımı kulüp takımı gibi yönetmek doğru değil. Umarın yerine oynatılan gençler fırsatı değerlendirir ama bu kafalarla dünya kupasına katılmak bize uzak görünüyor. Daha başlamadan elendik hissi uyandırıyor.

Denayer, De Jong ve Kolbein geldi. BJK Atınç, Gökhan İnler ve Abubakar hamlesi yaptı, Etoo da gelecek galiba. FB ise Lens ve Sow'u aldı. BJK için İnler hamlesi olmasaydı yazı en iyi geçiren takım olduğumuz fikri oluşacaktı ama İnler net iyi transfer. FB bu sene tam anlamıyla saçmaladı. Van Persie, Emenike, Fernandao, Volkan ve Stoch olan takıma Sow ve Lens'i almak, defansta zaten sıkıntı yokken parayı Skrtel'e harcamak, Nani ve Diego'yu göndermek falan çok garip hamleler. Alper Potuk tabir yerindeyse alternatifsiz ve o da ne kadar yeterli tartışılır.

Cavanda ve Serdar için verdiğimiz 6-7 milyon bonservis yerine ham daha iyi bir sağ bek hem de tecrübeli (Ujfa tarzı) bir stoper alsaydık favori olurduk. Ama yine alternatifli ve önceki yıllara nazaran derinliği olan bir kadromuz oldu. Bu sene klasikleşen kondisyon sorununu da aşarsak -ki ilk 2 hafta iyi sinyaller verdi- yine ipi göğüsleyebiliriz.

De jong 17:30 da imzayı atıyor.Yıllık 2.5 m euro alacakmış + puan başı 5 bin euro.2 yıllık sözleşme.Denayer işi yattı gibi.Önemli olan gidecekler ne olacak henüz resmi açıklama yok.

Son yılların en iyi transfer dönemi oldu. Bir yedek sol bekimiz olmaması haricinde hem gitmesi gerekenler gitti, hem de alınanlar verimli ve iyi oyuncular. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.

Donk ve Hamit'ı elden çıkartıp bir tane orta saha alsak ilerleyen saatlerde çok güzel olur .2012-2013 devre arasından beri ilk defa verimli bir transfer dönemi geçirdik .

SON DAKİKA! G.Saray Selçuk İnan için BAE ekibi Al Wasl'dan gelen 5m Euro'luk teklifi, yeni transfer için zaman kalmadığından reddetti.

Cimbok sokak kaynak.

Selçuk la başlayan bu bölünme kendisinin gidişi ile noktanlancak sanırım yada aklını başına alcak oyununu oynıcak.

Bugunkü kadro 2 sene önce olsa Melo yu gönderemezlerdi.Hamza efendide bunlara biat edip Meloyu gödertti her nekadar Melo gitmek istesede takım içinde arkadaslıgı yoktu.

Yanlız suan Wesleynın elını cok kuvetlendırmemek lazım . Hollandalı bu kadar yeter.

Ogulcan yerine öncelıklı Semih,Hamit Tercih ederdim gitmelerini

Denayer Sunderland e gitti bu arada