2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Ya ben anlamıyorum Karşıyaka'nın bütçesi 3M değil mi deplasmanda 10 sayı geri düştüler yine de oyundan gram kopmadan geri gelip öne geçtiler 10 0 la. İnsan imreniyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar 8 kişiyle 1 haftada 4te 4 yaptılar. Kötü oynayınca bile tepki koyup mücadele ediyorlar. Karşıyakada iyi mücadele etti takdir etmek lazım

Avrupada havluyu attık zaten, koç istifa etmez yönetim de gönderemez bu senemiz haram olacak. Ligi 7 ya da 8. bitirip ilk turda eleniriz. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bir de Arroyo adı geçiyor ki resmen dalga geçiliyor bizimle.

Efes Uşak maçı çok zevkli oluyor ntvsporda. Uşak kısaları jeneriklik hareketler yapıyorlar Efes'lilerle de öyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. veya 8. olacağımızı sanmıyorum. Muhtemelen ilk 4'te yer alırız ama Ergin Ataman döneminde 2014-15 sezonunu averajla 8. sırada tamamlayıp Play-Off'a son sıradan girdik. Olmamış şey de değil yani.

Allah, bizim takima dacka ve febes ulkerin ucluk sansindan versin. Hele ozellikle dacka, adamlar ne salladiysa girdi trabzon macinda

Bir sezonda lig lisansı çıkarılabilecek oyuncu sayısı kaçtır,Dentmon'a lig için lisans çıkardıktan sonra yeni oyuncu-lar için kalan hakkımız kaç kişi ile sınırlıdır,bileniniz var mı? (Yönerge'ye bakmaya erindim)

Bir sezonda lig lisansı çıkarılabilecek oyuncu sayısı kaçtır,Dentmon'a lig için lisans çıkardıktan sonra yeni oyuncu-lar için kalan hakkımız kaç kişi ile sınırlıdır,bileniniz var mı? (Yönerge'ye bakmaya erindim)

11 oyuncuya lisans çıkarılabiliyor, 8 tanesi aynı anda olmak üzere, şu ana kadar 9 lisans hakkımızı harcadık, 2 hakkımız daha var

Ömer Onan,fb deki görevinden ayrılıp federasyonda genel koordinatör olmuş.Twitterda gördüm.

HAYIRLI İŞLER :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Karşıyaka deplasmanında ilk yarıda çok az farkla önde. Bu maçı da alırlarsa kayıpsız devam edecekler.

Beşiktaş sonunda yenildi. Zaten bundan önce hep nispeten kolay rakiplerle oynamışlardı. Daha Efes,Daçka,Fener,Banvit ve bizle oynayacaklar.

Bugün iki güzel maç var.
19:00 Tofaş-Efes (ntvspor)
21:00 Doğuş-Fener (ligtv3)

İBB'de Kartal,çapraz bağlarını koparmış ve sezonu kapamış.Üzücü bir durum.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi