2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Ligimiz şöyle kaliteli, basketbolumuz böyle gelişiyor diyen yöneticiler TED'in haline bakıp hiç utanmıyor mu acaba?

Vidmar'ın bugün Avrupa'da tutamayacağı, arkasında duramayacağı uzun yok. Bırakın bizim takımı, hiçbir Euroleague takımının almıyor olması onların ayıbı. Eksileri var elbette ama nefis bir savunma gücü ve karakteri bence Vidmar.

İbb 21 sayıdan geri dönse de yetmedi. Son dakikalarda basit top kayıpları ile farkı kapatamadılar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamilton ile yollar ayrıldıktan sonra geçen sene Giresun forması giyen Crocker ile anlaşmış Tofaş, bence harikulade hamle oldu, çok beğendiğim bir oyuncuydu.

Şu an Polonya sport klub kanalında İBB Beşiktaş maçını izliyorum. İBB 2.periyotun bitimine 3.30 kala 30-29 önde. Beşiktaş'ta stimac 20 sayı 9 ribaund ile oynuyor.

Stimac'ın sezon başı başlangıcı çok şaşırtıcı gerçekten. Kendinden hiç beklenmeyen derecede iyi bir oyun ortaya koyuyor. Sene başında böyle bir performans sergileyecek deseler inanamazdım.

Bugün Efes maçında Balıkesir'den Leon Williams Omic yokmuş gibi vurduğu poster smaçla yılın en iyi hareketlerinden birine şimdiden girdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhteşem savunma yapıyor Giresun da. Dixon'ın ya da Berk'in içeriyi zorlayıp savunmayı çok dağıtıp dışarda buldukları boş oyuncular dışında Fenerbahçe iyi pozisyon bulmakta çok zorlanıyor. Attıkları çok basket de oyuncu kalitesinden. Antic'in 3. çeyrek sonundaki üçlüğü, Nunnally'nin son periyottaki 7 sayısı gibi. Ted, İBB gibi absürd örnekleri saymazsak şu an ligde savunma azmi ve bilgisinden uzak ara en bihaber takımıyız. Kendi standartlarında felaket top oynayan Armstead bile pota altında Fenerbahçe uzunlarıyla boğuşuyor.

Bu arada NBA'den beri zayıf zekasıyla ünlü Vesely, bu yıl bu özelliğinin yanına inanılmaz bir çirkeflik eklemiş. Şimdi de Ledo'ya, Ron Artest ayarında bir faul yaptı. O kadar çirkin bir işti ki pozisyonu izlerken onun adına utandım. Geçen yıl Euroleague'in en iyi yüzlerinden olan adamın bugün bu hale gelmesi çok acayip. Yazın NBA yapamaması çok içine oturmuş sanırım.

Hücumda bu kadar üretkenlikten uzak bir Fener'e saçma hücum tercihleriyle maçı hediye ettiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi