Pancar surat Obradovic'e hakemler tarafından gösterilen müsamaha ve hoşgörüyü anlamıyorum , tahammül edemiyorum.
Dogru maçı izledigine emin misin ? Bırakın bu algı operasyonlarını . Kim döverek savunma yapti ? Mac sonu obra neden teknik faul almadı ? Macı izlemesek inanacagız bu masallara .Valla açık konuşayım giresun adam döverek savunma yapmaya çalıştı, hakemler de müsamaha gösterince saha karıştı. Veselynin yaptığı tamamen terbiyesizlik bu arada, doğru düzgün top oynamayınca hırsını başka şeylerden çıkarmaya çalışıyor.
Takım olma vurgusunda hem fikirim ama bizim takım böyle pislikler yapmasın yahuGiresun-fb macini ikinci periyottan itibaren izledim . İspanya'dan yorgun dönen fb takımı özellikle ücüncü ceyrek dixon ve datome gibi önemli oyuncularini dinlendirdi . Antic cok ekstra oynadi . Attıgı 2-3 üclük tamamiyle piyango son saniye el üstü basketler . Asıl dikkat cekilmesi gereken cok önemli bir nokta var . Macın bitimine 3 dakika kala ledo boş turnikeye giderken Vesely denilen karaktersiz , sert bir faul yaparak sportmenlik dışı faul aldı .
Fark 3 sayıydı ve giresun buradan sonra maca ortak olabilirdi ama maç boyu fb takımı bogdanovic başta olmak üzere ledo'nun üzerine oynayıp psikolojik olarak yıprattı bu oyuncuyu . Bu sportmenlik faul sonrası ledo vesely'nin üstüne yürüyecekti araya antic ve digerleri derken başta obra olmak üzere tüm teknik ekip ve oyuncular ayaklanarak ledo'yu baskı altına aldılar . Bu pozisyondan sonra maci psikolojik olarak kazandı zaten fb.
Dakikalarca hakeme itiraz eden Obra ve bench'e hic bir yaptırım uygulamadı hakemler (!) Ledo iki serbest atışı kacırdı ve sonrasında giresun tek basket atamadan macı 10 farkla kaybetti.
Ne kadar eleştirsekte herifler takım olmuş takım . Birlikte hareket ediyorlar. Birlikte kavga ediyorlar. Biz ne yapıyoruz? Göksenin ve sinan dışında bir lasme'miz vardı oda gitti.
Ruhsuzlar ordusu kaldı geriye.
Kemal bey ben maçın tamamını izlemedim sadece son olayın olduğunda denk geldim ? Siz böyle Fb savununca başka bir sitede Fb lilerin yorumlarına baktım ! Bir tane bile hakemlere çemkiren yok ?
Giresun-fb macini ikinci periyottan itibaren izledim . İspanya'dan yorgun dönen fb takımı özellikle ücüncü ceyrek dixon ve datome gibi önemli oyuncularini dinlendirdi . Antic cok ekstra oynadi . Attıgı 2-3 üclük tamamiyle piyango son saniye el üstü basketler . Asıl dikkat cekilmesi gereken cok önemli bir nokta var . Macın bitimine 3 dakika kala ledo boş turnikeye giderken Vesely denilen karaktersiz , sert bir faul yaparak sportmenlik dışı faul aldı .
Fark 3 sayıydı ve giresun buradan sonra maca ortak olabilirdi ama maç boyu fb takımı bogdanovic başta olmak üzere ledo'nun üzerine oynayıp psikolojik olarak yıprattı bu oyuncuyu . Bu sportmenlik faul sonrası ledo vesely'nin üstüne yürüyecekti araya antic ve digerleri derken başta obra olmak üzere tüm teknik ekip ve oyuncular ayaklanarak ledo'yu baskı altına aldılar . Bu pozisyondan sonra maci psikolojik olarak kazandı zaten fb.
Dakikalarca hakeme itiraz eden Obra ve bench'e hic bir yaptırım uygulamadı hakemler (!) Ledo iki serbest atışı kacırdı ve sonrasında giresun tek basket atamadan macı 10 farkla kaybetti.
Ne kadar eleştirsekte herifler takım olmuş takım . Birlikte hareket ediyorlar. Birlikte kavga ediyorlar. Biz ne yapıyoruz? Göksenin ve sinan dışında bir lasme'miz vardı oda gitti.
Ruhsuzlar ordusu kaldı geriye.
Dogru maçı izledigine emin misin ? Bırakın bu algı operasyonlarını . Kim döverek savunma yapti ? Mac sonu obra neden teknik faul almadı ? Macı izlemesek inanacagız bu masallara .
Ponitka kesinlikle düşünülmesi gereken bir oyuncu olabilir ama Petway için aynı şeyi düşünmüyorum. Petway zaten iyi durumda değildi geçen sene de.