2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Valla açık konuşayım giresun adam döverek savunma yapmaya çalıştı, hakemler de müsamaha gösterince saha karıştı. Veselynin yaptığı tamamen terbiyesizlik bu arada, doğru düzgün top oynamayınca hırsını başka şeylerden çıkarmaya çalışıyor.

Giresun-fb macini ikinci periyottan itibaren izledim . İspanya'dan yorgun dönen fb takımı özellikle ücüncü ceyrek dixon ve datome gibi önemli oyuncularini dinlendirdi . Antic cok ekstra oynadi . Attıgı 2-3 üclük tamamiyle piyango son saniye el üstü basketler . Asıl dikkat cekilmesi gereken cok önemli bir nokta var . Macın bitimine 3 dakika kala ledo boş turnikeye giderken Vesely denilen karaktersiz , sert bir faul yaparak sportmenlik dışı faul aldı .

Fark 3 sayıydı ve giresun buradan sonra maca ortak olabilirdi ama maç boyu fb takımı bogdanovic başta olmak üzere ledo'nun üzerine oynayıp psikolojik olarak yıprattı bu oyuncuyu . Bu sportmenlik faul sonrası ledo vesely'nin üstüne yürüyecekti araya antic ve digerleri derken başta obra olmak üzere tüm teknik ekip ve oyuncular ayaklanarak ledo'yu baskı altına aldılar . Bu pozisyondan sonra maci psikolojik olarak kazandı zaten fb.

Dakikalarca hakeme itiraz eden Obra ve bench'e hic bir yaptırım uygulamadı hakemler (!) Ledo iki serbest atışı kacırdı ve sonrasında giresun tek basket atamadan macı 10 farkla kaybetti.
Ne kadar eleştirsekte herifler takım olmuş takım . Birlikte hareket ediyorlar. Birlikte kavga ediyorlar. Biz ne yapıyoruz? Göksenin ve sinan dışında bir lasme'miz vardı oda gitti.
Ruhsuzlar ordusu kaldı geriye.

Kemal bey ben maçın tamamını izlemedim sadece son olayın olduğunda denk geldim ? Siz böyle Fb savununca başka bir sitede Fb lilerin yorumlarına baktım ! Bir tane bile hakemlere çemkiren yok ?

Valla açık konuşayım giresun adam döverek savunma yapmaya çalıştı, hakemler de müsamaha gösterince saha karıştı. Veselynin yaptığı tamamen terbiyesizlik bu arada, doğru düzgün top oynamayınca hırsını başka şeylerden çıkarmaya çalışıyor.
Dogru maçı izledigine emin misin ? Bırakın bu algı operasyonlarını . Kim döverek savunma yapti ? Mac sonu obra neden teknik faul almadı ? Macı izlemesek inanacagız bu masallara .

Giresun-fb macini ikinci periyottan itibaren izledim . İspanya'dan yorgun dönen fb takımı özellikle ücüncü ceyrek dixon ve datome gibi önemli oyuncularini dinlendirdi . Antic cok ekstra oynadi . Attıgı 2-3 üclük tamamiyle piyango son saniye el üstü basketler . Asıl dikkat cekilmesi gereken cok önemli bir nokta var . Macın bitimine 3 dakika kala ledo boş turnikeye giderken Vesely denilen karaktersiz , sert bir faul yaparak sportmenlik dışı faul aldı .

Fark 3 sayıydı ve giresun buradan sonra maca ortak olabilirdi ama maç boyu fb takımı bogdanovic başta olmak üzere ledo'nun üzerine oynayıp psikolojik olarak yıprattı bu oyuncuyu . Bu sportmenlik faul sonrası ledo vesely'nin üstüne yürüyecekti araya antic ve digerleri derken başta obra olmak üzere tüm teknik ekip ve oyuncular ayaklanarak ledo'yu baskı altına aldılar . Bu pozisyondan sonra maci psikolojik olarak kazandı zaten fb.

Dakikalarca hakeme itiraz eden Obra ve bench'e hic bir yaptırım uygulamadı hakemler (!) Ledo iki serbest atışı kacırdı ve sonrasında giresun tek basket atamadan macı 10 farkla kaybetti.
Ne kadar eleştirsekte herifler takım olmuş takım . Birlikte hareket ediyorlar. Birlikte kavga ediyorlar. Biz ne yapıyoruz? Göksenin ve sinan dışında bir lasme'miz vardı oda gitti.
Takım olma vurgusunda hem fikirim ama bizim takım böyle pislikler yapmasın yahu :)

Kemal bey ben maçın tamamını izlemedim sadece son olayın olduğunda denk geldim ? Siz böyle Fb savununca başka bir sitede Fb lilerin yorumlarına baktım ! Bir tane bile hakemlere çemkiren yok ?

Kusura bakmayın ben maçı bu şekilde yorumladım, hatalı da yorumlamış olabilirim. Fbyi günahım kadar sevmem Yaşar hocanın söylediği obranın teknik faul kısmı doğru zaten. Ama ben maçı geren şeyin hakemlerin giresunun faullü savunmasına izin vermelerinden kaynaklandığını düşünüyorum hepsi bu sadece.

Her yıl kadro değiştiği bir ortamda sabit bütçenin bulunmadığı bir ortamda takım olman imkansız.Üç yıldır Obradovicle devam ediyorlar bütçeleri sabit, kemik kadroyu koruyup açıklarını takviye ederek her yıl devam ediyorlar. Bizde Ataman 2012 den beri devam ediyor ama ne bütçe ne de kadroda istikrar var neticede bir felsefede yok felsefe kolay yerleşmez ama bunun temelini atmak içinde hiçbir çaba içerisinde bulunmadık biz yıllardır kaos basketbolu oynuyoruz ne yazık ki...

Dogru maçı izledigine emin misin ? Bırakın bu algı operasyonlarını . Kim döverek savunma yapti ? Mac sonu obra neden teknik faul almadı ? Macı izlemesek inanacagız bu masallara .

Kusura bakmayın hocam bir üstteki mesajımda düşündüğüm şeyleri söyledim, kimseyi kandırmak veya masal anlatmak gibi bir niyetim yoktu. Bana göre veselynin o kasti fauK pozisyonunda teknik faul alması gereken 3 kişi var vesely ledo ve itiraz eden obradovic.

Maçtan sonra sıcagı sıcagına foruma yazdıgım icin uslubum biraz kaba gelmiş olabilir .Asıl siz kusura bakmayin kemal bey .

Kemal Bey'e yüklenilmiş ama yanlış bir şey dememiş. Giresun kesinlikle çok sert zaman zaman dayak atar tarzda oynadı gerçekten. Maçın sonundaki pozisyonda Obradovic'in teknik alması bence de gerekiyordu ama Ledo'da almalıydı mesela Vesely'nin üstüne yürüdüğü için ve bu iki teknik zaten birbirini götürecekti. Giresun'un 2 ABD'lisi 9-10 metreden 3'lükler denemeseydi, Ledo maç sonunda zıvanadan çıkmasaydı belki de bu kadar sert oynadıkları maçı kazanmış olurlardı.

Mahalbasic pota altını denize dökmüşken 20 saniye kala atılan üçlüklerle maç Fener'e gitti. Gerçekten kaliteli oyuncuymuş. Tabi Gill'i de unutmamak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuma akşamı yenilgimizden dolayı Fenerin yenilgisi umrumda değil şu anda. Zaten takımımız da güven vermiyor onlar yenilse bile biz saçma sapan maç kaybederiz Bu kadar geniş bir rotasyona rağmen düşüncem bu

Karşıyaka'da Ponitkayı seyredince insan hüzünleniyor, oyun içerisinde devamlı aktif. Bizim Diebler'den bekleyip alamadığımız herşeyi yapabiliyor.
Belirli oranda topu yere vurabiliyor, hareketli topsuz oyunu ile kendine boş pozisyon yaratabiliyor, oyunun iki tarafında da hareketli

Keza aynı şey Petway içinde de geçerli, Udoh karşısında durabiliyor ve savunma direncini artırıyor. Artık 4 oynayamayan Dean Thompson dan performans beklemeye devam edelim biz

Bir oyuncu bizim yerimize daha az paraya Baskonia'yı, Olympiacos'u tercih edebilir, anlarım, bu oyuncular için abartılı ücretler ödemek gerekebilir.
Ama Ponitka ve Petway gibi oyuncular için bahane yok. Pekala ilk tercihleri Karşıyaka önünde biz olurduk

Ponitka kesinlikle düşünülmesi gereken bir oyuncu olabilir ama Petway için aynı şeyi düşünmüyorum. Petway zaten iyi durumda değildi geçen sene de.

Ponitka kesinlikle düşünülmesi gereken bir oyuncu olabilir ama Petway için aynı şeyi düşünmüyorum. Petway zaten iyi durumda değildi geçen sene de.

Ponitka ve Petway'i, Diebler ve Thompson ile kıyasladım dostum. Kadro kurarken yedek 4 numara için Petway'i ben de düşünmezdim, ama Thompson'ı daha çok düşünmezdim demek istedim