2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Russ'dan verim alınamayacağı belli. Disiplinsiz davranışları var diyerek ve mobing olarak değerlendirilebilecek uygulamalarla kadro dışı da kaldı, bir takım argümanlar ileri sürülerek tazminat ödemeden yollayabilir miyiz diye düşünüldü ve olmadığı için geri döndü. Dentmon gider, Russ gelir sonra gider bunlar başka tartışma konusu.
Benim aklıma takılan Russ geri çağrıldığına göre demek ki tazminatsız gönderemeyeceğimiz anlaşılmış, yoksa hiç affedilmezdi. Tüm bu verilere göre ben Russ'un haklı olduğu sonucunu çıkardım, teknik ekip ve yönetim de öyle olduğunu düşünüyor ki affetmişler. Russ haklıysa da maruz kaldığı muamele mobing oluyor. Dentmon'un yerine oyuncu bakarken bu durum aleyhimize olmaz mı? Hadi transfer, kazanma, başarı geldi diyelim ya etik problemler.

Verim alamayacağımız bir oyuncuya kaldık burası üzücü ama bundan daha üzücü olanı bu oyuncuya yaptıklarımız. Şu saatten sonra efsanemiz Toney Douglas gelse havalara uçmam.

R. Smith rotasyon anlamında çok sıkıntılı hallere düşmediğimiz takdirde süre falan alamaz. Menejerinin açıklamalarına bakılırsa parasının tamamını almadan gitmiyor muhtemelen.

Hazır Dentmon'dan bize güzel bir bütçe kalınca Smith de madem gitmiyor bari kadroda dursun mantığıyla affedilmiştir

Dentmon'ın zarar vermeden gidecek olması iyi oldu...
Arka planda neler olduğunu bilmeden millet ne güzel atıp tutuyor. Yargısız infaz yapmada forumun üstüne yok. Tabi onlar çoktan Ataman için idam kararı verdi ya. Ben bunları yazınca kızıyorlar bana....
Nereden biliyorsunuz acaba Ataman'ın affettiğini... Belki yönetim baskı kurdu veya Ataman'dan habersiz affetti...
Yada Russ özür diledi ve kadroya girmesi halinde bazı şeylerden ödün verdi...
Neyse Russ da gidecek eninde sonunda...Bu haliyle yoksa kimse takıma sokak basketbolcusunu koymaz...

Arka planda neler olduğunu bilmeden millet ne güzel atıp tutuyor. Yargısız infaz yapmada forumun üstüne yok. Tabi onlar çoktan Ataman için idam kararı verdi ya. Ben bunları yazınca kızıyorlar bana....
Nereden biliyorsunuz acaba Ataman'ın affettiğini... Belki yönetim baskı kurdu veya Ataman'dan habersiz affetti...
Neyse Russ da gidecek eninde sonunda...Bu haliyle yoksa kimse takıma sokak basketbolcusunu koymaz...
Atamandan habersiz affetti düşüncesi bile mümkün değil abi. Atamanın istemediği hiçbir şey olmaz bu şubede.Her şeyden önce sen Russa bu kadar laf ettikten sonra böyle affedilmesini normal karşılıyor musun? Merak ediyorum hakikaten. Bence insanlar da bu tutarsızlıklara isyan ediyorlar. Galatasaray basketbol takımı antrenörü mobbing uygulayamaz ahlaksızlığın dik alası bu

Ya hocam iyi güzel diyorsun da Ergin Atamanı pürü-pak mı sanıyorsun? Bu olanların sebebidir hoca..Daha ne konuşuluyor anlamıyorum..Russ özür dilese ne olacak dilemese ne olacak..Bu olayların buralara gelmemesi lazımdı ama yaptığı yanlış kadro seçimleriyle bu noktalara geldik ve Euroleague'de imaj falan kalmadı!!

Atamandan habersiz affetti düşüncesi bile mümkün değil abi. Atamanın istemediği hiçbir şey olmaz bu şubede.Her şeyden önce sen Russa bu kadar laf ettikten sonra böyle affedilmesini normal karşılıyor musun? Merak ediyorum hakikaten. Bence insanlar da bu tutarsızlıklara isyan ediyorlar. Galatasaray basketbol takımı antrenörü mobbing uygulayamaz ahlaksızlığın dik alası bu

5 yıldır Ataman'ın istemediği o kadar çok şey olduki bu şubede....
Ben sadece yargısız infaz yapmayın, bekleyin ve görün diyorum:...
Ataman sadece performanstan memnun değilim diyor, bunu sert bir şekilde söylüyor (üslubuna bende karşıyım) ama mobbinge girersen Obradovic'in söylediklerinden farklı bir şey de söylemiyor....
Ha şu da var, Russ'ı kadroya alır oynatırsa, Can bu sokak basketbolcusu için dışarıda kalırsa bu duruma en önde ben isyan ederim...

5 yıldır Ataman'ın istemediği o kadar çok şey olduki bu şubede....
Ben sadece yargısız infaz yapmayın, bekleyin ve görün diyorum:...
Ataman sadece performanstan memnun değilim diyor, bunu sert bir şekilde söylüyor (üslubuna bende karşıyım) ama mobbinge girersen Obradovic'in söylediklerinden farklı bir şey de söylemiyor....
5 yıl içinde olmuştur doğru. Ama 2 senedir gayet de şubedeki tek adam. Obradovic yapıyorsa o da yanlış ama o beni ilgilendirmiyor. Mühim olan konu yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmamak. Koç her yaptığı yanlışa bir yanlış ekliyor. Dentmona teklif geldiyse gönderilmesi doğru bence. Çok sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen faydadan çok zarar getirecek bundan sonra. Kulüple olan aidiyeti tam kurmuşken kadrodışı kalması da tüy dikti

Takım iyice Brezilya dizilerine döndü. Her an bir aksiyon, her an bir entrika. İki dakika sonra ne olacağı belli değil.

Tamam Dentmon'ın talibi çıktı gönderiyorsun. Peki yokluğunu zerre hissetmediğimiz üstelik daha 1-2 hafta önce bir ton laf ettiğin Russ'ı niçin affediyorsun? Bir koçun davranışları bu kadar ölçüsüz, birbirine zıt olamaz.

Russ süre almaya da başlarsa tam komedi. O müthiş deliciliğine hasret kalmıştık epeydir. Bakalım bu sefer neyi delecek?

Smith de gönderilmeli ama öyle bir kontrat yapıyorsun ki sanki hiç problem yaşamama garantin varmışçasına imzaları atıyorsun. Önce kendini garantiye alacaksın. Şartları kabul etmeyen oyuncuyu almayacaksın bu kadar basit. Russ Smith bilinmeyen bir oyuncuydu sanırım Avrupa'nın diğer kulüpleri hiçbir zaman kendisine gitmedi. İlginç gerçekten. Mesela McCollum'un bir Avrupa geçmişi vardı ve iyi de oynamıştı. Buraya geldi oyununu daha iyi bir seviyeye çıkardı. Ona verdiğin kontratın hemen hemen aynısını Smith'e veriyorsun, garantisi yok. Kumar oynanır ama mantıklı olan kumarı oynarsın. McCollum gibi. Bu adam affedilmiş görünüyor pekala ne gibi değişim olacak? Belki takımdaki iyi hava tekrar bozulacak. Belli ahenk yakalamışsın bu riske girmeye değmez. Yanlış şey yapıyoruz umarım yanılırım.

Dentmon'un da çok bir farkı yok. Aldığını atıyor. Bu gibi bencilliklere ancak alt seviye takımlarda izin verilir. Bizim takımda olacak iş değil.

Pistons, Jackson iyileşmişken Udrih'i serbest bıraksa da çöreklensek. Oyun kurma ihtiyacımıza bire bir olurdu. 34'e geldi artık Avrupa'ya dönmeli :D

Dentmon'ın zararsız gitmesi iyi hoş da Russ nasıl affedilir yahu ?
Takımın ahengini ne diye bozuyoruz yine ?
Russ'ı da gönderelim, kurtulalım işte..

Ergin hocayı çok seviyorum ama guardlara yaklaşık 2 milyon verip yine orada Sinan'ı oynatmak zorunda kalınması tam bir fiyasko.Bunu fener ya da efes yapsa neremizle güleceğimizi şaşırırız.

Panathinaikos maçında Dentmon yok, Smith var - Gamaspor

Galatasaray Odeabank'ın Başantrenörü Ergin Ataman, gamaspor.com'a özel açıklamalar yaptı. Ataman, Justin Dentmon ve Russ Smith'in son durumunu anlattı.

İşte Ergin Ataman'ın açıklamaları:

DENTMON İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK

"Dentmon ile anlaşmalı olarak yollarımızı ayırdık. Ocak ayına kadar olan alacaklarını alacak. Hafta sonu İstanbul'dan ayrılacak. Bizimle Atina'ya gelmeyecek."

SMITH, TAKIMLA ÇALIŞTI

"Russ Smith bugün bizimle idmana çıktı. Yarın Atina'ya gelecek. Onun da menajeri ile konuştuk. Bir teklif gelirse değerlendirebileceğimizi söyledik. Euroleague'in devre arasına kadar transfer yapmayacağız. Euroleague devre arasında bakacağız artık."

Galatasaray Odeabank, Euroleague'in 11. haftasında cuma günü Atina'da Panathinaikos deplasmanına çıkacak.

R. Smith rotasyon anlamında çok sıkıntılı hallere düşmediğimiz takdirde süre falan alamaz. Menejerinin açıklamalarına bakılırsa parasının tamamını almadan gitmiyor muhtemelen.

Hazır Dentmon'dan bize güzel bir bütçe kalınca Smith de madem gitmiyor bari kadroda dursun mantığıyla affedilmiştir
Peki siz bu mantığı doğru buluyor musunuz?

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef yine sezon başında acele etmemizin cezasını çekiyoruz. İlk baştan herkese lig lisansı çıkartılması, Avrupa da nasıl oynayacağı belli olmayan RUsh a umut bağlamalar, sonra genelde skorer yönünü bildiğimiz Dentmon'u transfer etmek. Bunlar hepsi acele karar verilmiş ve hepsi de hocanın transferileri. Ergin hocayı severiz belki de bir daha yaşamayacağımız duyguları yaşattı, onun sayesinde belki de 1 mio GS taraftarı takımla ilgilenmeye başladı ama maalesef hocam yanlış kararlarının acısını çekiyoruz.

Hocanın açıklamadan Russ'ı düşünmediği belli. Şimdilik duracak kadroda, süre alacağını samıyorum hiç. Önemli olan bizim kimi alacağımız. Çok az guard var piyasada.