Russ Smith sıradan bir oyuncu. Gelişim liginde ve yaz liginde kendisinden iyi yığınla oyuncu çıkardı. Hangi kafa Russ Smith'e 1 milyon dolar bağladı ben asıl orda takıldım.
Russ Smith takımı kaybetse bile sadece skor yapma kafasında, oyun zekası düşük bu kafasını da değiştirmedikçe sadece gelişim ligi skoreri olarak kalacak bir oyuncu. Düzenli bir avrupa takımına katkı verme ihtimali çok düşük. Düzen dışı skorer desen değil, düzen oyuncusu desen değil. Hangi kafa allayıp pullayıp 1 milyon dolara bu adamı bize çaktı ben gerçekten menajerini tebrik etmek istiyorum.
Bobby Brown ya da Jamon Gordon hamlesi bekliyorum hocamızdan. Bu sezona bu yakışır çünkü.
Dentmon nasıl bir oyuncu olduğunu Maccabi deplasmanında gösterdi, içerde Olympiakos maçında gösterdi. Ben kendisine verdiği emekler, vermeye çalıştıkları için teşekkür ediyorum.
Ergin Ataman 40 yaşını geçti, hala oyuncağı elinden alındığında ağlayan zengin çocukları gibi davranıyor. Yazık gerçekten 2.5 milyon dolar çöpe gitti.
Bir kere özeleştiri yap be adam bir kere. Hep mi dışarısı suçlu. Yazık günah takım Yunanistan deplasmanına gidecek oyun kurucusuz. Adam Arda Turan diye tweet atıyor ben böyle bir şey görmedim ömrümde.