2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Smith'i cuma akşamı ilk beşte görürsem herkesin aksine ben şaşırmam... Haa oda çıkar adam gibi savunma yapabilirse bak o zman şaşırırım işte :) Dentmon saçmalığından kurtulduğumuza ayrıca sevindim. Keşke bu hamleyi ilk Fb maçından sonra yapabilseydik(Dentmon veya Smith) Ama görüldüğü üzere Smith'in menajeri bayağı iyiymiş. Acaba Daye'nin menajeri nasıl ? Kızacaksın belki ama Simth den çok büyük zarar ediyoruz madem ondan öyle veya böyle faydalanmaya çalışmalıyız. Daye den çıkıp yerine Davis te olduğu gibi nokta transfer yapmalıyız.

Şurda devre arasına kalmış 1 ay. En azından 1 ay daha durabilirdi Dentmon. Ondan sonra oyuncuyu mu kazanırsın yoksa transfer mi yaparsın sana kalmış ama zaten kısıtlı guard rotasyonunda Dentmon'u devre arası olmadan göndermek saçmalığın daniskasıdır. Hele bu zamana kadar faydasından çok zararı olmuş, sakatım diye idmanlara katılmayan Russ Smith'i affetmek daha bir daniskalıktır. Kimse kusura bakmasın.

Russ Smith'i de Dentmon'a yaptığımız gibi Ocak ayına kadar bütün parasını ödeyelim ve gönderelim..

Bu arada Stefan Markovic bonservis ile birlikte ne kadar tutar ?

Peki siz bu mantığı doğru buluyor musunuz?

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maddi yoklukta alternatif bir opsiyonumuz yok ki. Yani bu mantığı doğru bulmayıp alternatif olarak ne sunabilirim ? Bu oyunculardan faydalanamayacağımız bu kadar barizken gönderip bütçe oluşturmamız lazımdı. Teklif Dentmon'a geldi. Yalnız transfer yapmadan Smith de giderse sayısal anlamda sıkıntıya düşebiliriz. Yenisi gelinceye kadar tutmak durumundayız. Başka ne yapabiliriz mesela, sizin öneriniz ne?

Asıl mantıksızlık sezon başı bu iki oyuncuya 1.75 milyon dolar bağlamak.

Geçen sezon Dorsey'de yaşadığımızın hemen hemen aynısı olmasada bir benzerini Dentmon'la yaşadık böylece. En az zararla kurtulduk gibi düşünebiliriz, çünkü kimyalar hiç uymuyordu maalesef. İnşallah geçen sene olduğu gibi bu senede gidenin yerine en doğru oyuncuyu bulabiliriz.

Russ'un dönmesi ise bencede tamamen yanlış bir karar. Belki bir kaç iyi hareket yaparda taliplisi çıkar diye düşünüyoruz herhalde.

Sezon başında 900K'ya anlaştığımız ve Ocak'a kadar ki alacaklarını alacak olan(muhtemelen yarısı işte) Dentmon'dan nasıl zarar etmedik onu anlamadım. Ha olabilecek en zarar buysa buna da şükür tabi. Russ Smith'in tekrar affedilmesinin akla mantığa sığacak yeri yok umarım bir an önce en az zararla ondan da kurtuluruz.

Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ergin Ataman Russ Smith için "kendisi bir daha Galatasaray forması giyemez" demedi mi? Hayırdır? Ne oluyor? Rakip takımların "blok" istatistiklerini mi yükseltmeye karar verdi?

Çok enteresan bir adam.

Russ'u idman için almışlardır bence. Ligi de düşünüerek pas atabilen, defansı ortalama üstü, çılgın olmasa da şut tehtidi olan bir kısa gelmesi umudunu taşıyorum.

Malcolm Delaney NBA'de neler yapıyor ?
Buraya getirme imkanı var mı ?
Yada Stefan Markovic'in bonservis ne kadar tutar ?
Gelme ihtimali var mı ?

Kendall Marshall nasıl olur? Dleague'de Reno Bighorns'da oynuyormuş. Aradığımız düzeni sağlayacak guard olabilir eğer sağlıklıysa.

Dentmon Ted Kolej maçında bu takıma katkı veremeyeceği çok belliydi. Kurtulduğumuz iyi oldu. Russ Smith içinde teklif bekliyoruz ancak oynatmazsak yollayamayız. Bence lig maçlarında önemsiz maçlarda özellikle oynatmamız gerekiyor. Biraz kendisi göstersin elden çıkarabilelim.

Dentmon Ted Kolej maçında bu takıma katkı veremeyeceği çok belliydi. Kurtulduğumuz iyi oldu. Russ Smith içinde teklif bekliyoruz ancak oynatmazsak yollayamayız. Bence lig maçlarında önemsiz maçlarda özellikle oynatmamız gerekiyor. Biraz kendisi göstersin elden çıkarabilelim.

Lig maçlarında oynatabilmek için yeniden lisansını çıkartmamız gerekiyor. Lisans çıkartırsak sanırım yeni yabancıya yer kalmıyor.

Jamon Gordon gelecek bence gayette iyi bir tercih olur Dentmon-Russ ikilisinden kurtulmalıydık biri gitti öbürüde gidici

Bu maddi yoklukta alternatif bir opsiyonumuz yok ki. Yani bu mantığı doğru bulmayıp alternatif olarak ne sunabilirim ? Bu oyunculardan faydalanamayacağımız bu kadar barizken gönderip bütçe oluşturmamız lazımdı. Teklif Dentmon'a geldi. Yalnız transfer yapmadan Smith de giderse sayısal anlamda sıkıntıya düşebiliriz. Yenisi gelinceye kadar tutmak durumundayız. Başka ne yapabiliriz mesela, sizin öneriniz ne?

Asıl mantıksızlık sezon başı bu iki oyuncuya 1.75 milyon dolar bağlamak.

Oynatmadığımız, oynamayacak olan oyuncuyu kadrodan ayrılırsa(Russ) sayısal anlamda nasıl sıkıntıya düşeriz?

Mantığı doğru buluyor musunuz sorum Russ Smith özeline idi. Dentmon için değil. Baştan süreci ben böyle yönetmezdim bana sorarsanız. Ama madem süreci böyle yönettiniz kadroya geri almazdım. Ataman konu başlığında da yazdım. Pragmatist bu tarz davranışları sevmiyorum. Sporda herşey kazanmak değil. Benim sıkıntım bu kadar boş laf edilmesi, Ataman smithle ilgili hiç konuşmasa bu eleştiriler olmayacaktı. Dentmon ve russ kadro dışı bırakılıp, dentmonın affedilme süreci de sıkıntılı. Dentmon faydalı olabilir, afdedelim. Russ berbart gitmesi için kadro dışı bırak, mobing uygula. Hah Dentmona teklif geldi gönder. Tüm söylenenleri yut( doktor, kan örneği, sahada mücadele edecek sporcu vurgusu) Russ'ı tekrar kadroya al. Neden???
Sanırım kelamımı anlatabildim. Saygılar...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hiç anlamadım anlamayacağım da. Russ Smith konusunda en başından beri aynı şeyi savundum kesinlikle iyi katkı verebilecek özel bir oyuncu. Ayrıca bu çocuk adaptasyon sürecinde sabah 8 de salona gelip antrenmanlar , hazırlıklar yapmıyor muydu?
Dentmon konusunda da forumun geneline katılmıyorum. Biz şu an bi nebze iddalıysak bunun en büyük sebeplerinden biri de Dentmon'ın Olympiakos maçında yaktığı ateştir. Demek ki katkı alınabiliyormuş. Neyse işler iyice komedi filmine gördü Allah sonumuzu hayretsin..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence şuan en büyük eksiğimiz fizikli ön alan savunması yapabilen oyunu yönlendiren bi guard şutu çok olmasa da olur önemli olan ön alan savunması ve oyunu yönlendirmesi bunların üstüne ortalama bi deliciliği olursa harika olur ne kadar bütçemiz var pek bilmiyorum oyuncu havuzum geniş değil öyle piyasada var mı bu özellikte guard

Russ Smith sıradan bir oyuncu. Gelişim liginde ve yaz liginde kendisinden iyi yığınla oyuncu çıkardı. Hangi kafa Russ Smith'e 1 milyon dolar bağladı ben asıl orda takıldım.

Russ Smith takımı kaybetse bile sadece skor yapma kafasında, oyun zekası düşük bu kafasını da değiştirmedikçe sadece gelişim ligi skoreri olarak kalacak bir oyuncu. Düzenli bir avrupa takımına katkı verme ihtimali çok düşük. Düzen dışı skorer desen değil, düzen oyuncusu desen değil. Hangi kafa allayıp pullayıp 1 milyon dolara bu adamı bize çaktı ben gerçekten menajerini tebrik etmek istiyorum.

Bobby Brown ya da Jamon Gordon hamlesi bekliyorum hocamızdan. Bu sezona bu yakışır çünkü.

Dentmon nasıl bir oyuncu olduğunu Maccabi deplasmanında gösterdi, içerde Olympiakos maçında gösterdi. Ben kendisine verdiği emekler, vermeye çalıştıkları için teşekkür ediyorum.

Ergin Ataman 40 yaşını geçti, hala oyuncağı elinden alındığında ağlayan zengin çocukları gibi davranıyor. Yazık gerçekten 2.5 milyon dolar çöpe gitti.

Bir kere özeleştiri yap be adam bir kere. Hep mi dışarısı suçlu. Yazık günah takım Yunanistan deplasmanına gidecek oyun kurucusuz. Adam Arda Turan diye tweet atıyor ben böyle bir şey görmedim ömrümde.