2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Oyleyse Brown veya Douglas en makul adaylar duruyor suanda Douglas'i bir adim one almak lazim ben pek tanimiyorum ama yapilan degerlendirmelere gore bizim ihtiyacimiz olan oyuncu Douglas gibi duruyor.

Beni dusunduren nokta gercekten 4.5 numaraya mi ihtiyacimiz var yoksa 3.5 numaraya mi? Tyus ve Pleiss bana gore o pozisyon icin yeterli, atletik sert bi 3.5 numara bizim oyunumza daha fazla katki yapabilir.

Bu zaman da transfer yapmak zor. Zaten iyi oyuncular takımlarıyla devam ediyor. Bonservis verecek paramız yok. Ama şu bu gerçek özellikle alacağımız 1 numara takımın bundan sonra ki kaderine olumlu ya da olumsuz direk etki edecek.

Micov - Daye - Tyus - Pleiss varken 4 numara transferi gerekli mi emin değilim. Elimizde iyi para kaldı, gerekirse buy out verip sadece iyi bir oyun kurucu transfer etmeliyiz. Markovic ve ya Theodore yoklanabilir

Staff Bobby Brown'u düşünüyorsa , borcumuz olan oyuncularla iletişime geçip ivedi şekilde transfer yasağı için girişimlerde bulunmalarını istemeliyiz.

Hocam hakkaten çok şanslısın, aldığın 2 gardıda gönderdin, bu forumu takip eden bir grup dışında eleştirilmedin bile. Artık her şeye yeniden başlama şansın doğdu, hiç olmazsa bu sefer yanlış yapma, savunma özürlüsü bir takımız zaten Erceg tarzı 4 numaralardan uzak dur, Allah aşkına uzak dur. Bir sürü saçma adam aldın 35 yaşındaki adamı dizleri bitmiş bir adamı bile bu kadar zor bir lig için ana rotasyona dahil etmeyi denedin, hiç olmazsa bu sefer önce gaRd al. Alacağın gaRd varsın gelecekte Avrupanın en iyi gardı olmasın, savunma yapsın takımı oynatsın yeter. 4 numarada takıma sertlik katsın, varsın leblebi gibi üçlük atmasın.Çok şey yazmak istiyorum, sürekli siliyorum, kırıcı olmakta istemiyorum. Kısacası hocam savunma bilen adamlar al hiç olmazsa bu sefer...

Micov - Daye - Tyus - Pleiss varken 4 numara transferi gerekli mi emin değilim. Elimizde iyi para kaldı, gerekirse buy out verip sadece iyi bir oyun kurucu transfer etmeliyiz. Markovic ve ya Theodore yoklanabilir

400 bin dolar istediler Barcelona'dan Markovic için. Micov da sürelerinden epey şikayetçi, sakat sakat da oynadığını unutmamak lazım. 4 de gerekir bana kalırsa. Bulabilirse atletik, sert 3.5 da işimizi görür.

Aptalca yapılan transfer hatalarına rağmen elimize transfer yapma fırsatı geliyor bunada şükür,lakin bu fırsat her zamankinden daha dikkatli ve titiz hareket edip değerlendirilmeli,aynı zamanda bu süreç Ergin hocanın yaptığı fahiş hatalarından ders alıp almadığınıda gösterecek,Ataman'ın oyuncu transfer etme kriterleride sakat söylediklerinden anlayabiliyoruz ama İNŞAALLAH bu sefer çuvallamazda doğru oyuncuları bulup transfer ettirir hata yapma lüksü,hakkı yok o derece önemli bu süreç.

400 bin dolar istediler Barcelona'dan Markovic için.

Smith - Dentmon - Thompson üçlüsünün sezon başı bize maliyeti 2.5 milyon dolardı. Alacaklarının yarısını verip ayrıldığımız düşünüldüğünde yaklaşık 1 milyon doların üzerinde para var elimizde.

Sezonun geri kalanı için Markovic'in isteyeceği para 300-400 bin dolar olsa istenilen bonservis rahatlıkla verilir

Will Bynum, Jaret Jack, X Munford, Ray Mc Collum Guard için boşta olan bir şekilde düşünebileceğimiz ihtiyacımız olan isimler. Benim tercihim imkanlar el verirse Will Bynum olurdu.

Bu takıma sadece oynatan guard değil aynı zamanda 4 ve 5 oynaya bilen,ribaundları kovalayacak savunma özellikleri olan uzun oyuncu transferi şart,elimize bu fırsatta gelmişken Ergin hoca bu fırsatı kaçırmamalı,Erceg tarzı oyuncu gibi saçma arayışlara girmez umarım,takım sezon başından bu tarafa sahanın her iki tarafındada ribaundları toplayacak savunmacı uzun oyuncu yokluğundan bunaldı adeta bas bas bağırıyor bizim kadar görmüyormu bunları ? transferleri kendi ezberine göre değil takımın ihtiyaçlarına göre yapmasını öğrenmelli artık.

Smith - Dentmon - Thompson üçlüsünün sezon başı bize maliyeti 2.5 milyon dolardı. Alacaklarının yarısını verip ayrıldığımız düşünüldüğünde yaklaşık 1 milyon doların üzerinde para var elimizde.

Sezonun geri kalanı için Markovic'in isteyeceği para 300-400 bin dolar olsa istenilen bonservis rahatlıkla verilir

Dentmon ve Smith 300'er bin dolar aldılar sanırım ayrılmak için. Deon da 200 bin civarı alırsa 3 oyuncun 2.5 milyonluk maaliyetinden taş çatlasın 800-900 bin dolar gibi bir rakamla çıkacağız. 400 bin doların aynı miktarda buy-out'la Markovic için yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir de Markovic daha çok yanında skorer bir oyuncuyla oynaması daha çok verim vermesini sağlar bu yüzden tek başına çok yeterli kalabileceğini düşünmüyorum. Mesela Zenit'te Ryan Toolson böyle bir karakter olduğu için daha verimli oynuyor. Bizim sistemimizde nasıl olur bilemiyorum.

4-5 alacaksak Stokes 3-4 oynayabilecek Ndour. Hickson'un oynadığı takımın play off yapma ihtimali çok düşük. Yanılmıyorsam sondan ikinci sıradalar o da düşünülebilir.

Herkes 4-5 oynayan bir oyuncu istiyor ama bence asıl bize gereken 3-4 oynayan atletik bir oyuncu. Bu hem bizim 4 kısalı eşeleme problemi yaratan sistemimizi bozmaz hem de savunmaya seviye atlatır. Bu yüzden bence bize tam olarak gereken işim Ndour.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dentmon ve Smith 300'er bin dolar aldılar sanırım ayrılmak için. Deon da 200 bin civarı alırsa 3 oyuncun 2.5 milyonluk maaliyetinden taş çatlasın 800-900 bin dolar gibi bir rakamla çıkacağız. 400 bin doların aynı miktarda buy-out'la Markovic için yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir de Markovic daha çok yanında skorer bir oyuncuyla oynaması daha çok verim vermesini sağlar bu yüzden tek başına çok yeterli kalabileceğini düşünmüyorum. Mesela Zenit'te Ryan Toolson böyle bir karakter olduğu için daha verimli oynuyor. Bizim sistemimizde nasıl olur bilemiyorum.

4-5 alacaksak Stokes 3-4 oynayabilecek Ndour. Hickson'un oynadığı takımın play off yapma ihtimali çok düşük. Yanılmıyorsam sondan ikinci sıradalar o da düşünülebilir.

Eğer rakamlar dediğin gibiyse elimizde 1.6 milyon dolar kalıyor ki bu paraya Markovic bonservisiyle transfer edilir, 4 numara da alınır. Piyasada işin rengini değiştirecek çok fazla oyuncu göremediğim için oyuncu seçimindeki beklentileri kendi adıma minimize ettim.

Markovic'in ikili oyun kabiliyeti ve savunmaya getireceği sertlik benim için yeterli. Yoksa sezon başı Markovic dendiğinde ''Aman ha'' diyordum. Mesela hepimiz Toney Douglas gelse bayram ederiz. Ama o bile bu sezon doğru dürüst maça çıkmadı, Avrupa basketboluna yabancı. Geldiği gibi iyi katkı verir mi, sanmıyorum

Micov'da bu yaştan sonra ağırlaşan ayakalarıyla pek 3'te çekilmez gibi geliyor

Bende Markovic'in önüne asıl özelliği pg olan bir oyuncu alındığında faydalı olabilecek oyuncu olduğunu düşünüyorum tek başına o yükü kaldıramaz.

Sinan'ın yükünü ciddi anlamda hafifletir ama saf pg olmadığı için hem savunmada hem hücumda beklentinin altında kalır yanlışmı düşünüyorum ?

Bende Markovic'in önüne asıl özelliği pg olan bir oyuncu alındığında faydalı olabilecek oyuncu olduğunu düşünüyorum tek başına o yükü kaldıramaz.

Sinan'ın yükünü ciddi anlamda hafifletir ama saf pg olmadığı için hem savunmada hem hücumda beklentinin altında kalır yanlışmı düşünüyorum ?

Savunmada değil ama en azından hücumda beklenenin altında kalması muhtemel bence de.