Bıraktı sanırım Houston Bobby Brown: To be waived by Rockets - CBSSports.com
Dün imzaladılar tekrardan.
Bıraktı sanırım Houston Bobby Brown: To be waived by Rockets - CBSSports.com
Bu bilgi nereden Orhan Bey..?Sanirim jamon gordon yeni guardimiz olacak.
Micov - Daye - Tyus - Pleiss varken 4 numara transferi gerekli mi emin değilim. Elimizde iyi para kaldı, gerekirse buy out verip sadece iyi bir oyun kurucu transfer etmeliyiz. Markovic ve ya Theodore yoklanabilir
400 bin dolar istediler Barcelona'dan Markovic için.
Smith - Dentmon - Thompson üçlüsünün sezon başı bize maliyeti 2.5 milyon dolardı. Alacaklarının yarısını verip ayrıldığımız düşünüldüğünde yaklaşık 1 milyon doların üzerinde para var elimizde.
Sezonun geri kalanı için Markovic'in isteyeceği para 300-400 bin dolar olsa istenilen bonservis rahatlıkla verilir
Dentmon ve Smith 300'er bin dolar aldılar sanırım ayrılmak için. Deon da 200 bin civarı alırsa 3 oyuncun 2.5 milyonluk maaliyetinden taş çatlasın 800-900 bin dolar gibi bir rakamla çıkacağız. 400 bin doların aynı miktarda buy-out'la Markovic için yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir de Markovic daha çok yanında skorer bir oyuncuyla oynaması daha çok verim vermesini sağlar bu yüzden tek başına çok yeterli kalabileceğini düşünmüyorum. Mesela Zenit'te Ryan Toolson böyle bir karakter olduğu için daha verimli oynuyor. Bizim sistemimizde nasıl olur bilemiyorum.
4-5 alacaksak Stokes 3-4 oynayabilecek Ndour. Hickson'un oynadığı takımın play off yapma ihtimali çok düşük. Yanılmıyorsam sondan ikinci sıradalar o da düşünülebilir.
Bende Markovic'in önüne asıl özelliği pg olan bir oyuncu alındığında faydalı olabilecek oyuncu olduğunu düşünüyorum tek başına o yükü kaldıramaz.
Sinan'ın yükünü ciddi anlamda hafifletir ama saf pg olmadığı için hem savunmada hem hücumda beklentinin altında kalır yanlışmı düşünüyorum ?