2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bence hiç transfer yapmamız gerekiyor..Hem ligde hem de El'de bir şansımızın olduğunu düşünmüyorum..Bu sene bu şekil bitirilir zaten Sinanın canı çıktı Can ile rotasyon yaparlar..Kaldı ki hocanın çok sevdiği Schilb getiriyor çoğu topları..Bu sene artık hocaya transfer şansı vermemiz lazım..Seneye yeni hocaya bırakmak lazım..

Savunmada değil ama en azından hücumda beklenenin altında kalması muhtemel bence de.

Haklısın,yorumuma savunmayı dahil etmemin sebebi saf pg olmadığı halde mevcut takımında yaptığı görevinden çok farklı olarak işin bir çok kısmını üstlenmiş olacak ve çok yorulacak bunu göz önüne alarak yazmıştım,işin savunma ve asist kısmında faydalı olsun onada razıyım tabii gelirse gelmesini isterim.

Bence hiç transfer yapmamız gerekiyor..Hem ligde hem de El'de bir şansımızın olduğunu düşünmüyorum..Bu sene bu şekil bitirilir zaten Sinanın canı çıktı Can ile rotasyon yaparlar..Kaldı ki hocanın çok sevdiği Schilb getiriyor çoğu topları..Bu sene artık hocaya transfer şansı vermemiz lazım..Seneye yeni hocaya bırakmak lazım..

Futbolda saçma sapan adamlara verilen milyon Eurolar varken buraya da ilave 1 Milyon harcasınlar. Zaten kulübün dünya kadar borcu var. Batarken, bizim stresimiz az olsun en azından...

Haklısın,yorumuma savunmayı dahil etmemin sebebi saf pg olmadığı halde mevcut takımında yaptığı görevinden çok farklı olarak işin bir çok kısmını üstlenmiş olacak ve çok yorulacak bunu göz önüne alarak yazmıştım,işin savunma ve asist kısmında faydalı olsun onada razıyım tabii gelirse gelmesini isterim.

Efor konusunda katılıyorum abi Zenit'te olduğundan fazla efor sarfedeceği gerçek. Malaga döneminde bile takımda olmadığı bölümler çok farkediyordu Malaga aleyhine. Hücumda en farkedecek nokta bizim topu çok fazla çevirmiyor olmamız isolation ya da 2 en fazla 3 pas sonrası şut üzerinden hücum ediyoruz topu daha çok çevirip alan yaratırsak hem asist sayısını arttıracak hem de ceza şutlarında iyi isabet bulur. Bu kadar buy-out ödeyeceğimizi ben sanmıyorum ama olur da ödersek önümüzdeki yılın kadrosuna ilk yazılacak adam olmalı.

Mesela Dentmon'un yanında çok iyi verim verirdi.

Bence kimseyi transfer etmeyelim. Gelecek adam bizi uçurmayacak.

Laboral'da Larkin sakatlansa bir skorer kısa getirip çözerler çünkü roller oturdu takımda sistem var.

Bizde roller oturmamış yine günü kurtarma hamlesi yapılacak yazıktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Efor konusunda katılıyorum abi Zenit'te olduğundan fazla efor sarfedeceği gerçek. Malaga döneminde bile takımda olmadığı bölümler çok farkediyordu Malaga aleyhine. Hücumda en farkedecek nokta bizim topu çok fazla çevirmiyor olmamız isolation ya da 2 en fazla 3 pas sonrası şut üzerinden hücum ediyoruz topu daha çok çevirip alan yaratırsak hem asist sayısını arttıracak hem de ceza şutlarında iyi isabet bulur. Bu kadar buy-out ödeyeceğimizi ben sanmıyorum ama olur da ödersek önümüzdeki yılın kadrosuna ilk yazılacak adam olmalı.

Mesela Dentmon'un yanında çok iyi verim verirdi.

Bu adam için buy out ödemeye değer ancak mevcut şartlar gereği yine guard bölgemiz eksik kalacak,şubedekiler fedakarlık yapsalarda Markovic'le beraber gerçek bir guard bulsalar,ribaundçu uzun alıp transfer olayını öyle kapatsalar iyi olurdu,tabi bu temennim yapmayacaklarını biliyoruz.

Markovic özelinde;zaten bu adama but out öderlerse sonraki sezonda mutlaka tutmalılarki o kadar masraf yapıldığına değsin çünkü bu oyuncu her türlü katkı sağlar.

Futbolda saçma sapan adamlara verilen milyon Eurolar varken buraya da ilave 1 Milyon harcasınlar. Zaten kulübün dünya kadar borcu var. Batarken, bizim stresimiz az olsun en azından...

Haklısın hocam sende ama işte sistemimiz oturmuş, roller belli olsa takımda neyse de şu takıma kimi getirsek bir adım ilerleyemeyiz bence..Baştan yakanın düğmelerini yanlış ilikledik..

Ergin Ataman'ın 1 ve 4 numara da önce ne istediğini netleştirmesi lazım. 1 numara için Arroyo tarzı liderlik yapacak bir oyuncu mu yoksa Russ tarzı bir oyuncu mu? 4 numara da Erceg gibi savunmayı cümle içinde bile kullanamayan bir oyuncu mu yoksa atlet, savunmacı bir oyuncu mu?

Kalnietis tarzı haberleri çıktığına göre hoca kendi isteğinden çok menajer isteğine göre transfer yapacak gibi. Bakalım Ataman'ı hangi menajer ikna edecek(!)

Bence kimseyi transfer etmeyelim. Gelecek adam bizi uçurmayacak.

Laboral'da Larkin sakatlansa bir skorer kısa getirip çözerler çünkü roller oturdu takımda sistem var.

Bizde roller oturmamış yine günü kurtarma hamlesi yapılacak yazıktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet bazı hususları düşündüğümüzde ( Ataman ve yönetim faktörü ) haklısın,lakin henüz umutlar tükenmemişken İnsan ümitleniyor işte,yoksa Ataman kendini toparlamadığı müddetçe bu takım daha ileriye gidemez ve o kadar yapılan masraflar çöp olacak akabinde her şey alt üst olacak biliyoruz bir yandanda riskleri göze alıyoruz işimiz gerçekten zor ALLAH kolaylık versin.

Ergin Ataman a yakın birisi varsa lütfen transfer yaparken şu formu okumasını rica edebilir mi. Çok fazla ve değişik fikirler, oyun planları ve oyuncu isimleri mevcut burda.
Bende şu an işleyen ya da ite kaka işlenmesini sağlayan 4 kısalı oyuna uyabilecek 2 oyuncu ismi vermek isterim. Gordon ve Ndour bence bize uyacak 2 isim.
Biraz top dolaşımı, biraz içeri girişler, biraz sertlik, atletizim katabilirler takıma

En alakasız ve en anlamsız oyuncular transfer edileceği için lütfen hem yüreğinizi hem de aklınızı boş yere yorup onumu alsak bunumu alsak diye kendinizi yormayın. En iyisini Ataman bilir.

Biz iki sene önce justin cartera buy out verdikten 4 ay sonra serbest bıraktık geçen seneki jerrells ve cak devis de tam fiyasko transferlerdi ama sağolsunlar yürekli oyunculardi tuttu bu seneye geliyoruz bütçe arttı sen euroligin mvpsi olur dediğin adamı 3 hafta sonra kadro dışı bıraktın kalnietis dün iyi oynasaydi eminiz yarın istanbuldaydi abi tamam geleneği olan bi takım değiliz ama bu kadar saçma sapan kararlar alınmaz o şubede çok zor oluşturuyor bu bütçeler yani iyi degerlendirmek lazım yine saçma sapan kararlar vermez umarım koç denecek çok şey var da işte insan yasattiklarinin hatrina susuyor

Transfer yapılmamalı diyen arkadaşlara katılmıyorum. Yapılacak transferler takımın çehresini değiştirebileceği gibi bizi şu an ummadığımız noktalara da götürebilir. Ayrıca ben kalan 18 maçın ızdırap olmasını istemiyorum. Nisana kadar bir sürü maç oynanacak Euroligte 8 galibiyet alıp sonuncu olmaktansa belki de uzun süre bir daha katılamayacağımız bir ortamda iz bırakma fırsatımızı bu transferle iyi değerlendireceğiz. Sezon ortası hamleler konusunda koçun sicili daha temiz neyseki. Bu arada eğer alma imkanımız söz konusuysa Okaro Whiteı da isterim ben.

Yine dönüp dolaşıp dediğime geliyor herkes bu takıma savunma yapmayı bilen takimi oynatan şut özürlüsü olmayan 1 numara ve 2.10 civarı atletik şutu olan çember savunucu bulduk mu iş yaparız.Oyuncu önerim olmayacak ama 1 numara için joman gordon yada jomant gordon 1 tık üstü. 4 numara için keny gabriel yada adrian moarman 1 tık üstü adamlar olmalı.

Minnerath'ı Haziran ayında, 50-100 bin dolara alınabilecek, dönemde hayat hikayesi de dahil yazmıştım forumda. Tanınmadığı için , 1-2 beğeni dışında adı bile geçmemişti . Şimdi elimizdeki adamları takriben 500 bin dolar ödedikten sonra, koyduğu performansla değerini 5'e katlayan Minnerath'a bonservis ödenirse içim sızlar cidden.

Ayrıca, Daye'nin yapamadığı ne yapacak , Minnerath onu da bilmiyorum. Ofansif anlamda , Daye'ye göre yetenekleri daha sınırlı, sadece atletik özellikleri biraz daha fazla. Yine, savunmada Daye 6 ise Minnerath'ta en fazla 7'dir. Zamanında bu oyuncuyu ucuza kaçırmamak lazım diye, önermiş biri olarak bunu da paylaşmak istedim.