2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Dönüp dolaşıp yine sayı ortalaması ile defansı olmayan adamlar öneriyorsunuz. Neredeyse yarısı gelen İtalya Liginde Minnerath'ın henüz 1 bloğu bile olmadığını ekleyelim, kariyer blok ortalamaları da 0.1 civarı. Müthiş uyar bize cidden. Hele Daye ile rotasyona soktuğumuz vakit rakip 4 numaralara etten duvar örüp rakip 4 numaraları şaşkına çevireceklerdir

Ben guard için Farmara raziyim sacma sapan Dleagueden skorer oyuncu geleceğine farmar gelsin ligi biliyor ülkemizi biliyor liderlik yapabilir orayi sinan farmar götürür. 4 numara için Daye tarzi adam alacagimiza hiç almayalim daha iyi. Böyle bakışları ile rakibi korkutan pota altında Tyus ile dururken Vesely-Udoh ikilisini acaba diye dusundurecek bir canavar lazim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim gibi uçan kuş borcu olan bir kulübün boy-out verip oyuncu alması skandal olur.Millet 350-400 bin dolara fıstık gibi adamlar buluyor.Bizim teknik heyet de araştırsın bulsun.
Basketbolda sözleşmeler hep kısa vadeli.O yüzden hiçbir oyuncuya boy-out vermek değmez.

Videolardan gördüğüm kadarıyla Nick Minnerath, Daye gibi bire biri olan bir oyuncu değil. Daha çok ikili oyunlar üzerinden bitiriyor. Bizde o ikili oyunları oynatacak guard yok. Thompson'dan da bu yüzden verim alamadık zaten. İstediği topları bir türlü indiremedik.

Nemanja Bjelica tarzı bir uzun gelecekse gelsin. Yoksa öyle D-League riskine falan hiç gerek yok. Zaten ben Ataman'a imkân verilmesine de karşıyım. Bir sezonda kaç kere kadro kuracak? Çocuk oyuncağına çevirdi takımı.

Dönüp dolaşıp yine sayı ortalaması ile defansı olmayan adamlar öneriyorsunuz. Neredeyse yarısı gelen İtalya Liginde Minnerath'ın henüz 1 bloğu bile olmadığını ekleyelim, kariyer blok ortalamaları da 0.1 civarı. Müthiş uyar bize cidden. Hele Daye ile rotasyona soktuğumuz vakit rakip 4 numaralara etten duvar örüp rakip 4 numaraları şaşkına çevireceklerdir
1.si saratov italya liginde değil 2.si savunma blok demek değil sende biliyosundur her şey eleştiri odaklı bu forumda tyus süper blokçu ama iyi savunmacı değil vasatın bi tık üstü

1.si saratov italya liginde değil 2.si savunma blok demek değil sende biliyosundur her şey eleştiri odaklı bu forumda tyus süper blokçu ama iyi savunmacı değil vasatın bi tık üstü
Savunma blokdeğil kısmına katılıyorum, çok blokla iyi savunmacı olunmadığı doğru ama hiç bloğu olmayan bir oyuncunun da caydırıcı olma ihtimali yok bence
0 blok ortalama ile oynayan Minnerath'ın zaten kötü olan savunmamaıza herhangi bir fayda vermeyeceği, hatta kötüye götürebileceği aşikar.

İtalya veya Rusya fark eder mi? Saratov'un Rus takımı olduğunu biliyoruz

orası öyle tabi bana kalırsa uzun almamıza gerek bile yok guarda verelim parayı sağlam guard olduktan sonra micov 4 oynuyo bu yıl tamamen zaten dayeyle idare ederler minnerath savunmaya bişey katmaz onun hücumda verceklerini de dayeyle micov kat kat verirler

Atletik temastan kaçınmayan nispeten all around bir 3.5 lazım (Honeycutt vari) ama hocanın aklında ne var daha doğrusu bir şey var mı onu bile bilmiyoruz. Tipik bir siyahi 4 aradığını zannetmiyorum hocanın alsa da oynatmaz zaten. Bize 4 oynayan Micov yerine adam lazım. Mümkünse de Daye'le rolleri çakışmayacak biri.

Bu takıma guard elzem fakat net bir 4 numarada elzem. 3,5 veya 4,5 farketmez atletik, savunmacı, caydırıcı, deli gibi ribaund toplayacak bir 4. Gidip Erceg tarzı bir 4 almak intihar olur. Guard konusunda ise işimiz çok zor. Alternatiflere bakınca hep bir taraf açık kalıyor. İnşallah en doğru oyuncuyu bulabiliriz.

Bugün Yeşil Giresun maçımız vardı. Ben mi göremedim yoksa ama forumda başlık açılmamış. Sanırım artık forum sakinlerinin takımdan bir beklentisi kalmadı. Eh! haksız da sayılmazlar.

Konuyla alakasız ama Fb - Darussafa macini izliyorsaniz. Kafayı atan Dixon, Osman Sakallıoglu Wilbekini suçlu cikartiyor bu karaktersizler yüzünden spordan soğudum yemin ederim..

Wanamaker-Markovic
Causeur-Sinan-Göksenin
Micov-Honeycutt
Singleton-Ege
Tyus-Pleiss

Muhtemelen bu yılki harcadığımız bütçeyi bile harcamazdık bu kadro için Honeycutt ve Wanamaker öbür türk takımlarına gelmişken parayı bu iki isme harcasak rahatça getirebilirdik Causeur Brose Markovic Zenite gitti rahatça alınırlardı Singletonuda Panadan kapabilirdik Dayeden iyi tercih olurdu şu takım hem sıkı hemde çok güçlü olurdu Wanamakera 1.5 M $ verip öbürlerini 600-900 B $ bandında toparlardık bence süper bir takım olurdu.

Oysa ne kadar heyecanlanmıştım Digi play e üye olarak Galatasaray'ımızım Euroleague zaferlerini izlemek için...Nerden bilebilirdim ki her maç beni deli edeceklerini...her maç ruhsuz ruhsuz oynayacaklarını.Hiçbir oyuncuya da güvenmiyordum sadece Ergin Ataman a güveniyordum..o da oyuncularına uydu ...olan bizlere oldu...

Oysa ne kadar heyecanlanmıştım Digi play e üye olarak Galatasaray'ımızım Euroleague zaferlerini izlemek için...Nerden bilebilirdim ki her maç beni deli edeceklerini...her maç ruhsuz ruhsuz oynayacaklarını.Hiçbir oyuncuya da güvenmiyordum sadece Ergin Ataman a güveniyordum..o da oyuncularına uydu ...olan bizlere oldu...

Hocam siz yine sadece digiplay almışsınız, ben inanıp kombine aldım şimdi maça gidesim gelmiyor :)