2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

8.5 milyon Euro bütçeyle kadro kuruyoruz. Takımın oyun kurucusu yok. Tek 4 numarası da zayıflatılarak kendi özelliklerini kaybeden Deon Thompson. Kısacası perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Böyle bir bütçe daha kötü kullanılamazdı.

Biz guard için zaten en baştan hatayı yaptık. Ne olacağı belli olmayan ya tutarsa diye alınan Russ ve sadece atarak oynayan Dentmon ile başlayarak. Şimdi ise 1 guard'ın gelip bizi kurtarmasını bekler olduk(!) Peki alınacak bu guard bizi sezon sonuna kadar tek başına nereye kadar taşıyacak veya taşıyabilecek mi? Yanlış anlaşılmasın kesinlikle karşı değilim transfere sadece bize EL de ve lig de ne verecek tek başına onun derdindeyim özellikle de böyle her yanımız kötü bir haldeyken. Dediğim gibi baştan en önem vermemiz ve hata yapılmaması gereken pozisyondu olan 1 numarada hatanın en büyüğünü yaptık. Gelecek oyuncu bazı maçlarda dinlendirme lüksümüz zaten yok. Çünkü hocamız sağolsun hala takıma bir sistem oturtamadı. EL'de en kötü takım denilen Unics bile en önemli oyuncusu Langford olmazsa bile dağılmıyor ve onun yokluğunu hiç hissetmiyor. Langford'un bizde olduğunu düşünsenize, olmadığı maçta ne oluruz daha maç oynanmadan kaybederiz mental olarak.

Onun için zaten EL bizim için bittiğine göre en azından lig kurtarma şansımız varken takımı toparlayacak, takımda herkesin saygı duyacağı bir lidere ihtiyacımız var.Yani ligde İBB bizle oynarken ''ne yapıyoruz biz arkadaşlar kendinize gelin''diyebilecek biri.... Arroyo da olamayacağına göre nasıl bir tercih yapacak hoca ondan çok biz merak içerisindeyiz ama hocanın bu seneki tercihlerini düşününce maalesef merakımız da bir şey ifade etmiyor...!

by Mete Budak / info@eurohoops.net

Galatasaray Odeabank sezon içerisinde kadrosundaki iki oyun kurucu olan Russ Smith ve Justin Dentmon ile yollarını ayırdı ve bu pozisyon için bir transfer yapılacak. Galatasaray’ın listesinde olan oyuncular var ve bu isimler için temaslar sürüyor ancak ön plana çıkan isim Birleşik Amerikalı oyun kurucu Toney Douglas.

30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu yaz döneminde de Galatasaray’ın gündemine gelmişti fakat oyuncu NBA’den gelecek teklifleri beklediği için kendisine yapılan teklifi reddetmişti. Nitekim o kontratı Memphis Grizzlies’tan buldu fakat geçtiğimiz hafta yeniden serbest bırakıldı. Şu anda serbest oyuncu durumunda bulunan Douglas, Galatasaray’ın önceliği konumunda bulunuyor ve oyuncuyla temaslar sürüyor. Adaylardan biri olan Toney Douglas’ın Avrupa’ya gelme konusunda tereddütleri olduğu da biliniyor ancak Galatasaray’ın Russ Smith ve Justin Dentmon’ın kontratlarından çıktıktan sonra elinde kalan bütçesi bu transferi mümkün kılabilir. Bu konudaki gelişmelerin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Eurohoops'un az önce geçtiği habere göre ön plana çıkan isim Birleşik Amerikalı oyun kurucu Toney Douglasmış

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla haklısınız çocuklar. Sözlerinize ekleyecek bir şey. yok.

Sorumluluğu hep başkasına atan adamdan pek hayır gelmiyor.

Kırılma anlarında çizdiği setlerden hiç sayıya dönüşen yok neredeyse.

Toney Douglas iyi oyunu ama.. bilmiyorum çok şey değişir mi

Son düzenleme:
Ataman'ın Abd'li kısalarla son 2-3 yıldaki durumu, kulübün ödeme sorunlarıyla alakalı olumsuz geçmişi ve ülkenin durumunu ele alınca Toney Douglas'ın geleceğini pek sanmıyorum.

playoff yapıp yapmamamız umrumda değil. kaldı ki pek yapabilecek gibi de gözükmüyoruz. yemin ederim tek isteğim kaliteli bir guardla ve özellikle daye'in tekrar takıma katılmasıyla şu rezalet hücumu biraz toparlamamız. hayatımda hiç bu kadar saç baş yolduğumu hatırlamıyorum. abartmıyorum, midemi bulandırıyor takımın oynadığı basketbol.

ATAMAN kendini geliştirmekten aciz! Halen önceki 10 yıllık dönemde kalmış, dönemin basketbol anlayışına ayak uyduramayan bir koç. Her hücumda birilerinin ağırdan ağırdan "akıl" katarak(!) oynadığını görüyoruz. Sezon başındaki kadronun motoru Ferrari, kasası Şahin olunca mesele esastan yanlıştı zaten. Ancak ben bu arabayı kullanamıyorum deyip modern oyundan uzaklaşmak da nedir? Bu şekilde belki günü kurtarırsın ve daha az rezil olursun ama dosta düşmana ne ... olduğunu gösterirsin. Galatasaray forvetler üzerinden oynanan oyunla işleri hiçbir zaman rayına oturtmamıştı zaten. Ama bazı arkadaşlar fikstüre bakıp 7 maçlık galibiyet serisi hayalleri kuruyordu. Gerçeklerse Galatasaray ile evinde oynayan her takımın galibiyet hanesine bir tik atması üzerine.Başarıya ulaşmak için bir çok yol var ama umarım yakın gelecekte hücum sayısını arttırıp, çeviklik üzerine risk almamanın risk olduğu bir düzenle oynayan bir takım izleriz.

Bu saatten sonra transfer yapmanın hiç bir anlamı yok. Neden kulübün parası çöpe atılsın ki. Her eli sıkıştığında transfer yapacaksak bitmez bu iş. Anca oyuncuyu taraftarın önüne atmayı bilen bir koçla yürümez bu işler.

Napalım 3.kalite hücumlarımızı izlemekle mi geçsin kalan 6 ay ? Zararın neresinden dönersen kârdır. Çok şey değişmese de birşeylerin değişme ihtimali hala var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra transfer yapmanın hiç bir anlamı yok. Neden kulübün parası çöpe atılsın ki. Her eli sıkıştığında transfer yapacaksak bitmez bu iş. Anca oyuncuyu taraftarın önüne atmayı bilen bir koçla yürümez bu işler.
Normalde ben de Ataman gitmeden transfer yapılmaması taraftarıyım aslında doğru olan bu..fakat diğer taraftan bakacak olursak bu yönetimde Ataman'ı gönderebilecek bir erk yok ve Euroleague'de de oynanması gereken 16 maç ve daha lig var ve böyle devam ederse her maç taraftara ızdırap olacak.o yüzden de ya Ataman'ı gönderip yeni koçla takımı düzeltebileceğimiz kadar düzeltmemiz ya da maalesef Ataman varken takımı düzeltebildiğimiz kadar düzeltmemiz gerekiyor.

by Mete Budak / info@eurohoops.net

Galatasaray Odeabank sezon içerisinde kadrosundaki iki oyun kurucu olan Russ Smith ve Justin Dentmon ile yollarını ayırdı ve bu pozisyon için bir transfer yapılacak. Galatasaray’ın listesinde olan oyuncular var ve bu isimler için temaslar sürüyor ancak ön plana çıkan isim Birleşik Amerikalı oyun kurucu Toney Douglas.

30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu yaz döneminde de Galatasaray’ın gündemine gelmişti fakat oyuncu NBA’den gelecek teklifleri beklediği için kendisine yapılan teklifi reddetmişti. Nitekim o kontratı Memphis Grizzlies’tan buldu fakat geçtiğimiz hafta yeniden serbest bırakıldı. Şu anda serbest oyuncu durumunda bulunan Douglas, Galatasaray’ın önceliği konumunda bulunuyor ve oyuncuyla temaslar sürüyor. Adaylardan biri olan Toney Douglas’ın Avrupa’ya gelme konusunda tereddütleri olduğu da biliniyor ancak Galatasaray’ın Russ Smith ve Justin Dentmon’ın kontratlarından çıktıktan sonra elinde kalan bütçesi bu transferi mümkün kılabilir. Bu konudaki gelişmelerin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Ben inanmıyorum Toney Douglas geleceği haberlerine. Sırf yenilgilerden sonra taraftarın gazı almak için bilerek yaptırılmış bir haber diye düşünüyorum.