2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bize Kalnietisi gösterip sıtmaya razı edecekler diye düşünüyordum daha beteri oldu,yapacak birşey yok olan oldu umarım verimli olur takıma katkısı olur.

Sistemli bir takımda parça olsun diye alırsın böyle adam da sen zaten bana sistem kursun diye pg bakan adamsın ne bekliyosun. Dentmon'u beğenmeyip gönderiyorsun töbe töbe ya. Bu Türk oyuncuların suçu günahı nedir kardeşim adam yokluğunda bile şans tanımaz en ufak hatasında tü kaka yapar sıradan bir ligin sıradan bir takımının sıradan bir oyuncusunu buy-out verip alır.

Transfer için kalan 1 milyon $ gibi bir paradan bahsediliyordu. Fitipaldo buy-out 150k, maaş da 150k. Deon'u gönderip yeni bir 4 numara alırken 250k zarar etsek hadi, geriye 550k gibi para kalıyor. Bir oyuncu daha mı alacağız?

Son düzenleme:
unics kazan gibi euroleague`in zayıf takımlarından biri olarak gösterilen bir ekip feneri kendi sahasında yendi biz günümüzde olursak neden yenmeyelim.

Geçen seneki Euroleague şampiyonunu da deplasmanda yendiler bunu da gözardı etmeyin. Amacım Fener'i övmek değil ama şu lafları geçelim biz günümüzde olursak ataman konsantre olursa falan. Ya rakip gününde olursa ne olacak ?

Toney Douglas olmayınca fitipaldo ya gitmişiz. At alamayınca eşeğe mi gidersin ne saçma sapan bir transfer politikası bu anlamadım ki .2014 te en azindan sonrasında doğru transferler yapmıştık Young -Carter gibi bu sezon tüy dike dike gidecegiz.

Mccollum hayranlarına şaşırıyorum doğrusu... Geçen sene katkısı büyük kabul ediyorum da yaptığı hatalarla kaybettiğimiz maç sayısı katkılarına denk gelir. Bu kadar göklere çıkarılacak bir oyuncu asla değil.

Begenmedigimiz kalnietis bile tecrübesi ile en azından güvenebilecegimiz bir isim olabilirdi . 91 dogumlu ve russ smith gibi hicbir şeyi ispatlayamamış bir oyuncuya yeniden direksiyonu emanet ediyoruz...

Ergin Ataman'ın sabırsız ve oyuncularla iletişiminin facia oldugunu düsünürsek ; iki top kaybı yaptiginda azarlanarak kenara alınır ve küstürülür .