2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Basketbol kariyeri Uruguay disinda sadece italya'da 11 mac olan adami, neye gore aldik neden aldik, aklim almiyor. Acik soyliyeyim, hic umudum yok. Bu adamin 10 kati basketbolcu olan Dentmon'i harcadik, sezona guard mevkinde 2 milyon usd butce ile iki oyuncu aldik, ve simdi o ikisini gonderip 100 bin dolarlik fitipoldo denen arkadas ile devam edicez.
Valla skandal, rezalet, her acidan feci bir durum. Hoca icin artik soylenecek birsey yok, hem kendini hemde bizi rezil etti. Yonetim ise bu Uruguay'li arkadas ile seneye olacaklara dair bir onizleme sundu bize.
Sonuc olarak su kesin gibi, Galatasaray da basketbol ileride bugun oldugundan daha kotu olucak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Ataman'ın bu sezon yaptıklarına bakınca daha iyi bir hamle beklenemezdi zaten. Uçurumdan aşağı gidiyoruz, bakalım sonumuz ne olacak?

Forvet pozisyonuna da Erceg'i falan getirsin, tam sirke döner takım. Al eline patlamış mısırı izle sonra..

Okbeni sene başı alacaktık. Çok belliydi bu çocuğun böyle çıkış yapacağı. Tabi kendisi için doğru karar oldu bence Giresun umarım sene sonu gelir

Okbeni sene başı alacaktık. Çok belliydi bu çocuğun böyle çıkış yapacağı. Tabi kendisi için doğru karar oldu bence Giresun umarım sene sonu gelir
Bir de şu açıdan bakmak lazım, Okbeni sene başında biz alsaydık, muhtemelen Ergin Ataman doğru düzgün süre vermez, o da bu gelişimi sağlayamazdı.Daha farklı şartlarda, daha olmuş bir oyuncu olarak gelirse bir gün, kendisi açısından da muhtemelen daha iyi olacaktır.

Bence Okben'i almamamız Türk basketbolu açısından çok iyi oldu. Bize gelse bulama süre ve özellikle sorumluluk almayacaktı. Bu çıkışta en büyük etken bence bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oo ne kadar güzel scout işi, taa nerelerden oyuncu araştırılmış ne güzel , diyicem de diyemiyorum.

Ergin hoca kadar gençlere tahammülsüz bir koç görmedim.Okben'i alıp ne yapacak onunla.Lütfen maçlarda dikkatle bakın,Shilb saçma bir hata yapınca ne tepki veriyor Can hata yapınca ne tepki veriyor.Haksızlığın dikalasını yapıyor resmen

inşallah Muslera kadar severiz Fitipaldo'yu :) guard eksikliği aşikardı.Sinan'ın canı çıkıyordu yorgunluktan.en azından oynatabileceğimiz bir oyuncu var.Videoları kötü değil ama tabi burası Eurolig.İnşallah iyi çıkarda 12 maç ve üzeri kazanma şansı yakalarız ..Ligde ise Can'la idare ederiz bir şekilde.zaten Shilb ve Emir'de destek oluyo top getirmede.Emir ne kadar da biraz olmayacak olsa da..şimdi bir de 4 numara alacaklar sanırım.Ben Deon'u seviyorum ama bakalım ne olacak

Biraz da iyimser yorum yapalım.:)

Maç videolarını izledim. Fitipaldo'nun İtalya'da çok zayıf bir takımı varmış. Bizim ligimizde olsa ancak kümede kalmaya oynar. Bitirci bir uzunları bile yok. Seyrettiğim videolarda Bruno'nun kaç tane asistini harcadılar. Buna rağmen baya iyi bir asist ortalaması tutturmuş. Aynı pasları bizim uzunlara atabilirse çok faydalı olur.

İlk maçına EL'nin en agresif takımlarından birine karşı çıkacak olması bir dezavantaj. Keşke Milano, Maccabi gibi bir rakiple başlayabilseydi. Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur.

Ligde oynayabilecek mi ? Oynayamıyorsa play offlarda oynayabilir mi ? Bilen birisi varsa aydınlatırsa sevinirim:)
Lig için hala 2 lisans hakkimiz var hocam. 8 yabanci ile başladık. Üstüne russ dentmon değişikliği ile 9 oldu. Toplamda 11 hakkimiz var.

Ek olarak şu an Israil liginde döktüren Jerrels harika olurdu bence.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Deon Thompson da ayrıldığna göre bir tane de PF gelecek galiba, gelmeli. Russ Smith, Dentmon ve Thomspon'dan geriye 1milyon dolardan fazla para kalmıştır. Fitipaldo nispeten ucuza geldi. Yine buy-out vererek bir PF alabiliriz sanki. Zalgiris'ten Brock Motum'u baya beğeniyorum. Zalgiris oyuncusunu verir mi bilmiyorum ama bir denemekte fayda var.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir guard hamlesi daha yapması bekleniyor. Jonathan Gibson ve Nico Laprovittola şuanda boşta.

Fersuh yazmış.
Bize Gibson fenerbahçeye de Nico daha uygun olur demiş...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir guard hamlesi daha yapması bekleniyor. Jonathan Gibson ve Nico Laprovittola şuanda boşta.

Fersuh yazmış.
Bize Gibson fenerbahçeye de Nico daha uygun olur demiş...

Fersuya göre 1 oyun kurucu ve birde 4 numara alınacak diyor . Eğer öyle birşey olursa bunlardandır 2 tanesi ligde oynar . Aslında bizim 4 numara ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum ben daye micov orada yapar . Aslında hoca ara sıra tyus ve pleiss de aynanda sahada deneyebilir .

Deon Thompson da ayrıldığna göre bir tane de PF gelecek galiba, gelmeli. Russ Smith, Dentmon ve Thomspon'dan geriye 1milyon dolardan fazla para kalmıştır. Fitipaldo nispeten ucuza geldi. Yine buy-out vererek bir PF alabiliriz sanki. Zalgiris'ten Brock Motum'u baya beğeniyorum. Zalgiris oyuncusunu verir mi bilmiyorum ama bir denemekte fayda var.

Vermez. Verecek olsa bile sağlam para isterler heralde..

Micov Daye nasıl idare edecek? Micov zaten ayakları yavaş formsuz, daye sağlıklı olsa da savunması iyi değil.