fenev Emir Preldzic'in sözleşmesini feshettiğini açıkladı.
Emir'i ben sindiremiyorum takıma yerli ihtiyacı olsa da, çok yorum yapmak istemiyorum onun için. Furkan, hoca her sezon çok maç yapıyor zaten, idmandan önce hazırlık maçlarının çokluğunu önemsiyor, geçen sene aynı metodla yaşamadık sakatlık, bu sene çok yaşadık, bana da hoca geldiğinden beri çok hazırlık maçı olayı garip geliyor ama durum bu. Bu arada ilerleyen günlerde belki 1 sürpriz daha olabilir takımda, hayırlısı olsun.
Çok ama çok sevsem de umarım schilb in gitmesi olur bu sürpriz, özellikle emir alındıktan sonra gerçekten gitmesi hem takım hemde kendi adına daha iyi olur.Emir'i ben sindiremiyorum takıma yerli ihtiyacı olsa da, çok yorum yapmak istemiyorum onun için. Furkan, hoca her sezon çok maç yapıyor zaten, idmandan önce hazırlık maçlarının çokluğunu önemsiyor, geçen sene aynı metodla yaşamadık sakatlık, bu sene çok yaşadık, bana da hoca geldiğinden beri çok hazırlık maçı olayı garip geliyor ama durum bu. Bu arada ilerleyen günlerde belki 1 sürpriz daha olabilir takımda, hayırlısı olsun.
Onlarda da Gentile oynamadı .Kimse karamsar olmasın bu yüklemenin ve geniş kadronun sefasını ileride lig ve lig usulü el maratonunda sürücez.Russ Krstic Micov gibi takımın ana rotasyonundaki en önemli parçaları yokken Milano gibi güçlü takımada o yoğun idman ve maç temposunda ülkelerinde kafa tutmakta seviyemizin sezon başına rağmen belirli bi standartta olduğunu gösteriyor. Micov'unda dönüşüyle İpekçi'deki maçta çılgın atmosferle Cska'yı devirdiğimizi ve takım tam anlamıyla taraftarla bütünleşip özgüven depoladığında oluşan muhteşem sinerjiyle playoffu görmek çok sürpriz olmaz diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onlarda da Gentile oynamadı .