2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Bu kadarı da komedi oldu artık ama. Ne gerek vardı her gün antrenman maç yaptırmaya. Sharks Antibesle niye oynadık mesela? Krstic zaten sabıkalı çok büyük sakatlık bile olabilir

Emir transferi hayırlı olsun geniş kadroyu nasıl yönetilecek merak konusu... Kaynaşmanın rollerin oturmasının en iyi yolu maç yapmak ama bu kadar sık maç yapmak ilginç... Emir'in gelmesiyle bence Orhan Hacıyeva transferi gereksiz hale geldi...

Ağır antrenmanlar bence olmalı ama ardından yapılan hazırlık maçları baya baya saçma oluyor hemde ara vermeden 3-4 gün devam eden bir program bu.

Hafif antrenman temposu ile başlayıp daha da tempoyu artırabilirdik. Şunu unutmayalım ki aldığımız çoğu oyuncu geçen sene ya çok süre almadı ya da sakatlık riski yüksekti.

Ergin hoca kaç yaşına geldi hala sezon başı kamp yaptırmayı öğrenemedi.

5 gün 4 maç yaptırmak bile bile ladestir.

Şimdiden 3 sakat verdik. Bu gidişle daha çok sakat veririz.

Obradovic Blatt salak mı da bu kadar hazırlık maçı yaptırmıyor ?

Sezon başı ağır yüklemeler, sezonun uzunluğu açısından elbette olmalıdır lakin 5-6 günde 4 maç yapmak akıl alır gibi değil..Maç temposu kazanmak için sık maç aralığı oluşturulur elbette ama bunu belli bir düzen aralığında yaparsın..Aynı günde ağır yüklemeler yapıp, akşamına maç yaptırmazsın eğer yapılırsa bu şekilde sakatlıklar gelir..Sezon başında mutlaka maçlardan sonra 1 gün araya atılır ki vücut kendini yenilesin..

Ulan deliricem ya sizin kafanız basmıyor mu lan ? Her gün maç ağır yüklemeler ne bekliyordunuz... Koç ve staff kafanız çalışmıyor mu aslanım sizin. Bu forumdakiler daha 10 gün önce yazdı sakatlık olacak davetiye cıkartıyoruz diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan deliricem ya sizin kafanız basmıyor mu lan ? Her gün maç ağır yüklemeler ne bekliyordunuz... Koç ve staff kafanız çalışmıyor mu aslanım sizin. Bu forumdakiler daha 10 gün önce yazdı sakatlık olacak davetiye cıkartıyoruz diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim biz ekımde cumhurbaşkanlığı kupası oynayacakmıyız ?

9 günde 5 maç her sabah antreman ve maçın olmadığı günlerde akşam bir antreman daha.

Nereye hazırlanıyoruz acaba ? NBA finaline mi çıkıcak takım?.

Bu nasıl bir teknik ekip ? Bir kişi bile demez mi fazla ağır çalışıyoruz diye ?

Sakatlıkların tüm nedeni Ergin ataman ve ekibidir.

Eleştirmek herkesin hakkı ama bu program uzun zamandır belliydi. Ben burada programa yönelik bir eleştiri gördüğümü pek hatırlamıyorum. Şimdi çıkıp da olan şeyler üzerinden sallamayın, komik oluyor. Yok çok belliydi böyle olacağı, yok iş bilmezlik... Ben burada teknik ekibi falan savunmuyorum ama ukalalık da güzel bir şey değil.

Eleştirmek herkesin hakkı ama bu program uzun zamandır belliydi. Ben burada programa yönelik bir eleştiri gördüğümü pek hatırlamıyorum. Şimdi çıkıp da olan şeyler üzerinden sallamayın, komik oluyor. Yok çok belliydi böyle olacağı, yok iş bilmezlik... Ben burada teknik ekibi falan savunmuyorum ama ukalalık da güzel bir şey değil.

Herkes eleştiri yapabilir ama yapınca da ukalalık oluyor vay arkadaş ya. O zaman da söyledik mantıklı bir insan her gün maç oynanmasını haliyle istemez birde üstüne üstlük maç öncesi yapılan ağır antrenmanları da yeni yeni duyuyoruz . Önemli olan Bu eleştirilerin baştan yazılması da değil biz eleştirsek ne olur eleştirmesek ne olur hocanın farkına varması gerekiyordu. Kimsede burada programı övmedi bu arada. Gereksiz yere forumda tansiyon yükseltiyorsunuz.

Herkes eleştiri yapabilir ama yapınca da ukalalık oluyor vay arkadaş ya. O zaman da söyledik mantıklı bir insan her gün maç oynanmasını haliyle istemez birde üstüne üstlük maç öncesi yapılan ağır antrenmanları da yeni yeni duyuyoruz . Önemli olan Bu eleştirilerin baştan yazılması da değil biz eleştirsek ne olur eleştirmesek ne olur hocanın farkına varması gerekiyordu. Kimsede burada programı övmedi bu arada. Gereksiz yere forumda tansiyon yükseltiyorsunuz.

Eleştiri yapmanın ukalalık olduğunu söylediğimi de nereden çıkardınız? Lütfen dikkatli okuyun. Polemiklerden bu forumda çok rahatsız olan bir insan olarak asla polemik yaratmak istemem. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bu forumda çok olan bir şeyi belirtmek istedim.

Krstic sakatlanmışsa o Krstic'ten kolay kolay verim alamayız artık. Hele ki diz...
Yine Micov'da en az 1 ay yok. Artık sakatlıklar çok ciddi boyutlara taşındı. Bakıyorum Real' Pana'ya CSKA'ya daha doğru düzgün maç yapmamışlarken biz daha şimdiden 4 maç yaptık ve 5 gün içinde. Normal olarak bunun sonuçlarını görüyoruz.

Eleştiri yapmanın ukalalık olduğunu söylediğimi de nereden çıkardınız? Lütfen dikkatli okuyun. Polemiklerden bu forumda çok rahatsız olan bir insan olarak asla polemik yaratmak istemem. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bu forumda çok olan bir şeyi belirtmek istedim.

Forumun amacı zaten herkes kendi fikirlerini saygı çerçevesinde belirtsin diye var. Eğer orta da yapılan bir hata gün geçtikçe daha da çok göze batıyorsa bunu eleştirmek herkesin en doğal hakkı. Bu hatayı önceden görmekte taraftarın işi değil hocanın işi. Neredeyse baştan takım kuruyorsun ve aldığın oyuncuların çoğunda sakatlık riski varken direk böyle ağır bir idman programı yapmak hataydı ve bu hataya her gün maç eklenmesi kaosa sürükledi. Bunu programın açıklandığı günde söyledik gerçi söylememize gerek yoktu hocanın bunu daha önce anlaması gerekiyordu.

Polemik konusuna gelince polemik istemeyen insan karşısındaki kişilere hitap ederken kışkırtıcı sözler kullanmaması gerekiyor benim düşüncem. Üslubunuz bana yanlış geldi kusura bakmayın.

Kaç aydır buraya yazıyorum kimse dinlemiyor Krstic,Tyus rotasyonu ile EL'de ilk 10'a bile giremeyiz. Krstic kronik sakat diyebiliriz artık. Tyus da nereye kadar direnebilir çapı belli. Krstic yerine keşke Colton Iverson'a yönelseydik zamanında

Furkan Bey, pre-season maç takvimi 12 gün önce açıklandı resmi siteden(28 Ağustos)..O zamanda maç tarihleri siteden yanlış yazılmıştı hatta (2 maçı aynı tarihe yazmışlardı)..Resmi site açıklayana kadar da kimsenin çok sağlıklı maç takviminden haberi olduğunu düşünmüyorum..

Ayrıca bu sakatlık konusuna gelince Krstic'in sakatlanması ihtimali üzerinden herhalde onlarca sayfa yazıldı,çizildi bu forumda..Hatta forum başlığı bu tartışmalardan dolayı kapandı..Yani bu konuları 2 ay boyunca konuştuk zaten yeni bir şey değil..

He şu konuda sanırım hepimize sürpriz oldu; kimse hocadan böyle bir hata beklemiyordu..En azından ben takvimi gördüğümde her gün maç nasıl yani dedim!! Hoca en az 1 gün ara koyar diye düşündüm yapmadı..Üstüne birde bu ağır yüklemeler binince (ki yükleme yapmasında sıkıntı yok maç trafiği sakatlıkları getirdi) sakatlıklar yaşandı..

Takımın çok maç yapması iyi bir şeydir lakin bunu ilk etapta yükleme olacağı için yavaş yavaş geçmek gerekirdi..5 günde 4 maç yerine 2 maç ile geçilebilirdi..Sonuçta sezonu erken açmıyoruz..1 aylık pre-season'da 14 maç yerine sağlıklı bir düzenleme ile 8-9 hazırlık maçı yapmak daha uygun olurdu diye düşünüyorum..

Galatasaray Odeabank’ın Yurt Dışı Kamp Programı - GALATASARAY.ORG