2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

600 bin euroya iyi bir oyuncu alırız. Alex Stephenson falan boşta sanırım o da düşünülebilir. Maliyetini hiç bilmiyorum ama. Bu arada Krsticin bu durumunu bile bile kontrat imzalayan koçu tebrik ediyorum, adam bırakmak istiyor deniyor bir de. Neyseki hayırlı olur gidişi. Sezon içinde yarı yolda bırakmasından daha iyi

Sezona tam umutla girdik ki malesef üstüste sakatlıklarla yıkıldık. Krstic'in bir yerde patlayacağı belliydi. Şimdi Krstic'le yollar ayrılırsa yerine EL seviyesinde bir uzun bulabilecek miyiz ? Bence hayır. Yani günümüz basketbolunda 5 numaraların hayati önem taşıdığı (özellikle Avrupa Kıtasında) seni heyecanlandıracak iki tane 5 numaran yoksa final four mucize olur. Ancak Cleveland gibi müthiş 1-2-3 numaraların olacak. Takımdan inanılılmaz umutluydum fakat bu sakatlık haberleri artık beni olumsuzluğa sürükledi ilk 8 bile çok çok zor artık.

Yeni gelecek uzun takıma alışsın diye, 7 günde 4 maç yapacak mıyız tekrar?

Galatasaray'ın İtalya'daki hazırlık kampı sakatlıklar nedeniyle kabusa dönüştü.

Micov ve Smith'ten sonra Galatasaray'ı en sarsan sakatlık haberi Nenad Krstic'ten geldi. Dizinden sakatlanan Krstic dün Almanya'daki doktoruna gitti ve olumsuz bir tabloyla karşılaştı. Alman doktor Krstic'e "Basketbolu bırakmazsan ileride yürüyemezsin" deyince Krstic de basketbolu bırakma kararı aldı.

Ergin Ataman, Krstic'i deneme amacıyla İtalya'ya götürdüklerini belirtti, "Kulübümüzün bir zararı olması ama tabii Krstic'in durumuna üzüldük. Uzun konusunda yeni girişimlerimiz olacak." dedi.

Krstic için polyannaları piste alalım.İş bilmezliğin getirdiği bir sonuç başka bir şey değil.Piyasada zaten uzun yoktu eylülde de kimi bulacağız bakalım.İlk transfer olarak Krstic'i bitirmenin bedeli bu.Para çıkmamasına bile sevinmiyorum çünkü olmayacak duaya amin denildiği çok yazıldı çizildi.

Krstic'e müzmin sakat dediğimizde Ergin hoca sağlık kontrolü yapmadan alacağına mı inanıyorsunuz diyenler kıtadaki en iyi pivot diyenler şimdi neler söyleyecekler acaba?Varsa yine sakat eski bir yıldız alalım da aynısını o eski yıldız içinde söylesinler.

Krstic 2 ay sonra patlarsa çok daha kötü olurdu, her idmandan sonra dizi şişiyordu ve acı içinde oynamaya çalışıyordu, maçlarda elinden geleni yapıyordu oyuncuyu suçlayamam elinden geleni yaptı yani.

Boştaki uzunlara gelince, Krstic olmazsa kimi alırız dediğimizdeki oyuncuların çoğu hala boşta, hatta serbest bırakılan başka isimler de var bu yönden çok şanslıyız. Oyuncu takıma geç katılacak onun dışında bir problem yok, moralinizi bozmayın kadromuz çok daha komple olacak.

Ergin hoca istediyse staff ve Ergin Hocanın bi bildiği var diye linç edildik. Bi şey bildikleri yokmuş. Sakat bağımlısı bi transfer politikamız var.

Sent from my iPhone using Tapatalk