2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Krstic 2 ay sonra patlarsa çok daha kötü olurdu, her idmandan sonra dizi şişiyordu ve acı içinde oynamaya çalışıyordu, maçlarda elinden geleni yapıyordu oyuncuyu suçlayamam elinden geleni yaptı yani.

Boştaki uzunlara gelince, Krstic olmazsa kimi alırız dediğimizdeki oyuncuların çoğu hala boşta, hatta serbest bırakılan başka isimler de var bu yönden çok şanslıyız. Oyuncu takıma geç katılacak onun dışında bir problem yok, moralinizi bozmayın kadromuz çok daha komple olacak.

Abi kralını getirsen ne olacak sezon başlıyor. Bizim kızdığımız olay transferdeki mentalite. Herkes biliyordu bunun böyle olacağını en azından tahmin edip riski yüksek diyordu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi kralını getirsen ne olacak sezon başlıyor. Bizim kızdığımız olay transferdeki mentalite. Herkes biliyordu bunun böyle olacağını en azından tahmin edip riski yüksek diyordu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet burada kadroyu beğenenlerin çoğu da yazdı ama napalım şimdi hocayı asıp keselim mi yoksa yeni transfer ve kadro yapısı üzerinde kafa mı yoralım?

Eğer Krstic basketbolu bırakırsa bir pivot ihtiyacımız doğacak ve eğer yeterli transfer bütçemiz varsa Mavrokefalidis boştaymış. Bize karşı da iyi oynamıştı Eurocup'ta bence düşünülebilir. Ama atlet bir Amerikalı profiline uymuyor. Colton Iverson'ı da Karşıyaka göndermek istiyor , hala takım bulamadı diye biliyorum. Bize uygun olabilir. Hem Ergin hoca kendisini tanıyor.

Fersu Yahyabeyoğlu'na göre az önce yazdığım gibi piyasada boşta olan Mavrokefalidis ve Colton Iverson'la ilgileniyormuşuz. Colton'un 250 bin bonservisi varmış.
https://twitter.com/fersudeniz

Krstic transferi umarım farkındalık açısından katkı sağlamıştır foruma..Hocayı bizde çok seviyoruz ama yaptığı hataları da yeri geldiğince söylemek lazım..Sonuçta hocada insan bu sezonda hata yaptı Krstic transferinde diğer sezonlarda..Taraftar olarak bizlerin bence en önemli görevi bilinçli hareket etmek.Sonuçta hepimizin ortak sevdası var oda Galatasarayımız!!

1) Krstic double double yaparken bile kimsenin çıkıp "Krstic bitik diyenler nerde" diye bir yorum yaptığını görmedim.

2 ) E bi karar verin Krstic mi muzmin sakat yoksa antrenmanda mi suç var?

3)Iverson'ı kuyuya kim attıysa helal olsun 40 akıllı çıkaramadı. Pota ile mesafesi 1 metreden sonra açılınca yeteneği Sıfır olan bir uzun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah yardım ediyor ve yanlış yaptığımız hamleler bile bir şekilde erken telafi oluyor. Krstiç ile ilgili yazdıklarımız , girdiğimiz sinir bozucu tartışmalar, yanlışlıkla silinen transfer başlığında , buradan Bağdat'a yol olur. Artık rica ediyorum , en ufak olumsuz görüşe bile tahammülsüzlük kalksın. Krstiç konusu eleştiri de değildi aslında, çok net bir görüntü vardı ortada.

Son olarak çapraz bağ, aşil tendonu kopması gibi sakatlıkları lütfen diğerlerinden ayırıp, bu tip oyunculardan uzak duralım. Son olmasını umuyorum.

Krstic double double yaparken değil alındığında zaten millet alladı pulladı.Bir zahmet sıradan hazırlık maçlarındaki performanslara bakıp da gaza gelmeyelim :)

Krstic sakatlık potansiyeli yüksek bir oyuncuydu,patladı.Micov,Daye,Smith de antreman sisteminin yoğunluğuna daha çok kurban giden isimler.Krstic'in ise sakatlık potansiyeli zaten vardı demek ki yoğun tempoyu da kaldıramadı üstüne tuz biber oldu.Karar verecek bir şey yok.

1) Krstic double double yaparken bile kimsenin çıkıp "Krstic bitik diyenler nerde" diye bir yorum yaptığını görmedim.

3)Iverson'ı kuyuya kim attıysa helal olsun 40 akıllı çıkaramadı. Pota ile mesafesi 1 metreden sonra açılınca yeteneği Sıfır olan bir uzun.

Krstic double double yaptığında iyi olmasını istedim, çünkü her ne kadar inanmasam da Krstic'in bir yerlere gelmesini istedim, çünkü hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz.

Krstic müzmin sakattı, hepimizin bildiği gibi risk olarak alındı. Tutmadı.

Iverson isminin forumda geçmesi çok normal, şu anda boşta olan işe yarar pivotlardan birisi.

Krstic'de hata filan yok bence.
Sonuçta Klubün maddi bir zararı yok.
Ergin Hoca ve yöneticiler her seferinde kampta denenecek dedi. Denendi olmadı. Zaten Ergin Hoca dahil Krstic transferini olumlu bulanların tamamı bu transfere "RİSK" diyordu...
Daha aylardan Eylül. Sezonun başlamasına bayağı vakit var.
Zaten Krstic yerine bakabileceğimiz uzunlar hala duruyor. Üst düzey olarak Bourisis ise bizi zaten reddetmişti.
En azından böyle bir sakatlığın sene başlamadan meydana gelmesi hayırlı oldu.
Bu arada forum ne kadar ben demiştim demeyi seviyor.
Ben hala keşke dizleri Krstic'i taşıyabilseydi ve bu forma altında Krstic'i izleyebilseydik diyorum...

Arkadaşım gün içinde futbol antrenmanları yiyip akşam basketbol maçında full konsantre oynayıp ordan çıkıp halı saha maçına geçiyordu, sakatlandığını görmedim şükür.

Arkadasinin antrenman temposu ve fiziksel durumu ile bu oyuncularin durumu bir olmayabilir, buyuk ihtimalde degildir.
Tum sezon full profesyonel basketbol oynayip, 1 aylik tatilden sonra tekrardan ayni yuklemeleri senelerce tekrarliyor bu adamlar. Ve buyuk fiziksel mucadele icerisine giriyorlar. Maraton kosucularida hergun saatlerce kosabiliyor ama pek sakatlanmazlar mesela.

Krstic double double yaptığında iyi olmasını istedim, çünkü her ne kadar inanmasam da Krstic'in bir yerlere gelmesini istedim, çünkü hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz.

Krstic müzmin sakattı, hepimizin bildiği gibi risk olarak alındı. Tutmadı.

Iverson isminin forumda geçmesi çok normal, şu anda boşta olan işe yarar pivotlardan birisi.
Tam olarak söylediklerime cevap alamadım.
Krstic hazırlık maçlarında herkes tarafından beğenildi malum. Ama Krstic transferine sevinen kimse çıkıp da "yaa bak siz begenmiyordunuz" demedi.
İkincisi bu sakatlığının sebebi ağır antrenman temposu mu, krstic mi? Çünkü eğer antrenman sebepse Smith Micov ve Daye de muzmin sakat mi? Millet karar vermemiş her yerden futursuzca sallıyor.
Son olarak Iverson'ı kesinlikle istemem çok çok kısıtlı özellikleri var paraya yazık olur.

Krstic'in bir sakatlığı var. Ama bırakma sebebi sakatlıktan ziyade maç ve antrenmanlar sonrası dizlerinde oluşan ağrı. Yani geçmiş sakatlığı, oynamasına engel oluyor. Müzmin sakat değil ancak çapraz bağ sakatlığından iyi dönemiyor.

İnşallah Mavrokefalidis'i düşünmüyoruzdur.

Bugün bütün realiteye ve vicdana karşı gibiyim ama makyavelist düşünürsek önümüzde bir Jawai, bir de Krstic örneği var. Bu sakatlığı şimdi değil de Euroleague başladıktan 2 hafta sonra yaşasaydık çok daha büyük bir felaketin eşiğine gelebilirdik. Krstic görülen ama alınmaya değer bir riskti, tutmadı. Bizim şansımız hala yerini doldurmak için imkanımızın olması oldu. Zaten bu kazanma psikolojisinin suyunu içmiş Ataman'ın da bu bölgeyi şansa bırakıp sezona başlayacağını düşünmüyorum. Elde iyi bir kadro ve Euroleague pasaportu var. Bu pek çok oyuncu için kapıyı yarılayacak bir etmen. Ben o bölgeyi kalite olarak olmasa da istikrar anlamında Krstic'ten iyi biriyle doldurabileceğimize inanıyorum. Bizim için hayırlısı olsun her zaman.

Krstic'in İtalya ikinci lig takımlarına karşı çift hanelere çıkması hiçbir şey ifade etmiyor.Krstic ciddi sakatlık sorunu olan bir oyuncu,antremana bağlı sakatlık en fazla 2-3 hatta bilemedim 1 ay olur.Basketbolu bırakacak düzeyde olmaz kesinlikle.Ayrıca beğenilmeyen Iverson da hücumda Tyus'dan çok net daha verimli oyuncu.

Tam olarak söylediklerime cevap alamadım.
Krstic hazırlık maçlarında herkes tarafından beğenildi malum. Ama Krstic transferine sevinen kimse çıkıp da "yaa bak siz begenmiyordunuz" demedi.
İkincisi bu sakatlığının sebebi ağır antrenman temposu mu, krstic mi? Çünkü eğer antrenman sebepse Smith Micov ve Daye de muzmin sakat mi? Millet karar vermemiş her yerden futursuzca sallıyor.
Son olarak Iverson'ı kesinlikle istemem çok çok kısıtlı özellikleri var paraya yazık olur.

Krstic'in oynadığı hazırlık maçı sayısı sanırım 2. 2 maçta tam olarak göklere çıkarılmadı. Ama iyi bir performans sergilediğinden dolayı herkes üzerine titredi. Nazar değmesin filan dendi hatta. Ama olan oldu sonunda sakatlandı.

Bunun nedeninin antrenman temposu mu yoksa kendi sakatlığı mı olduğunu biz tam olarak tabi ki bilemeyiz. Ama ikisi birden etkili olmuş olabilir. Krstic zaten 2. maçtan sonra oynatılmadı, yoğun hazırlık programı, ağır idmanlar sakatlık durumunu etkilemiş olabilir. Ama dizi zaten bu tempoyu kaldıracak durumda değildi. Profesyonel olmasam da ben de aynı diz ameliyatını geçirdim hem de toplamda 4 kere ve iyileşmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.

Iverson'ı beğenmeyebilirsin tabi, saygı duyuyorum. İnşallah daha iyi pivot gelir.

Mesela İverson nasıl Tyus dan daha verimli hücumda? Kuvveti dışında Tyus'a göre ne gibi bir artısı var? Fundamentali yok, ayakları hızlı değil, pota dibinde almadıkca kendine pozisyon yaratamaz, şutu zaten yok. Kuvvetli iyi oyuncu olarak da Semih gelir aklıma ilk.