Mesela İverson nasıl Tyus dan daha verimli hücumda? Kuvveti dışında Tyus'a göre ne gibi bir artısı var? Fundamentali yok, ayakları hızlı değil, pota dibinde almadıkca kendine pozisyon yaratamaz. Kuvvetli iyi oyuncu olarak da Semih gelir aklıma ilk.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Tyus daha iyi demedim yanlış anlamayın. Sadece aradaki o net farkları merak ettiğimden sordum. Neyse benim görüşüm İverson'ın gereksiz olacağı. Maccabi haberine de sevindim.Tyus'ın hücumda ne özelliği var peki?Bahsettiğin boş smaç yapar tanımı tam Tyus için aslında.
Tyus kariyer sezonunda bile 6-7 sayı ortalamayla oynamış bir adam,hücum özellikleri çok kısıtlı çok iyi guardın varsa ve çok tempolu bir basketbol oynuyorsan anca sayı atar.Iverson iyi p&r oynar,iyi bitiricidir,kuvveti sayesinde bire biri de kötü değildir,geçen sene Karşıyaka'da öyle etkili oldu.Bunları yazarken Sportando Iverson Maccabi'yle anlaştığını geçti bu arada.
Mavro nasıl olur peki sizce ?
Şut ve hücumu iyi ama savunması yumuşak bir oyuncu..
Colton ise hücum özellikleri iyi olmayan, şutu olmayan, ayakları yavaş, pek zeki olmayan sadece güçlü bir oyuncu..
Mavro mu Colton mu ?