2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Krsticin hazırlık maçında double double yapması onun müzmin sakat olduğu gerçeğini değiştirmez!! Zaten ilk alındığından beri tüm eleştiriler bu çerçevede oldu..Keşke hiç sakatlanmasaydı da her maç double double yapsaydı..Biz yine burada olurduk ve bak adam bize inat oynadı derdik takdir ederdik!!..Krstic zamanında çok iyi oyuncuydu ama işte "zamanında"..Hocanın bu kumara hiç girmemesi gerekti..Herkes bu yüzden eleştirdi hocayı..

Mesela İverson nasıl Tyus dan daha verimli hücumda? Kuvveti dışında Tyus'a göre ne gibi bir artısı var? Fundamentali yok, ayakları hızlı değil, pota dibinde almadıkca kendine pozisyon yaratamaz. Kuvvetli iyi oyuncu olarak da Semih gelir aklıma ilk.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tyus'ın hücumda ne özelliği var peki?Bahsettiğin boş smaç yapar tanımı tam Tyus için aslında.
Tyus kariyer sezonunda bile 6-7 sayı ortalamayla oynamış bir adam,hücum özellikleri çok kısıtlı çok iyi guardın varsa ve çok tempolu bir basketbol oynuyorsan anca sayı atar.Iverson iyi p&r oynar,iyi bitiricidir,kuvveti sayesinde bire birde de kötü değildir,geçen sene Karşıyaka'da öyle etkili oldu.
Biraz önce Sportando yazdı Maccabiyle anlaşmış bu arada.

Tyus'ın hücumda ne özelliği var peki?Bahsettiğin boş smaç yapar tanımı tam Tyus için aslında.
Tyus kariyer sezonunda bile 6-7 sayı ortalamayla oynamış bir adam,hücum özellikleri çok kısıtlı çok iyi guardın varsa ve çok tempolu bir basketbol oynuyorsan anca sayı atar.Iverson iyi p&r oynar,iyi bitiricidir,kuvveti sayesinde bire biri de kötü değildir,geçen sene Karşıyaka'da öyle etkili oldu.Bunları yazarken Sportando Iverson Maccabi'yle anlaştığını geçti bu arada.
Ben Tyus daha iyi demedim yanlış anlamayın. Sadece aradaki o net farkları merak ettiğimden sordum. Neyse benim görüşüm İverson'ın gereksiz olacağı. Maccabi haberine de sevindim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine gereksiz bir sürü tartışma. Sıkılmıyorsunuz da.

Krstic, herkesin kabuk ettiği gibi bir riskti ve cok şükür erken patladı. Önümüzde daha uzun zaman var. Yerine daha met ve ihtiyaç karşılığı birini bulabiliriz. Lig bitti biz bittik moduna girmeye gerek yok.

Mavro nasıl olur peki sizce ?
Şut ve hücumu iyi ama savunması yumuşak bir oyuncu..
Colton ise hücum özellikleri iyi olmayan, şutu olmayan, ayakları yavaş, pek zeki olmayan sadece güçlü bir oyuncu..
Mavro mu Colton mu ?

Ergin hoca muazzam bir hoca ama kolay kolay hatalarından ders çıkaran bir hoca değil bunun hocalıkla alakası yok tamamen kişisel özelliği olarak düşünüyorum ... Büyük hedefleri olan bir takım olarak eylül aynın ortasında pivot arayacak konuma düşmek can sıkıcı ama geçen seneyi nerdeyse pivotsuz oynadığımız aklıma geliyor şükrediyorum.. Bana kalırsa atletiklikten ziyade bize kesinlikle terübeli,sert ve pota altında iyi yer kaplıyacak bi oyuncu lazım ;tabiri caizse tam Bourisis gibi bir oyuncu lazım.. Zira işin teknik kısmına fazla kafa yoruyoruz bu sene el de az takım var ve her takımın kendince hedefleri var o yüzden bu seneki el ye lig gibi bakmak yanlış , maçlara tek tek bakmak lazım .. bu seneki takımımız yüksek tempolu ve abdi ipekçideki her maçta kesinlikle favoriyiz ama el de oly ve zvezda gibi deplasmanlarda sert deplasmanlarda kesinlikle düşük tempoyla oynamamız gerekiyor o yüzden atmosferden etkilenmicek tecrübede sert bir pivot lazım..

Mavro nasıl olur peki sizce ?
Şut ve hücumu iyi ama savunması yumuşak bir oyuncu..
Colton ise hücum özellikleri iyi olmayan, şutu olmayan, ayakları yavaş, pek zeki olmayan sadece güçlü bir oyuncu..
Mavro mu Colton mu ?

Mavrokefalidis bize karşı Eurocup'ta 24 sayı atmıştı.Eurocup ortalaması da 20 nin üstündeydi. 32 yaşında. Ayakları yumuşak. 3 lüğü var. Savunması çok iyi değil , hücumda çok etkili. Krstic tarzı bir oyuncu aslında.

Şu an gelecek uzunlardan hiç biri forumu tatmin etmez galiba . Kaldı ki en beğenilen Dentmon transferini bile forumun yüzde yetmişi beğenmiştir. Mavro deniliyorsa başta ben üzülürüm yaşı sanırsam ya otuz iki ya otuz üç yunan ligini ve aek takımını türk ligi ve galatasarayla kıyaslamaya gelmez. Orda yazarsın kağıda skoru fakat burda bence hiç olmaz zaten takımda istemediğin kadar top kullanacak oyuncu var. Yazık oldu şu sezona çok merak ediyorum kim alıcanak. Birde Mavro daha 2 hafta önce adı bjk ile geçiyordu bjk sanırım Stimacı bitirdi. Hani Fiba Cl seviyesinde bir oyuncu şuan sadece bekleyelim derim ben.

O değilde , bir Krstic'in sakatlığıyla gündem bir anda değişiverdi. Forum'a heyecan geldi.

Kimsenin sakatlanmasını istemezdim, keşke Krstic'i izleyebilseydik ama şimdi yeni bir pivot peşinden koşacağız.

Umarım bu sefer hata yapmayız. Eksiklerimizi karşılayacak, sağlıklı birini buluruz.

Allahınızı seviyosanız vasat kelimesinin vücut bulmuş hali olan Mavrokefalidis almazsınız yönetim. Başkada bir şey demiyorum.