2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Birbirimize laf atmamıza gerek yok. Ortada bir yanlış vardı, neyseki çabuk döndük ilahi bir yardımla. Sezon ortasında gitseydi felaketimiz olurdu. Bu arada 1 yabancı hakkımız gitmiyor değil mi? Onu düşündüm de bir şüphe düştü aklıma.

Mavro önerildi evet ama hoca soğuk, zaten onu alırsak bence skandal olur, Krstic riskine girip sakatlıktan dolayı onu kaybetmiş bir takım, büyük sakatlıklar geçiren riskli Mavro'yu niye alır? Mavro'yu beğenirim ben ama ne kadro yapımıza uyuyor net 5 numara olarak, ne de o riske girecek durumdayız şu an.

İsmail Şenol şimdiden bir çok isim önerildiğini yazdı. Ayrıca Mavro ile ilgilendiğimizi sanmıyorum tamamen hit kasmak için sallanan haberler. Bize lazım olan sizelı bir pivot ya da güçlü bir atlet pivot.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krstic en başında belliydi böyle olacagi bir hataydı,kumar değildi . Bizim pivot bütçemiz ne kadar şuan 1.150 mi yoksa 650 mi ?

500 civarı önceden kalan, var 650 krstic in kontratıydı, 300 Emire harcadık 850 civarı olması lazım. Bir de 450 sponsordan gelen var ama o para oyuncu bütçesine ekleniyor mu bilmiyorum.

Mavro önerildi evet ama hoca soğuk, zaten onu alırsak bence skandal olur, Krstic riskine girip sakatlıktan dolayı onu kaybetmiş bir takım, büyük sakatlıklar geçiren riskli Mavro'yu niye alır? Mavro'yu beğenirim ben ama ne kadro yapımıza uyuyor net 5 numara olarak, ne de o riske girecek durumdayız şu an.

Allah razı olsun , siz foruma ne yazarsanız bence çok güzel oluyor . Mavro bu takıma cidden gitmez

Dentmon-Jordan-Micov-Daye-Tavares
Russ-Sinan-Göksenin-Emir-Tyus-Deon

Hadi Tavares yerine başka birisi olabilirdi ama eldeki bütçeye göre böyle bir kadro kurulamaz mıydı?

Bence kalan bütçenin tamamı pivot için kullanılır. Kadro yeterince şişkin ve birkaç sakatlığı tolere edebilecek durumda. geçen seneki kadar sıkıntı olmaz bence.