Nba'den ya da Nbdl'den alabileceğimiz bir 5 numara var mı ?
Allahınızı seviyosanız vasat kelimesinin vücut bulmuş hali olan Mavrokefalidis almazsınız yönetim. Başkada bir şey demiyorum.
Mavro önerildi evet ama hoca soğuk, zaten onu alırsak bence skandal olur, Krstic riskine girip sakatlıktan dolayı onu kaybetmiş bir takım, büyük sakatlıklar geçiren riskli Mavro'yu niye alır? Mavro'yu beğenirim ben ama ne kadro yapımıza uyuyor net 5 numara olarak, ne de o riske girecek durumdayız şu an.
Mavro önerildi evet ama hoca soğuk, zaten onu alırsak bence skandal olur, Krstic riskine girip sakatlıktan dolayı onu kaybetmiş bir takım, büyük sakatlıklar geçiren riskli Mavro'yu niye alır? Mavro'yu beğenirim ben ama ne kadro yapımıza uyuyor net 5 numara olarak, ne de o riske girecek durumdayız şu an.
500 civarı önceden kalan, var 650 krstic in kontratıydı, 300 Emire harcadık 850 civarı olması lazım. Bir de 450 sponsordan gelen var ama o para oyuncu bütçesine ekleniyor mu bilmiyorum.
Öyleyse 1.150 civarı paramız vardır. Gerçekten iyi bir pivot bulursak hepsini harcayabiliriz belki ama bir kısmını sezon içinde kullanmak için de saklayabiliriz.Yalnız Emirin parası sanırım nesine.com'dan geldi hocam sponsor karşılıyor