2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Krstic guzel bir hayaldi olmadi diyelim, su dakikadan sonra 'farkyaratacak' fundamental pivotu getirecek ne paramiz var nede market o kadar genis.

O yuzden hem 4 hem 5 numaradan sure alacak cember koruyucu daha mantikli.

Önder bey Oly ilk uzununu niye bıraksın? Bir oyuncuya teklif gitti, Mavro değil, o oyuncu olmazsa 2,3,4,5.adaylar var ama onlar da Mavro değil.

Yine veriyorsun coşkuyu hocam. Yeni uzunumuzun maliyeti ne olur sence? Bir de tanıdık bir isim olmama şansı var mı, yani Russ Smith gibi ?

Bir de profil sorayım. Atlet, çember koruyucusu mu yoksa keendi skorunu bulan Kristic tarzı mı? Ya da adayların içinde iki tip de var, hangisi gelirse mi ?

750 bin dolar ayrılan maksimum para, coşku falan verdiğim yok ya Mavro önerildi ama hoca soğuktu, gidip o kadar aday arasında alırsa sezonun en büyük hatasını yapar Krstic varken.

'' Mavro yok '' demen bile benim için yeterince iyi aslında

'' Bir de profil sorayım. Atlet, çember koruyucusu mu yoksa keendi skorunu bulan Kristic tarzı mı? Ya da adayların içinde iki tip de var, hangisi gelirse mi ? ''

Bir de mesajı editleyip bunu sormuştum hocam. Cevap verebilir misin, yoksa şimdilik gizli bilgi olarak kalmasında fayda mı var?

Birgün internete girmedim olanlara bak ağa. Krstic geldiği gün dedi herkes yeteneklerine şüphe yok ama kumar ve allaha Şükür sezon başlamadan oldu bu olay. Hoca antreman sistemini abartmis durumda. Eyvallah çift idman yapta üstüne maç nedir ey staff ey hocacim? Seni bu kadar desteklerken oyuncuları kendine neden kusturmeye çalışıyorsun fazla yuklenerek. Birde eğer Tavares boşsa tavares olur yoksa piyasada pivot kalmadi. Semih erden nbaden kontrat alamadığında bas bas bağırdık forumda ama biz dedik demek istemiyoruz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada üstteki yazdığım eleştirilere ithafen HER ŞER DE BI HAYIR HER HAYIR DA BIR ŞER VARDIR. Sezon ortasi olacağına şimdi birakmasi iyi oldu nenadin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası ben Mavrokefalidis transferinden emin değilim,kesin olarak aman gelmesin diyemiyorum birçoğunuz gibi ama merak ettiğim bir konu var o da Tanju Bey'in dediğine göre Mavrokefalidis'in ilk beş aday arasında olmaması ve bu durumda 1.adayın kim olduğu?

Kariyerine, yeteneklerine ve bize katabileceklerine bakarsak şu anda boşta olup bize imza atacak Mavro'dan daha iyi 5 isim sayabilecek olanınız var mı?

Tanju Abi bu 1 numarada ki isim nasıl özelliklere sahip ? Hücumcu mu savunmacı mı şutu var mı ? Alınırsa forumca beğenilir mi ?